@flanker.27 ako inak :) To mi pripomenulo, ze som kazala muzovi, aby natrel detsku izbu jablkovou zelenou. Kupil a natrel cestarskou zelenou. Ked som vosla, vydrzala som tam par sekund a rozbolela ma hlava. Nechcem vediet, akeho sociopata by sme v takej izbe vychovali. Dalsi den som kupila novu farbu. :)
@Nevada: no a on na to vyhlasil, ze ved zelena podporuje kreativitu a ved to je jablkova, nie? Tak som vytiahla jablko a spytala sa, ci tam fakt ziadny rozdiel nevidi :)
@Montezuma3 my kupujeme iba Granny Smith :) A videl si niekedy jablko vyssie uvedenj farby? A vobec, ty sa nemas co ozyvat, ty si len taka odchylka v statistike :)
To preto, lebo si chlap :) Vazne by si zniesol na vsetky styri steny nieco taketo?
:hand: Aha takže toto je tá prekliata farba... Toto v žiadnom prípade... Podobnú máme na skryniach v izbe, ale tmavšiu, takže sa to dá zniesť a nie je to na stene :D Tak to pardón, len som netušil, že práve toto sa volá.. "cestárska" :D
@Nevada: no a on na to vyhlasil, ze ved zelena podporuje kreativitu a ved to je jablkova, nie? Tak som vytiahla jablko a spytala sa, ci tam fakt ziadny rozdiel nevidi :)
Mala si vytiahnuť červené jablko, to by bola bžunda :D
------- Gardien, spýtaj sa Zlej kráľovnej Ravenny, tá o jablkách vie veľa :P
@Crocuta nemusí, stačí změnit barvu pozadí v některým z kreslících programů. Tak jsem to udělala třeba já (za spoustu nervů, bo jsem počítačový analfabet) :)
Díky za rady - po 3/4h co se tím neúspěšně zabývám a obrázek se mi sem umístit - ani změnit tak aby ho bylo umístit možné - nepodařilo mne to přestalo bavit, možná se mi to časem povede :-(.
Komentáře
To mi pripomenulo, ze som kazala muzovi, aby natrel detsku izbu jablkovou zelenou. Kupil a natrel cestarskou zelenou. Ked som vosla, vydrzala som tam par sekund a rozbolela ma hlava. Nechcem vediet, akeho sociopata by sme v takej izbe vychovali. Dalsi den som kupila novu farbu. :)
Nie, vážne, ty obviňuješ muža za to, že kúpil inú zelenú? :D Pre mňa je to furt zelená
Vazne by si zniesol na vsetky styri steny nieco taketo?
A videl si niekedy jablko vyssie uvedenj farby?
A vobec, ty sa nemas co ozyvat, ty si len taka odchylka v statistike :)
-------
Gardien, spýtaj sa Zlej kráľovnej Ravenny, tá o jablkách vie veľa :P
Byla by to kočičí hlava na zeleno-bílo pruhovaném pozadí. Díky!