Montezuma3: To je speciální tajný kód používaný uživateli služeb jako je tumblr vyjadřující naprosté nadšení nad daným objektem. V reálném životě se dá zaměnit za slintání nebo brečení štěstím. Tolik k poučování. Já bych si přála tyrkysový základ a na něj oko. Ne přímo Sauronovo ;) Díky, díky, díky.
Dotaz na Montezumu: Byl bys ochoten vytvořit erb s vymřelou potvůrkou, kdybych sem hodila odkaz na obrázky se vzhledem (aby bylo jasné, že nemá pět nohou a chobot :)?
Montezuma3: To je speciální tajný kód používaný uživateli služeb jako je tumblr vyjadřující naprosté nadšení nad daným objektem. V reálném životě se dá zaměnit za slintání nebo brečení štěstím. Tolik k poučování. Já bych si přála tyrkysový základ a na něj oko. Ne přímo Sauronovo ;) Díky, díky, díky.
Dotaz na Montezumu: Byl bys ochoten vytvořit erb s vymřelou potvůrkou, kdybych sem hodila odkaz na obrázky se vzhledem (aby bylo jasné, že nemá pět nohou a chobot :)?
Pokud bude ta potvůrka na obrázku již ilustrovaná a bude stačit ji pouze oříznout, tak jo.
Komentáře
Můžu dostat taky, prosím? ;)
Amefistový základ, kočku a jeruzalémský Kříž :)
Tolik k poučování. Já bych si přála tyrkysový základ a na něj oko. Ne přímo Sauronovo ;) Díky, díky, díky.
ako vidíš, som vzdialený príbuzný starkovcov :)
Byl bys ochoten vytvořit erb s vymřelou potvůrkou, kdybych sem hodila odkaz na obrázky se vzhledem (aby bylo jasné, že nemá pět nohou a chobot :)?
Stark z hor: