Hra o trůny na DVD/Blu-ray

upraveno 20. června 2015 v Seriál Hra o trůny

Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....

Číst celý článek zde
1234568»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • A kdy se druhá serie na dvd objeví u nás v českým rozhraní nevíte?
  • @Maliky Na filmarena.cz mají datum 20.3.2013
  • díky ;) a když už jsme u toho, máte s tímhle e-shopem někdo zkušenosti? Chci si totiž koupit i první serii na dvd a překvapilo mě, jak nízkou cenu tady mají. Tak jestli to není nějaká lumpárna =)
  • @Maliky Odpověď jsem ti poslala jako soukromou zprávu ;-) Nevím, jestli tu můžu dělat 'reklamu', to by se Alekovi nemuselo líbit. :)
    Tady nejde o reklamu, ale zkušenosti kupujících ;o)

Na Filmareně už jsem několikrát nakupovala a naprostá spokojenost. Dobré ceny, vstřícnost, spolehlivost. I když za to nemohli, tak mi umožnili mi vrátit DVD, které neobsahovalo české titulky (chyba byla na straně vydavatele).

Nízká cena 1. série je na více e-shopech, protože zítra vychází nějaká reedice, která je cca o 200,- Kč levnější než ta původní. Psala jsem do Magic Boxu v čem je mezi nimi rozdíl kromě počeštěné krabičky, ale zatím mi neodepsali.
  • jaká pak reklama, celá tahle diskuze je jedna velká reklama :-)
  • Dobře no, já už se příště nebudu bát. :) Malikymu jsem napsala v podstatě něco podobného, co Nevada.
  • upraveno 8. prosince 2012
    Tak už mám nové vydání Hry o trůny na dvd doma a jsem zklamanej. Chybí tam ta krásná mapa Západozemí. Ani krabička není tak hezká, rozkládací, ale naprosto obyčejná s tím, že abyste se dostali k jednomu disku, musíte vytáhnout i druhý. =(
  • Zklamání číslo 2.
    Nechápu, proč když u nás něco vydají, proč to neudělají pořádně. Menu na dvd není česky, jakýkoliv popisek taky ne. Ale dobře beru, pro vydavatele asi bylo obtížné se vrtat v grafickém zpracování menu. Ale proč proboha nejsou titulky k žádným bonusům? To si jako myslej, že si kupuju počeštěné dvd kvuli anglickým textům? Jsem opravdu naštvanej, protože o tom, že se obtěžovali s titulkami jen do samotných epizod, neuvedl vydavatel ani slovo. Tak moc mě to štve, protože v angličtině nejsem nijak zvlášť zdatnej. U nás se opravdu vše dělá jen tak, aby se neřeklo. Tj.
    nahovno
    Takže jen počeštili obal a slevnili cenu o cca 250,- Kč. Skvělé.
  • A dali to do horší krabičky =))
  • To mě mrzí.
    Alespoň jsi ale ušetřil. My máme v podstatě to samé, a lepší krabička s mapou určitě nemá hodnotu 250 Kč. :)
  • upraveno 9. prosince 2012
    No to určitě ne =) O to by mi taky ani tak nešlo. Ale štve mě, nebo spíš mrzí, že to neudělají pořádně a takhle to odrbou. Podle mě, když chtěj něco vydávat česky, tak komplet a né, že přeložej jen 1/5 produktu
    EDIT: A kdybych chtěl opravdu ušetřit, tak si to stáhnu =D ale chtěl jsem se konečně podívat i na film o filmu a ták. Jenže tomu fakt nerozumím. Kdyby k tomu byla aspoň němčina, porozuměl bych víc =)
    Game of Thrones: Season 4 DVD/Blu-ray Trailer

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    delete sceny z S4

• tie ryby boli minule oveľa lepšie, toto je nuda
    Z facebooku Magic Boxu:
    28.10. vyjde limitovaná edice Hra o trůny 1. a 2. série ve steelbooku. Více detailů zveřejníme postupně.

image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Na chvíľu som nadobudol divné prekvapenie, že nejaký nový používateľ, ktorý sem práve zavítal, po prvý krát trafil správny už vytvorený topic pre svoj prvý príspevok. Potom som si všimol, že to si len Nevada zmenila avatar.
  • @Gepeto Ale předtím tam měla na chvilku lepší...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.