Mno tak sem s tím, dokud mám otevřenou šablonu :-) Co? S čím? Na čem? Jaké barvy? A když mi pošlete i obrázek jak to má vypadat, nebo co konkrétně tam chcete, tak mi tím i usnadníte práci.
Hergot já nakonec taky neodolám a poprosím tě o jeden. Snad není příliš složitej :) Stříbrnozelenej uroboros , skrze kterýho je šikmo prostrčená halapartna (resp. její konec - ta třetí, popřípadě druhá - nechám na tobě) a ve spodním cípu nesmí chybět alespoň malinky Oko boha Ra Barvu oka a pozadí nechám na tobě, ale to pozadí pokud možno tmavy :) Díky
Hergot já nakonec taky neodolám a poprosím tě o jeden. Snad není příliš složitej :) Stříbrnozelenej uroboros , skrze kterýho je šikmo prostrčená halapartna (resp. její konec - ta třetí, popřípadě druhá - nechám na tobě) a ve spodním cípu nesmí chybět alespoň malinky Oko boha Ra Barvu oka a pozadí nechám na tobě, ale to pozadí pokud možno tmavy :) Díky
Komentáře
Co? S čím? Na čem? Jaké barvy? A když mi pošlete i obrázek jak to má vypadat, nebo co konkrétně tam chcete, tak mi tím i usnadníte práci.
jjelen:
děkuji :P
zde
zde
zde
Thanatos:
toto:
http://www.motivy-tetovani.com/obr/keltske/9.jpg
na ciernom pozadi...?
perfektní
Stříbrnozelenej uroboros , skrze kterýho je šikmo prostrčená halapartna (resp. její konec - ta třetí, popřípadě druhá - nechám na tobě) a ve spodním cípu nesmí chybět alespoň malinky Oko boha Ra
Barvu oka a pozadí nechám na tobě, ale to pozadí pokud možno tmavy :) Díky
ZoiD
Arianus: (čičí)
Asi máme vítěze o nejroztomilejší erb :o))