Hra o trůny 2x02 - Noční země
Tyrion plísní Cersei kvůli znepřátelení si králových poddaných po krvavé čistce v hlavním městě. Během cesty na sever se Arya podělí o své tajemství s...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
je pravda, že som si neuvedomil niektoré náznaky, (koniec koncov aj Renly a Loras mi napoprvé ušli), ale spätne mi neprídu proti duchu knihy. len vizualizujú a zjednodušujú tak aby to seriál zniesol.
musím povedať, že 12 diel bol lepší ako som čakal, mimoriadne ma prekvapila Aša/Yara. Vôbec som si ju takto nepredstavoval, ale myslím, že vidím v jej očiach iskru, ktorá sa páčila autorom. a navyše má podobný úsmev ako Theon taký ten pichľavý, ironický.
v tradícii priamočiarosti ma omnoho viac ako "poklesok pravého kráľa" zarazil úplný záver. Kraster a Iní. alebo že by to bol sen?
Proto mě sex v seriálu nepřekvapil, až na ty řeči o tom synovi. Asi tím dopředu chtějí naznačit stínové děti. Ale rozhodně nevím, jako by ho vidina bastarda měla k tomu sexu přimět.
Užijte si to!
Právě naopak. :-)Přesně tak. :-) Pokud nevěděl, co dělá, nezpronevěřil se svým zásadám. S tím bastardem to scenáristé jaksi nedomysleli, a tímpádem udělali ze Stannise vola.Mně vadí, že udělali ten postup obráceně, jak píše Alek. Nešli z bodu A do bodu B, ale začli z bodu B a budou (možná) směřovat do bodu A. Nejdřív se s ní vyspí a až pak bude uvažovat o následcích.
Což ovšem radikálně mění Stannisův seriálový charakter.
Stannis podlehl Melisandře HNED a TAK SNADNO.
baltim: Anebo Joraha s Barristanem :)
A v seriálu je to naopak.
ad Stannis/Mel: V dalších dílech se přece můžeme dočkat toho, že Stannis si nebude nic pamatovat.
Jinak po přečtení tance si myslím že Melisandra se opravdu snaží bojovat proti Jiným. Z její kapitoly to vyznívá tak že všemu co říká celkem věří. Účel u ní sice opravdu světí prostředky ale myslím ža ač je trošku psycho, tak úmysly opravdu nemá špatné. Trochu jako Nicholas Rush z SGU pro ty kdo viděli...