Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Po jeho vyprávění jsem čekala peklo, přiznávám, že mě zaskočilo šťournutí i do druhého nosu, ale jinak raději test, než rektální vyšetření :twisted: . Poplakala jsem si, to zas jo, příjemný to nebylo, ale dalo se to.
Možná tě to bolelo, protože jsi měl kliku a implantovali ti do mozku Gatesův mikročip financovaný Sorosem a Rockefelerem a už se tě příště covid nebude týkat :-P
Nepochybně čísla ukazují, že je spousta lidí těžkým průběhem, ale další spousta (spíš mnohem větší spousta) s průběhem lehkým nebo ani nevědí, že to mají. Jako u většiny ostatních obdobných nákaz. Nemá smysl postavit proti sobě někoho s těžkým průběhem jedné nemoci a do páru pro porovnání si vybrat něco, co je víceméně těžším nachlazením.
Posilování imunity rozhodne potrebné. A Bukovský už od jari hovoril, že zvýšiť ladinu D vitamínu, zachovávať pokoj a starať sa o svoju kondíciu a nespoliehať iba na rúška.
Jo a oproti chřipce je naprosto šílená ta infekčnost a jednoduchost přenosu..
Taky by mě zajímalo zda se někdy dopočítáme k reálnému číslu R. Protože dokud tu chodí xy lidí bez příznaků, tak to samozřejmě dál šíří a proto ani ta opatření nezabírají tak rychle. A po úpravě těch statistik o ty bezpříznakové se hnuly i ostatní statistiky jako smrtnost apod. To nic nemění na tom, že nemocnice jsou plné. Zaplať pánbůh za náš nabobtnalý počet lůžek..
U toho očkování je potřeba vytypovat ty ohrožené skupiny. Ve skutečnosti naočkovat domovy důchodců bude nutnost.
Ale než ukončím výměnu historek válečných zranění jak když se sejdou kamarádi z vojny po padesáti letech (aneb za stranu a za lidi vs. zasraný náledí), jen k uvážení na téma plošné testování by neměl uniknout tento článek. Sice se týká něčeho jiného, ale princip je úplně stejný, aneb je třeba trochu chápat také falešnou pozitivitu a falešnou negativitu:
https://finmag.penize.cz/kaleidoskop/407932-velka-drogova-kocovina
Toť z mé strany asi vše ke koroně, jen proto, že mi z houm ofisu už hrabe :)
Ale keď ma niekto v rodine(domácnosti) pozitívny test a ostatný nie kam by ste ich zaradili ??
@flanker.27 Já ještě poslední bebíííčko!!! Minulý rok v zimě jsem měl herpanginu. V puse se mi udělalo asi 50 aftů a 5 dní doslova jsem nejedl (což mi prospělo :D (bohužel jojoefekt :D )). Byla to totální agonie a nejhorší nemoc kterou jsem kdy měl (což je asi i tak šťastný tvrzení), každopádně třeba pití jsem řešil dvakrát denně (ráno a večer) kdy jsem u umyvadla vypil vždycky půllitr vody. Pak jsem třeba pět minut plakal bolestí..
Jak se vlastně ten čumprdlík jmenuje? :D
Každopádně jsem chtěla říci, že pozitivní, byť bezpříznakové, seniory si moc doktorů z nemocnice za každou cenu vrátit netroufne, protože pečovateláky a DD na to nejsou přizpůsobené (nemají místo ani lidi na izolaci).
Tvoji Růžovou nebo Zavři oči, když se červenám, bych ráda viděla. Kdybys plánoval vydat DVD life, jsem první v řadě u výdejového okénka!
Kdybych měla víc dovolené, tak snad poruším svoje pravidla a zaplatím nějaké drzé cestovce za to, že vypadnu do nějaké exotiky. Takhle ale jako normální člověk, co nechce platit za předražené šťourání v nose, můžu ject jedině do... Švédska podívat se na ty zrušené vánoční trhy.
Já mám nevybranou kopletní dovolenou asi si ji vezmu v prosinci naráz a budu objíždět svoje kamarády po republice. Protože už mám infekci za sebou mohl bych být takový hostovský bestseller :D Návštěvník bez rizika :D