Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jelikož jsem tam nebyla dlouho, nejsilnější pozitivní vzpomínky mám na stravu, glögg a sníh a spíše prázdné ulice, což mi je milejší než hlava na hlavě. Negativní na rohaté vikingy v suvenýrech.
Na prodloužený víkend fajné.
http://zpravy.idnes.cz/cina-rusko-turiste-ubytovani-d2a-/zahranicni.aspx?c=A170215_2305938_zahranicni_ert
docela dobrý dotazník
No jo, můžeme přece jezdit do národních parků do Rakouska nebo do Německa, protože schválením toho paskvilu by národní parky u nás prakticky přestaly existovat, tedy z toho jednoho procenta území, by byla nula. Díky pane prezidente, ještě, že jste odborník na všechno.
Zošaleli, alebo čo? Aspoňže to ě chcú chrániť...
EDIT: je to jasný trollení ;-)
Tak ma to rozčarovalo, že mi vôbec nenapadlo poobzerať si tú stránku. :wall: :-D
Já zas mám v této otázce řekněme lehce fundamentalistické postoje. Místo složitých zákonů a sáhodlouhých debat jedno jediné pravidlo: zákaz používání jakékoliv mechanizace.
Chcete letovisko? Fajn, ale základy a inženýrské sítě si kopejte krumpáčem a lopatou, zapomeňte na bagr. Žádné výjimky při navážení materiálu - náklaďákem jenom před zákaz, zbytek po svých. Vadí vám přerostlá tráva? Naučte se ohánět kosou.
Již vybudované nechat klidně být. Paskvil nezvládnutelný lidskými silami nakonec pohltí zpátky příroda, až zůstane jen to, co tam patří.
O tom že se obce nemohou rozvíjet, no a? To tam mají růst satelitní městečka? Celkem by mě zajímalo propojení politiků právě s těmi, kteří tam vlastní půdu nebo mají nějaký pěkný záměr s pozemky v daných lokalitách...
Prečo v tejto scéne všetci Uruk-Hai utekali k Boromirovi keď trúbil na Roh? Nechápem to :D
Já to teda vždycky chápal tak, že Boromir volá na pomoc ostatní členy Společenstva.