Hra o trůny na DVD/Blu-ray

upraveno 20. června 2015 v Seriál Hra o trůny

Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....

Číst celý článek zde
123578

Komentáře

• upraveno 9. března 2012
    Montezuma3: Při tej smršti blesků jsou všichni tak vyjukaný, že je mi jich skoro líto :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. března 2012
  • upraveno 10. března 2012
    Tak zatím jsem pouštěl jen první DVD, omrknul jsem Complete Guide to Westeros. Pěkné a zajímavé, ale spíše pro lidi, kteří nečetli knížky. Většina z nás co knížky známe se tam nic nového nedozvíme samozřejmě, ale i tak je to fajn. Profily jednotlivých postav od herců, kteří je ztvárnili taky fajn, ačkoliv většina z nich již byla součástí různých videí, které HBO uvolnovalo před první sérií. Což je trochu škoda, čím více dříve nepublikovaného materiálu, který je exlusivní jen pro to DVD či BD, tím lépe. Teď koukám na první díl s komentářem Weisse a Benioffa, to bude určitě zajímavé :)
  • upraveno 10. března 2012
    ha ha, hned ze startu překvápko o kterém jsem nevěděl :D Upozornili tam na chybu ve scéně, kde will, gared a royce vjíždějí do lesa. V jednom (celkem dlouhém) záběru tam na koni není Bronson Webb, ale ten co ho hrál v tom původním pilotu :D Už si nepamatuju jméno.
  • upraveno 11. března 2012
    To byl asi Jamie Campbell Bower, škoda že nezůstal na celou roli...
    Jinak nevím jestli to byl od autorů vtípek, ale vypadalo to, že rozhodně není. Kdo si to chce poslechnout sám až se dostane k DVD nebo Blu-Ray, tak to začerním - během scény, kdy vidíme poprvé tyriona a ross v seriálu David s Danem hovořili o tom, že původně měla Ross sloužit jen pro účely té "představovací" scény Tyriona v bordelu a nikde jinde a že se jim její výkon tak líbil a bavil je, že z té jedné scény to nakonec dotáhla až na prý celkem dost důležitou a téměř hlavní postavu druhé série. Mě osobně odlišnosti od knihy v drtivé většině případů nevadily, protože jsem poznal, že David a Dan jsou jaky my velcí fanoušci a chtějí to udělat co nejlépe a nějaké změny jsou nutné, ale Ross mi během první série lezla krkem a jestli se má její screen time ještě zvětšit ve druhé sérii tak to mě teda naštvou.
    upraveno 11. března 2012
    Grr, chlapi pitomí!
    No, Ross mi nebude vadit, když konečně bude součástí příběhu, ne jenom ozdoba, co v každý scéně ukazuje prsa. No napadá mě, jak může skončit - jako náhrada, aby se nic nestalo Šae, čtenáři vědí.
    upraveno 11. března 2012
    Expendable: Jsou tam k těm komentářům titulky nebo se vykašlali i na tohle?
    Nevada: Pokud jsem se díval dobře, tak nejsou.
    tak to pro mě jako slabého angličtináře je DVD na jednu věc...a ještě za takový prachy to si raději zaplatím na netu a stáhnu.
    Jinak v titulcích prvního dílu několik hodně špatně přeložených vět a to tak, že mají úplně jiný význam než to co herci říkají :D
    upraveno 11. března 2012
    Kokoti jsou to.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2012
    Souhlasím, takhle po**at dvd a modrého Raye to se jen tak nevidí....
    Počkat... teď nevim, jestli jsem to správně pochopil, ale ty titulky k bonusům nejsou ani na anglických Blu-ray? Ty by bylo dost naprd...
    To spíš na anglickém nejsou. Proč taky? Ale na českém bych titulky očekávala.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. března 2012
    Já už nechci Ross, už ne - její scény byly v 1. sérii naprosto zbytečné. Předpokládám, že se z ní "stane" Alayaya (myslím dceru, nemám paměť na jména)
    Krisa: Souhlasím. uplně zbytečné. a její osud v 2.sérii by mohl být takový jaký píšeš. dvě vyzdvižené děvky stačí. (Shae a teď Ross) další postava Alayaya už by byla moc.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. března 2012
    Alayaya mi v knize vůbec nevadila, byla mi naopak sympatická. Což bohužel nemohu řící o Ross - hezká sice je, ale ne tolik, abych měla touhu se jí neustále dívat "pod pokličku".
    "pod pokličku" XD hezky řečeno XD
  • upraveno 12. března 2012
    Pokud by se někdo chtěl podívat na ty dokumenty , jedna dobrá duše to dala do torrentu.
    Odkaz je tady ..
    http://tracker.cztorrent.net/torrent/hra-o-truny-game-of-thrones-s01-extras-1080p/199307
    pohosat: Díky, jediná dobrá zpráva při pondělku.
    Zkoukla jsem dokumenty na edně a teď mě mrzí ještě víc že tam nejsou titulky.
    Jsem zvědavý,zda se kompletní 1.série Hra o trůny Bluray objeví i u nás na pultech obchodů nebo to pouze jako vždy výjde jen v USA..např: Dr. House či perfektní Spartacus vyšli na Bluray pouze v USA a my nemáme ani jedno z nich!!
    upraveno 13. března 2012
    V ČR Hra o trůny na Blu-ray nevyjde. Některé e-shopy ji na objednávku zajistí ze zahraničí - ale bez české podpory.
  • upraveno 13. března 2012
    To jsem si mohl myslet!nechápu proč to čeští distributoři nezajistí i pro nás!moc dobře ví a vidí,jak je tento seriál všude ve světě i u nás uspěšný a že vydání na Bluray by byl pro ně taky velký vývar,protože si myslím,že by toho BD byla velká prodejnost! je to škoda!!
    upraveno 13. března 2012
    Když z vysoka se*ou na fanoušky i u blbého DVD a nejsou ochotní zajistit počeštění bonusů a komentářů, tak co čekáš u BR? :o/
    Když jsem to DVD rozbalila, tak jsem se podivila, že jsou tam vůbec české názvy na jednotlivých plackách.
  • upraveno 16. března 2012
    Tak druhý díl s komentářem Marka Addyho, Leny a NCW taky fajn, ale komentář k první epizodě od Benioffa a Weisse byl lepší, člověk se dozvěděl spoustu zajímavých věcí.
    Tady jsem se párkrát zasmál, ale jinak nic moc :D Ale Lena je sympaťanda :D Mimochodem během toho komentáře byla Lena sprostější než oba dva pánové dohromady :D No po pravdě ani jeden z pánů nepoužil ani jedno sprosté slovo a Lena zhruba tak 200 :D
  • upraveno 17. března 2012
    Nevím jestli už to tady někde padlo v jiném topicu, ale podle agentury Reuters je DVD a Blu-ray GoT za prvních 7 dní od vydání nejprodávanějším seriálem HBO všech dob!!! Paráda, doufal jsem ve velké prodeje, ale že předstihneme i takové masově oblíbené věci jako Sex ve městě nebo True Blood, to jsem nečekal. A neskutečně mě to těší že jsme hlavně tyhle dva seriály překonali. A to je započítaná jen amerika a kanada, jsem si jistý tím, že evropské prodeje jsou taky nejvyšší, přeci jen evropané mají k fantasy ještě blíže než američani.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 17. března 2012
    Tak oni řikali že o prodlužování seriálu bude rozhodovat hlavně prodejnost DVD a Blueray tak to vypadá že tenhle seriál vydrží opravdu dlóóóóóóóóóóóóóóóóuho.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.