Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1463464466468469581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Aviv My sme už dosiahli druhenstvo v rebríčku najskorumpovanejších krajín =D To o nás hovorí viac než tisíc videí.
  • Gepeto napsal(a):

@Aviv My sme už dosiahli druhenstvo v rebríčku najskorumpovanejších krajín =D To o nás hovorí viac než tisíc videí.

A kto je prvý? :-k
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 16. prosince 2016
    @Aviv Jedovatě bych řekl, že ČR :D Ale nejspíš to bude buď nějaký africký stát, nebo někdo z pětice Mexiko, Indie, Rusko, Čína, Kosovo, Moldávie.
    Edit: Tas tak moc bych se tím umístěním netrápil, korupce je stará jako lidská civilizace. První zaznamenané případy jsou z Mezopotámie a starověkého Egypta
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Aviv Mexiko
  • @Gepeto Mexiko je plné úplatných pelikánů. Proto je třeba aby je strýček Donald sledoval =D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 17. prosince 2016
    @Gepeto Kde byla ČR? Umístila se alespoň v první desítce? :D
  • Achileus napsal(a):

@Gepeto Kde byla ČR? Umístila se alespoň v první desítce? :D

To víš že jo. Vy jste určite třetí. :-D
  • To video je fajn udělané. Líbí se mi (no dobře záběry na letící balon k zapadajícímu slunci mi přijdou přeci jen jako kýč). Ale spíš se mi nelíbí to "marvelous people" to jako - "přijeďte si navštívit marvelous czech people, ale prosíme nesahat ani nekrmit" :D to byl takový můj první dojem :)
  • Řekl bych že to nemá plnit účel jako klipy od czechtourism. Jestli to dělalo MZV tak bych řekl že to budou pouštět na nějakých shromážděních a jednáních s cizími státy, třeba až se pojede zase lízat prdel si ťin pinčovi

• tohle bude hooodně zajímavý
  • @DanielSvatoš a tak se milé děti stalo, že kebab zmizel z mapy =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Řečeno diplomaticky, dnes byl zaznamenán milník v turecko-ruských vztazích...
  • @flanker.27 Erdogan už stejně přesluhoval a porouchával se.
    @Everett_Young Přijde místo něj novej, mladej, ale to bude sekáč pánové... Teda pokud už na Turecko neletí pozdravy "from Russia with love"...
  • upraveno 19. prosince 2016
    To vypadá, že se útočník vydával za bezpečnostní službu... Bych čekal, že členové ochranky mají přehled o tom, kdo je její součástí... Zjevně ne...
  • Podle mě se Puťa s tím Sulejmánem budou lovískovat ještě víc... Třeba řeknou že to útočník byl Amerikou podporovaný Kurd.. :)
    @sfik tohle se na kurdy hodí těžko (navíc to opravdu kurd není :) )
    @Everett_Young Putin právě zmáčkl červené tlačítko "kebab remover"

edit: osobně si myslím že se taky moc nezmění asi to bude stejný jako po sestřelení ruského letadla nad Sýrií
    upraveno 19. prosince 2016
    @sfik Vzhledem k tomu, že Rusové s Kurdy spolupracují podstatně víc než s Erdoganem (a podstatně více než s Kurdy spolupracují Američané), je tato teorie poměrně na vodě...
  • No dobře, ale ani tak se nic nestane :) Tak čin pomateného jednotlivce bude vyhovovat oběma stranám..
  • @sfik jak tohle vyhovuje Tureckou nebo Rusku?
    @DanielSvatoš Rozhodně nečekám Erdoganovo svržení Ruskem jak zde bylo výše, ač v nadsázce, uváděno :) Obzvlášť když se začali s Puťkou kamarádit (i díky teď už mrtvému pánovi, jak říkali v TV).

Podle mě v Rusku víc oplakávali tu sestřelenou stíhačku..
  • @sfik tak pořád nevim jak to někomu vyhovuje :-k myslím že zkušený diplomat má větší cenu než stíhačka ale je mi jedno nad čím budou plakat více
    @sfik Že to papouškuje četé kudy chodí či spíš vysílá (a která ještě před krátkou dobou Turecko prohlašovala za obránce vzdušného prostoru NATO) z toho ještě nedělá skutečnost. Dočasný klid zbraní je něco jiného, ovšem zdá se mi, že občas někteří lidé nedokážou pochopit, že mezi protipóly absolutní nenávist a absolutní bratříčkování existuje nepřeberně dalších pozic. Rusko a Turecko mají mnohem víc sporů než společných zájmů. Že se občas dokážou pragmaticky dohodnout z nich přátele nedělá.
    A to máme ještě střelbu v Curychu. Docela cvrkot na předvánoční pondělí...
    http://zpravy.idnes.cz/svycarsko-strelba-islamske-centrum-curych-fkc-/zahranicni.aspx?c=A161219_184411_zahranicni_fer
  • To Německo mě děsí víc teda... Evidentně už /po událostech v Nice/ nepotřebujou kalašnikova, stačí větší těžší auto :(
    V diskusi na idnesu kdosi trefně připomněl Čapkovu Válku s mloky:

„Hallo, vy lidé! Zachovejte klid. Nemáme vůči vám nepřátelských úmyslů. Nemáme proti vám nic, ale je nás příliš mnoho. Můžete se zatím odstěhovat do vnitrozemí. Můžete se uchýlit do hor. Hory se budou bourat až nakonec.

Vy jste nás chtěli. Vy jste nás rozšířili po celém světě. Nyní nás máte. Chceme s vámi vyjít po dobrém. Budete nám dodávat třaskaviny. Budete nám dodávat torpéda. Budete pro nás pracovat. Bez vás bychom nemohli odklidit staré pevniny. Hallo, vy lidé. Chief Salamander vám jménem všech mloků světa nabízí spolupráci. Budete s námi pracovat na odbourání vašeho světa. Děkujeme vám.“
  • Koho mi to jen připomína... Výstižné až hrôza.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.