Hra o trůny na DVD/Blu-ray
Už to tu prosvištělo kolem té francouzské edice, ale teď je to kompletní ukázka. K vydání by mělo dojít 20....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Mimochodem - včera jsem si náhodně pustila třetí a čtvrtý díl. V titulcích Jaimeho oslovují Královrah :o(
A dabing Eddarda je příšerný.
je smutné že i titulky jsou absloutně k ničemu..četl jsem už více komentářů na titulky a každý na ně nadává, že jsou hodně nekvalitní
A jméno jeho sestry tomu taky zrovna nepomáhá :o))
(v titulcích je správně čtyřicet tisíc)
Ehm, no nic, musela jsem si ulevit. Už toho nechám.
Pokud bude stejným způsobem vydána i druhá řada, tak si ji nekoupím.
jediný stát kde ještě blu-ray nevyšlo je itálie, proto se české titulky připíchnou kni...tedy, menu a disky v italštině, české titulky na výběr..
jednoduše řečeno, distributor (magic box) teď dělá jak se snaží seč může aby uspokojil českého fanouška hladného po blu-ray.....
prodej dvd byl podle statistik nad očekáváním, tak kravaťáka co prdí do židle napadlo, pojďmě si zvýšit zisk blu-ray vydáním, a co že bude v podstatě nedomrlé, oni si to koupí když to jsou fanoušci
o kolik mohlo být problému méně, kdyby ty tiulky dali hned třeba do té evropské verze blu-ray?
dvd se fakt asi vyplatí jen kvůli pěkné krabičce :-(