[Spoiler] Vichry zimy
GRRM měl v plánu započít práce na šestém dílu ságy Píseň ledu a ohně v lednu 2012. Nicméně několik kapitol, které se nevešly do Tance s draky, už má hotových.
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
V prosinci roku 2011 také zveřejnil první ukázkovou kapitolu, kterou si můžete díky Aruthovi přečíst v českém překladu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Lord Gepeto Illar: povidky/knizky ne, jestli myslis tohle (i kdyz na jedne knize prubezne pracuju, nicmene popularne-naucne). Kazdopadne jsem se od psani recenzi na pocitacove hry atp. posunul nekam dal prave diky tomu, ze texty "vyladuju" k dokonalosti postupne - na jedne-dvou normostranach pracuju klidne i nekolik dni... tak, aby byl klient s vysledkem opravdu spokojen.
http://endlessnine.tumblr.com/post/24094293566/miscon-readings-two-winds-of-winter-chapters
Hmm, zdá se, že Victarion bude největší borec z knížky, což? Třetí kapitola je samozřejmě ta Theonova. Podle wiki Martin už někde četl ještě čtvrtou kapitolu. Ta je z pohledu Arianne, která se na konci dozví, že mladík, co si říká Aegon Targaryen, dobyl Bouřlivý konec.
Mimochodem Martin konečně prozradil, co za slovo Brienne vykřikla v Hostině. Samozřejmě to bylo: "Meč!" Odpověď Lady Stoneheart, co si vybrala.
(a jistěže podfukem...tak se to u nedobytných pevností dělává)
Řekl bych, že někde na půdě Griffin's Roost vyhrabali prapory s jelenem, rozprášili tyrellské obléhatele a posádka Bouřlivého konce jim ještě ráda sama otevřela brány. :)
Edit: A no jo, no.
Doran Martell chystá svou pomstu už 16 let a teď to zrovna vypadá na příhodný okamžik . :)
Já jsem hodně zvědavá, jak dopadne setkání Arianne a Aegona. Myslíte si, že by poznala, že to není syn Eliy? A vadilo by to Martellům, nebo by hráli hru s Varysem?