Hra o trůny na DVD/Blu-ray
Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Na Filmareně už jsem několikrát nakupovala a naprostá spokojenost. Dobré ceny, vstřícnost, spolehlivost. I když za to nemohli, tak mi umožnili mi vrátit DVD, které neobsahovalo české titulky (chyba byla na straně vydavatele).
Nízká cena 1. série je na více e-shopech, protože zítra vychází nějaká reedice, která je cca o 200,- Kč levnější než ta původní. Psala jsem do Magic Boxu v čem je mezi nimi rozdíl kromě počeštěné krabičky, ale zatím mi neodepsali.
Nechápu, proč když u nás něco vydají, proč to neudělají pořádně. Menu na dvd není česky, jakýkoliv popisek taky ne. Ale dobře beru, pro vydavatele asi bylo obtížné se vrtat v grafickém zpracování menu. Ale proč proboha nejsou titulky k žádným bonusům? To si jako myslej, že si kupuju počeštěné dvd kvuli anglickým textům? Jsem opravdu naštvanej, protože o tom, že se obtěžovali s titulkami jen do samotných epizod, neuvedl vydavatel ani slovo. Tak moc mě to štve, protože v angličtině nejsem nijak zvlášť zdatnej. U nás se opravdu vše dělá jen tak, aby se neřeklo. Tj.
Alespoň jsi ale ušetřil. My máme v podstatě to samé, a lepší krabička s mapou určitě nemá hodnotu 250 Kč. :)
EDIT: A kdybych chtěl opravdu ušetřit, tak si to stáhnu =D ale chtěl jsem se konečně podívat i na film o filmu a ták. Jenže tomu fakt nerozumím. Kdyby k tomu byla aspoň němčina, porozuměl bych víc =)
28.10. vyjde limitovaná edice Hra o trůny 1. a 2. série ve steelbooku. Více detailů zveřejníme postupně.