Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1464465467469470581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. prosince 2016
    jestli něco přiživuje krajní pravici, pak je to neschopnost vládního establishmentu. Pokud jim chtějí bránit posilování krajní pravice, musí napřed sami něco dělat, aby lidi nemuseli hledat jinde.

Na ČT 24 teď měli bezpečnostního experta a protože ten otevřeně mluvil o islámu, ekonomické migraci a podobně, tak se ho pořád pokoušela redaktorka opravovat, že "ne všechny útoky souvisí s náboženstvím, většina jsou nebozí uprchlíci ze Sýrie a ne ekonomičtí migranti" a tak dále, kráva nechutná.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    flanker.27 napsal(a):

občas někteří lidé nedokážou pochopit, že mezi protipóly absolutní nenávist a absolutní bratříčkování existuje nepřeberně dalších pozic.

Do kamene tesat.
  • Šťastný Nový rok želám všetkým!
  • Připojuji se a kromě štěstí a zdraví nám všem přeji aby už konečně dorazily Vichry.
  • A omlouvám se za chybějící čárky ve větě...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Aviv děkuji :-)

Také všem přeji všechno nejlepší do nového roku :)
  • Asi se neumím vcítit do náhodného Američana, který kvůli výsledku voleb denně brečí do polštáře, ale tolik lepivého slizkého patosu se jen tak nevidí :roll:

• Trump by měl postavit tu svoji Zeď kolem Holywoodu
    @DanielSvatoš a všechny ty hňupy co vyhrožovali, jak e odstěhují z USA vykopnout za hranice :-D
  • upraveno 10. ledna 2017
    @Everett_Young on někdo vyhrožoval emigrací? Snad ne do Kanady =D

EDIT: jinak je mi fuk, že se celebrity vyjadřují k politice, ostatně mají mraky peněz a neustále se na ně obrací média, takže logicky cítí zodpovědnost za nebohý plebs, co jim žere každé slovo, ale to brečení a proslovy ke světu při přebírání různých cen mě lehce znechucuje...zlatý Leo a jeho ekologická agitka :oops:
    upraveno 10. ledna 2017
    Bylo by zajímavé, kdyby byla příležitost, aby někde podobně vystoupil třeba Malkovich, ten byl pro Trumpa. Mohli by si to herci začít vyřizovat v proslovech :)
    Jinak jsem na 1:30 a už to nedávám. Meryl jako herečku respektuju, ale tohle je poprvé, kdy jí tvrdě obviňuju z falešnýho přehrávání.
    @flanker.27 no jo, kdyby náhodou na city nezahrál ten proslov, nezapomene si na konci vzít do úst zesnulou kamarádku a tak ani princezna Leia nezůstane ušetřena.
    @Dreamer Tam jsem se už nedostal. Těžko bych se pak na ní mohl podívat v nějakém filmu a nevidět užvaněnou citovou vyděračku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Vůbec nerozumím tomu co tam plácá a asi mě to ani nezajímá, ale co to má sakra na sobě za sklářský exponát? 8-O
    @Monte Karstark Přesně tak, je mi úplně jedno co říká (navíc mi vůbec nevadí že to Trump schytává ze všech směrů, ať objektivně či ne - kdo seje vítr, však to znáte), ale že nikdo neřeší proč Meryl vypadá jako gothic lustr.. (?) :D
    jsem si zkusil tenhle test a vyšlo mi skore 80
    http://www.netdoctor.co.uk/quizzes/goldbergdepression/
    lol
  • @sfik háže to celkem nepříjemné odlesky, takže jsem to blíž nezkoumala :D jinak Trumpa mi taky není líto, že dostává čočku, jen jsem zrovna od Meryl Streep čekala trochu úrovně a nadhledu.
  • @DanielSvatoš pff, to je hloupý test, člověka to žene na terapii v podstatě vždycky, nederesivní a sluníčkový je pouze úzký rozsah 0 až 9 bodů. A další nejnižší rozpětí už bezmála počítám s tím, že má člověk osobního cvokaře.
    You have some symptoms of depression. Some of these symptoms normally occur in many people. It is difficult to say whether you will need treatment or not, but it is worth speaking to your doctor about how you feel.
    Jinak 80...to muselo být celkem pesimistické vyplňování, to už musela být doporučena okamžitá hospitalizace? :-k
    @DanielSvatoš Když o tom mluvíš... :)

• @Dreamer je pravda že zrovna neprožívám nejlepší časy ale taky bbych ani náhodou neřekl že mám nějaké deprese :D si vždycky říkám jak jsou lidi měkký když si na to stěžujou :D
    @flanker.27 ten Paul mne nebaví páč má takový otravný hlas
    @DanielSvatoš Já jen, že jsem na to zrovna narazil :)
  • 22 bodov, takové hezké číslo. :-D
    upraveno 11. ledna 2017
    tenhle test bych asi neměl vyplňovat v průběhu zkouškového, co? :-k

edit: 51 bodů.
  • @Everett_Young jo taky jsem si říkal že to bude možná ono :D
  • 16 bodov, mám niektoré príznaky depresie a nebolo by na škodu porozprávať sa s lekárom o tom, ako sa cítim. Povedala by som, že niečo podobné vyjde asi každému, ale rozhodne sa necítim deprimovaná, hoci je skúškové :-D.
    Pche, zkoušky. To jsem eště nic nezažil, když jsem si myslel, že zkouškový je nejhorší období života. Povzbudím vás. Bude daleko hůř :twisted:
  • @flanker.27 touché... zkouškové bývávalo mizerné období, ale aspoň jsem měl vždycky pěkně uklizeno :D

jinak v mém post-školním období (takže na zkouškové se vymlouvat jako jiní zde nemůžu) mi vyšlo krásných 25 bodů :D A jediná 100% pozitivní záležitost je ta, že fakt nejsem insomniak :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mám rád tyhle testy.

1. otázka: Máte depresi?
    a) Ano
    b) Docela ano
    c) Víceméně ano
    d) V podstatě ano
    e) Ne

2. otázka: Cítíte se depresivně?
    a) Ano
    b) Docela ano
    c) Trochu ano
    d) Občas ano
    e) Ne

Výsledky:
    a, b, c, d - Gratulujeme, máte depresi. Jděte k doktorovi a žerte prášky.
    e - Gratulujeme, máte depresi, jen o ní ještě nevíte. Jděte k doktorovi a žerte prášky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.