Hra o trůny na DVD/Blu-ray

upraveno 20. června 2015 v Seriál Hra o trůny

Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....

Číst celý článek zde
124678

Komentáře

• upraveno 7. března 2012
    AshaG napsal(a):

BD je od Amazonu? Tam asi české titulky nejsou vůbec, ne? Bude mít vůbec BD českou lokaci? Je tam prý mnohem víc bonusů. Jestli ne, pak by se to vyplatilo od Amazonu za super cenu ani ne 700 korun.

Blu-Ray by u nás neměl vyjít, resp. ne, neměla by být česká lokace
    když psal expendable že to má přijít teď, mám za to, že myslel cz dvd, které dnes nebo včera vyšlo...jestli to nebude mít titulkované bonusy, kupuju bd z ameriky na 654 + poštovné nebo z anglie za 900 + poštovné, mám ale pocit, že i přesto se vyplatí kupovat v anglii, kde je mnohem menší poštovné
    Aha, ono to opravu už vyšlo s cz titulkama, tak to mi trestuhodně uniklo. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150728944149880.462809.99194759879&type=1
    jo a bonusy bez cz titulků :-(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. března 2012
    Alek napsal(a):

jo a bonusy bez cz titulků :-(

To si snad děláš srandu...
    upraveno 7. března 2012
    Nedělá... kurvafix, debilové!
    Nevada napsal(a):

Nedělá... kurvafix, debilové!

už jen kvůli tomuto jednozančně sahám po BD z anglie, za stejnou cenu!!
    nebudu podporovat tak zprasené vydání a jeho tvůrce!! zvuk 2.0!! a to je jediný rozdíl mezi oným BD..teda omlouvám se, ještě jsou české potisky disků.....
    tak už to dorazila, ale bohužel jsem byl od šesti rána do devíti do večera v práci, takže mě to jaksi minulo :D A to jsem si říkal, že bych si to z práce skočil alespon vyzvednout na poštu, bohužel jsem byl moc naivní a tradiční přesčas mi opět jednou překazil plány. Tak snad zítra si to budu moci zajít vyzvednout.
    Jinak jak tady někdo mluvil o zvuku 2.0 to se mi zdá divné, jsem si téměř jistý, že je tam 5.1 respektive má být a nevěřím, že by na filmareně lhali. A s tím, že bonusy nebudou otitulkované česky jsem tak nějak počítal, nevím jestli mám na tohle smůlu, ale většinou mám zkušenosti s tím, že jsem neměl na dvd otitulkované bonusy. Každopádně mě osobně to nijak nevadí, ale mrzí mě to kvůli přítelkyně, ptž ta anglicky sice umí, ale ne tak, aby rozumněla všemu.
    netuším zda to byl záměr, ale na filmaréně mají chybu..nahoře mají napsáno 5.1 Dolby jenže dole už je v detailním rozboru napsána 2.0...ostatně se koukní na facebook filmcity, kde mají náhledy a screeny disků a ve výběru zvuku mají 2.0... přečti si i komentáře, pěkně se lidi bouří kvůli tomu (né kvůlu zvuku, obecně kvůli "ne"vybavení disků
    upraveno 7. března 2012
    Takhle odfláknuté DVD si takovýhle seriál prostě nezasloužil.
    Aha, tak už to vidím, ale v tom rozboru je psaná jako 2.0 jen čeština. Angličtina je normálně v 5.1
    Navíc i kdyby byla čeština v 5.1, tak to člověku musí trhat uši a způsobit těžkou ujmu na zdraví, takže je jedno jestli 2.1 nebo 5.1 :D
    A jelikož se nechci po nocích probouzet zpocený, s křikem, a hrůzou v očích, raději si to s češtinou nikdy nepustím :D
  • upraveno 8. března 2012
    expendable: když, tě tak poslouchám... nebyla by za těch 900 lepší investice do těch BD??? :D
    Tomee: na jakém portálu pls objednáváš to BD z Anglie? Udělám to také tak. Dík.
    AshaG napsal(a):

Tomee: na jakém portálu pls objednáváš to BD z Anglie? Udělám to také tak. Dík.

právě si vybírám, zatím jsem našel dvě možnosti...
    1) Anglický Amazon
    2) Anglický eBay

u Amazonu je problém, že nezasílá do ČR..mám v Anglii člověka, od kterého přes Aukro kupuju hry na XBOX, odesílá je z Anglie, Royal Air Mail vychází na cca 2 libry u malého balíčku. Chtěl bych mu nabídnout zda by nezakoupil blu ray vydání a nenahodil na Aukru (aby to bylo pojištěné)
    minimální cena bude při dnešním kurzu 1015 kč je ale možné, že to v kamených obchodech v Angli bude levnější ale také je třeba nejspíše něco započítat za případné vyřízení..

co se týče eBaye, tam už je to jednoduché, mám tam účet, několikrat jsem nakupoval, je to v podstatě naše Aukro, akorát firmy a obchody jsou zde ve většině, tam je cena s doručením až domů při dnešním kurzu 1181 Kč
    Tomee napsal(a):

expendable: když, tě tak poslouchám... nebyla by za těch 900 lepší investice do těch BD??? :D

Pro mě ne, blu-ray přehrávač nemám ani neplánuji mít.

Jinak dnes jsem si to byl skočit vyzvednout na poštu. Krabička moc pěkná, někde jsem četl, že ta reliéfovaná bude jen u BD, takže super, že to má i DVD. Rámeček krabičky je matný a ten vzor na něm je dělaný jako reliéf. Obrázek Neda na trůnu je velmi lesklý což na fotce nejde vidět. Tvoří to zajímavý kontrast a je to moc pěkné. Zbytek uvidíte sami. Ani nevím proč, ale jsem rád, že je na krabičce Game of Thrones místo Hra o Trůny. Nějak už jsem si na ten originální název i vzhled toho loga/názvu zvyknul :D

Omlouvám se za (ne)kvalitu fotek
    http://www3.picturepush.com/photo/a/7746666/640/7746666.jpg
    http://www1.picturepush.com/photo/a/7746674/640/7746674.jpg
    http://www3.picturepush.com/photo/a/7746681/640/7746681.jpg
    http://www4.picturepush.com/photo/a/7746837/640/7746837.jpg
    moc pěkné balení...jen velká škoda těch označení přístupnosti :-(
    Proboha, věříte, že až teď mi došlo, že část návštěvníků fóra by podle označení přístupnosti ten seriál neměla vidět? :D
    svoa: of 18 však ?
    no ja sa ani nečudujem. myslím že pod 15 by som to veľmi zvažoval...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. března 2012
    Ja mám 15 :D Som na Zníženej hranici :D
    Je tam přístupnost od osmnácti let. Což mi přijde hodně přehnaný, od patnácti by určitě stačilo... aby uklidnili americký mamky. No, v Česku může mít člověk sex od patnácti, ale další tři roky si podle zákona nesmí koupit pánskej časopis, takže radši budu nad takovýma absurditkama držet zobák :)
    No až tak hodně přehnané mi to nepřijde, ale souhlasím s tím, že více by tomu sedělo asi těch 15. Každopádně nějaké takové ratingy jsou v dnešní době stejně naprosto bezpředmětné, když se někdo mladší chce podívat na něco na co nemá, myslím že mu v tom nic nezabraní a najde si X různých způsobů jak to provést.
    Ale pracovat já v nějaké ratingové společnosti, tak bych byl taky dost přísný, protože to je šílené jak se v posledních pár letech "zbrutálnili" filmy a seriály.
    Ale zpět k DVD - jsem zvědavý jak na tom bude vzhledově DVD k druhé sérii, jestli se budou držet stejného designu, jen bude třeba odlišený tím obrázkem uprostřed na krabici. Nebo mírně změní barvu rámečku nebo to změní kompletně celé...
    Nechci nic říkat, ale já si první sérii opakuji ve společnosti svého dvánácti-a-půlletého bratra. Aby to na něm nenechalo následky, když to má být až od 18. :)
    Miss Utahraptor: Scény s incestní souloží nebo akcí holka na holku a voyerem moh IMHO ještě oželet, ale takových je tam jenom pár a to ostatní nejspíš nebude horší než to, co už viděl na internetu, takže proti gustu...
    svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor: Scény s incestní souloží nebo akcí holka na holku a voyerem moh IMHO ještě oželet, ale takových je tam jenom pár a to ostatní nejspíš nebude horší než to, co už viděl na internetu, takže proti gustu...

No, tak scény s jakoukoli souloží snaživě ignoruje, takže jich využívám k osvětlení případných nejasností ohledně děje.
    To se mi právě nelíbí. Nikomu nevadí nějaké silně grafické reálné znázornění násilí, vraždění, mučení, lítání vnitřností, cákání krve a nutno říci, že poslední dobou i ještě mnohem větší šílenosti, spoustě lidí nevadí, že jejich děti tohle sledují nebo mohou sledovat, ale stačí nějaký letmý záblesk bradavky a to je strašlivá hrůza. Přijde mi to strašně absurdní. Mělo by to být spíše naopak.
    To jsou US ratingy (předpokládám), takže Češi se vesele mohou dívat. :-)
    Expendable: těžko posoudit, jsouc od dětských let vzdálená, ale v GOT by se dítě mohlo dost "poučit".
    Co pamatuji, tak za děcka byl pro mě hrozný horor film, kde někoho zavraždili šroubovákem. Kdybych to viděla dnes, označila bych to za trapnou českou detektivku.
  • upraveno 9. března 2012
    Expendable napsal(a):

Jinak dnes jsem si to byl skočit vyzvednout na poštu. Krabička moc pěkná, někde jsem četl, že ta reliéfovaná bude jen u BD, takže super, že to má i DVD. Rámeček krabičky je matný a ten vzor na něm je dělaný jako reliéf. Obrázek Neda na trůnu je velmi lesklý což na fotce nejde vidět. Tvoří to zajímavý kontrast a je to moc pěkné. Zbytek uvidíte sami. Ani nevím proč, ale jsem rád, že je na krabičce Game of Thrones místo Hra o Trůny. Nějak už jsem si na ten originální název i vzhled toho loga/názvu zvyknul :D

je to nádhera, já to dostanu k narozeninám, ale až za 14dní :-(
  • upraveno 9. března 2012
    já jen pořád nechápu proč to vše tak zprasit ratingama???????????? vypadá to jako hovadina, ale s tím to vypadá prostě jako balení filmu/seriálu...bez toho to je daleko lepší
    DVD balení
    dokonce i americké blu ray tento rating nemá
    BLU-RAY balení USA
    ale anglické balení je má!!
    BLU-RAY balení UK unboxing
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. března 2012
    video z představovačky nebo co to bylo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.