Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Blackfish: Nad tím jsem také přemýšlel:
KS - Gylles Rosby
MZ - Wakder Frey
Gylles Rosby? No kníže sice usíná a má vadu řeči ale tak nemocný stařec to zas není.
Jinak asi bych souhlasil s MZ jako Walder Frey, nenapadá mě teď nikdo jinej a z tech co pijou mě napadli jen Cersei a Robert :D Ale za KS bych dal Kevana Lannistra
Bohdalová, Bílá, Dejdar, Renč vs. Svěrák, Polívka, Forman, Čáslavská
A KS? Rosby je asi nejbližší volba. Doran mě napadl taky, je to rovněž trochu tichá voda břehy mele, a kdo ví, jestli nevytáhne nějakého apomenutého následníka trůnu :) Ovšem dle mého KS dost chybí k Martelově jasnozřivosti.
MZ nevím, možná pozdější Robert - taky mu škodilo, když otevřel pusu :-) ale měl v minulosti svoje zářné momenty. Zároveň měl ale neskutečně špatné (nikoli neschopné) lidi ve svém okolí. Brynden a Varys asi ne, to jsou „manipulátoři“ v zákulisí, Zeman hraje hodně s otevřenými kartami, řekl bych.
Heger - hm, ministr, který odmítl zaplatit vlastních 60 Kč za pobyt v nemocnici, toho neberu, na člověka s mými, hmm, blízkými kontakty se zdravotnictvím to nepůsobí moc dobře...
Podotýkám, že Eliščiny náklady jen za samotný pobyt v nemocnici činily ročně asi 5000 Kč, jak myslíš, že na tebe pak působí, když ministr, jehož vláda navazuje na tu, která to zavedla a ještě je zvyšuje, sám nezaplatí blbých 60 Kč a ještě má blbý kecy. Tomu říkám sviňárna já, ať jsem klidně buran.
Myslíš u Schwarzenberga? U člověka, který kandidoval za tři různé strany během posledních 10 let a ministrem se stal jménem strany čtvrté? Ne, bez obav. Ten je náš.
Zajímavé je, jak na otázku:Jak dokázal sehnat tak levně prezidetskou kampan odpověděl:"Kdo umí, ten umí"
@Nevada výborná glosa
Zeman - Tywin - had,co se neštítí ničeho vůči nepříteli; zároveň schopný politik; Šlouf=Hora :-)
Schwarzenberg - asi Jon Arryn - velice mocný, ale slušný; problém s dohledem na své blízké; stáří
Fischer - 100% Walder Frey -spojí se s tím,s kým se mu to zrovna hodí;hledí jen na svůj prospěch
Dienstbier - asi Jaime - měl by být nástupce Tywina; zkusil se vzepřít a moc to nedopadlo :-D
Franz - asi Moroqo - celej potetovanej, s tajemným nadáním :-D
Roithová - asi Catelyn (hlavní hodnota je rodina, drží se své víry)
Fišerová - stará chůva, asi... (taková hodná babička)
Sobotka - Griff (podporovatel vládnoucí strany, která asi brzy ztratá vliv) Šílený král = Klaus :-D
Bobošíková - Cersei (tady sem měl jasno hned)
(pozn. největší oříšek byl pro mě Dienstbier - dlouho jsem myslel, že ho dám na někoho z menšího rodu, ale nevim koho)
co vy, jak to vidíte?
(ať se ta debata trochu odlehčí)
:-)