Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
;)))
Jen tak mimochodem se obávám, že pokud bude KS prezidentem, nebude mít pravice asi mnoho kandidátů na volební lídry v dalších parlamentních volbách.
pro připomenutí, kdo je Miloš bych doporučoval dokument: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/407235100021003/
jeden je spící, nic nedělá.. - hrozný
druhej rozhodně spící neni - a to co dělal - děsivý
takže asi tak ;)
A k tomu zdraví KS. Je zvláštní, jak se to probírá u KS, ale u zemana vůbec. Přitom co mám zprávy z okolí obou, tak Zeman na tom není vůbec dobře - vždycky ho jen někam odvedou, posaděj a „mluv“. V Hydeparku se nedávno skoro sklátil a zničil jim tak dekoraci :-) A pak, jak říkají vtipy, lepší státní pohřeb než pět let s Mlhou. No tohle je trochu podpásovka, ale budiž :-)
A o jeho neustálém přikyvování EU, která z nás čím dál víc dělá jen provincii bruselského megastátu, nemluvě.
Vada řeči je u politika rovněž velký handicap, ale s tou těžko něco udělá. Jeho nedostatky bohužel nekončí u omezených vyjadřovacích schopností.
Pro mě je prostě MZ absolutní zlo (viz ten linkovaný dokument), navázání na Klause v ještě horší variantě, izolace před světem (pozurážel ve své době, koho mohl). Chápu, že v KS mnozí nevidí to co my, příznivci, a respektuju to. Nechápu, že tolik lidí zapomnělo, co je MZ zač, že vůbec není levicový kandidát, jak se snaží namluvit atd., ale také to respektuju. Howgh. (A prosím o zdrženlivost i ostatní, tohle totiž jinak musí skončit velkou hádkou.)
(Netvrdím, že Zeman je zázrak, jediný správný a spravedlivý. Jen mi připadne na hlavu nesmyslná adorace jeho knížecí milosti, z boží vůle pána našeho a vládce.)
Ještě, že tu TV poslouchám akorát tady u rodičů na baráku. Ale buď to, anebo mizernej signál v patře. Že sem tu vůbec dával tu podělanou wifi, na jaře popadnu štafle, vrtačku, a ukáže se, zač je toho ethernet!
Ten linkovaný dokument jsem viděl, a zcela upřímně není to nic než snůška jedna paní povídala bez jakékoli důkazní hodnoty, kde vesměs vypovídají vysloužilí politici, kteří mnoho nepřesvědčili sami o sobě a právě Šlouf se projevuje jako poměrně argumentačně schopný. Což není btw postřeh čistě můj, ale takto byl onen "dokument" ohodnocen na Britských listech Janem Čulíkem, který Zemanovi zrovna nefandil.
Naproti tomu senilní KS se zcela přímo podílel na největší krádeži veřejného majetku od dob privatizace a sám se o to zasazoval, jen má tu kliku, že za vládu nikdy neříká ty nepopulární věci. neco jako byl svého času "uznávaný ekonom" Dlouhý, ten taky stavěl svou někdejší popularitu na "poslovi dobrých zpráv".