Hra o trůny na DVD/Blu-ray
Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A byl bych za něj rád i kdyby byl komplet bez titulků i bez bonusů, bohatě bych si vystačil se všemi díly seriálu pěkně pohromadě na DVD v originál krabičce.
To, že je ta krabička nádherná je pro mě bonus, to že jsou tam komentáře k epizodám, různé videa, rozhovory a další zajímavosti, to je další super bonus. Takže u mě určitě vládne velká spokojenost.
Jinak Pán Prstenů je pro mě další srdeční záležitost, mám rozšířenou, navíc sběratelskou edici dvd, a jestli si dobře pamatuju, tak ani tam bonusy otitulkované nejsou. Nebo jen pár. Pamatuju si, že když jsme na to koukali s přítelkyní, že jsem ji ty bonusy během sledování překládal. Takže já ani nečekal, že ty bonusy u GoT otitulkujou.
vydání blu-ray s českou podporou
mám ripy od HDchina, 1080p, anglicky a český dabing 5.1 a samozřejmě titulky, 1 BD disk = 2. díly...potisky už mám hotové, teď chybí jen obal..
Game.Of.Thrones.S01.2011.1080p.BluRay.x264.DTS-HDChina.Cz od harleyho
multidub, angličtina je v DTS!!!....udělal jsem tak jen proto, že si můžu udělat vlastní obal a potisky a takovouto kvalitu obrazu a zvuku z české distribuce nikdy nebudu moc koupit
tady ještě realné náhledy
Jazyk
- Anglický
- Český
- Maďarský
- Nemecký
- Francúzsky
- Dothracký
- Vznešená Valyrijčina
:D
EDIT: Tak špatná informace. Tak přece jen jsou titulky s překladem dothračtiny přímo v obraze.
Já nerozumět řeči tvého kmene.