Kraster a jiní: mluví se o tom celkem jednoznačně. Ano, tak jako o mnoha věcech se o tom v knize mluví, není tam přímá scéna. Chápu, že v seriálu se musí spousta věcí ukázat a nevadí mi to, jen bych to nechal na později.
Koukám, že v seriálu poslové cestují ještě rychleji než v knize havrani... Škoda toho, že Robbovy podmínky četla Cersei. Tyrion v knize se mi líbil víc. A vůbec, co mělo znamenat to otevřené vyhrožování Tyrion-Varys a zpět? Jak barbarské :( Sam je vážně roztomilý ňouma. Připomíná mi gumídky. Stannis a Melisandra - bleh!
souhlas s Miss U., taky by mě zajímalo, co s tím koncem a Jonovou boulí :) jinak mi v tomhle díle vadila scéna z bordelu (ale to už je tradice) a vyloženě mě zklamalo setkání Theona a Ashy/Yary a na to jsem se tak těšila. na Yařinu představitelku si asi taky budu těžko zvykat. přiznávám se, že z knih jsem nepochopila, že Melissandra se Stannisem spí, takže mi to v seriálu vadí, ale naštěstí ta scéna na stole byla celkem krátká. jinak výborný Bronn a Tyrion, i když by si snad nemusel pískat pokaždé, co přichází na scénu. a jak jsem v první serii neměla ráda Sama, tak teď mu přicházím na chuť. a pizizubka Fialka je sympatická.
hodinu mě trvalo, než jsem tady přečet všechny napsané komentáře, ještě že už nejsou žádná předvysílané díly
štít je super, theon výbornej, aša/yara - no, taková drzá a bohužel nepěkná, ale to se poddá
Stannis + Mel - přikláním se k Alekovi a spol, ono to tam má logiku, v knize je to několikrát naznačeno, jen ty důvody + přemlouvání/podlehnutí neklaplo nejlépe - syn/dědic pro stannise je velmi pádnej důvod, který se ovšem absolutně bije s jeho charakterem/postojem - použít jiný důvod a udělat přemlouvání o 20 sekund delší, bylo by to super Melisandra se mi začíná líbit
Komentáře
Jo a abych nezapomněla - já jsem nadšená i z posledních fotek KH :)
Škoda toho, že Robbovy podmínky četla Cersei. Tyrion v knize se mi líbil víc.
A vůbec, co mělo znamenat to otevřené vyhrožování Tyrion-Varys a zpět? Jak barbarské :(
Sam je vážně roztomilý ňouma. Připomíná mi gumídky.
Stannis a Melisandra - bleh!
jinak mi v tomhle díle vadila scéna z bordelu (ale to už je tradice) a vyloženě mě zklamalo setkání Theona a Ashy/Yary a na to jsem se tak těšila. na Yařinu představitelku si asi taky budu těžko zvykat.
přiznávám se, že z knih jsem nepochopila, že Melissandra se Stannisem spí, takže mi to v seriálu vadí, ale naštěstí ta scéna na stole byla celkem krátká.
jinak výborný Bronn a Tyrion, i když by si snad nemusel pískat pokaždé, co přichází na scénu. a jak jsem v první serii neměla ráda Sama, tak teď mu přicházím na chuť. a pizizubka Fialka je sympatická.
štít je super, theon výbornej, aša/yara - no, taková drzá a bohužel nepěkná, ale to se poddá
Stannis + Mel - přikláním se k Alekovi a spol, ono to tam má logiku, v knize je to několikrát naznačeno, jen ty důvody + přemlouvání/podlehnutí neklaplo nejlépe
- syn/dědic pro stannise je velmi pádnej důvod, který se ovšem absolutně bije s jeho charakterem/postojem - použít jiný důvod a udělat přemlouvání o 20 sekund delší, bylo by to super
Melisandra se mi začíná líbit
Ostatní OK (teda krom Ross, Sae mi tak nevadí)