Coat of Arms for You

Erby na zakázku.
Přijímám jen časově méně náročné zakázky.

ukázka:
house mullendore avatarmilotice avatarfaster and fasterjarla avatarhidlegarda avatarGepeto avatarsarven avatarbird avatarstark z hor avatarmiss raptorkadeer avatarchmur hammervahy avatarwolf avatarZoiDavatarcatkrossmountain avatartree avatarpentagramwave 2brbrgems avataragátdragon star avatarmegan foxviper avatarsnow flowers black uroboroseyekrysostromwolfswordbloodravenMormogaryenoo canadoevenstar
Západozemské erby:
connigtontullyblackfishblackfyre
12345679»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Okrovou čirou náhodou znám, páč se užívala na letadlech :)
  • @flanker.27 ako inak :)
    To mi pripomenulo, ze som kazala muzovi, aby natrel detsku izbu jablkovou zelenou. Kupil a natrel cestarskou zelenou. Ked som vosla, vydrzala som tam par sekund a rozbolela ma hlava. Nechcem vediet, akeho sociopata by sme v takej izbe vychovali. Dalsi den som kupila novu farbu. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D Možno Hitler bol vychovávaný v izbe s bielo-modrými dekoráciami... Dávaj si na tú farbu pozor

Nie, vážne, ty obviňuješ muža za to, že kúpil inú zelenú? :D Pre mňa je to furt zelená
  • To preto, lebo si chlap :)
    Vazne by si zniesol na vsetky styri steny nieco taketo?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Hildegarda: Tak to je barva přímo likvidační :o))
  • @Hildegarda: už viem prečo som blazon.. vyrastal som v bielo-bielej kocke
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gardien: To by muselo být (dejme tomu tak) 90% populace nad 15 let...
  • upraveno 4. listopadu 2012
    @Nevada: no a on na to vyhlasil, ze ved zelena podporuje kreativitu a ved to je jablkova, nie? Tak som vytiahla jablko a spytala sa, ci tam fakt ziadny rozdiel nevidi :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    I zelené jablko může mít mnoho odstínů.
  • @Montezuma3 my kupujeme iba Granny Smith :)
    A videl si niekedy jablko vyssie uvedenj farby?
    A vobec, ty sa nemas co ozyvat, ty si len taka odchylka v statistike :)
  • @Hildegarda:Ja o jabkach moc neviem.. uved mi tu farbu ako RGB prosim
    Hildegarda napsal(a):

To preto, lebo si chlap :)
    Vazne by si zniesol na vsetky styri steny nieco taketo?

:hand: Aha takže toto je tá prekliata farba... Toto v žiadnom prípade... Podobnú máme na skryniach v izbe, ale tmavšiu, takže sa to dá zniesť a nie je to na stene :D Tak to pardón, len som netušil, že práve toto sa volá.. "cestárska" :D
    Hildegarda napsal(a):

@Nevada: no a on na to vyhlasil, ze ved zelena podporuje kreativitu a ved to je jablkova, nie? Tak som vytiahla jablko a spytala sa, ci tam fakt ziadny rozdiel nevidi :)

Mala si vytiahnuť červené jablko, to by bola bžunda :D

-------
    Gardien, spýtaj sa Zlej kráľovnej Ravenny, tá o jablkách vie veľa :P
  • Ahoj, cca čtvrt roku jsem na místních stránkách nebyl a v téhle jejich nové podobě se mi nedaří nahrát můj starý dobrý erb. Nevíte někdo co s tím?
    PNG s průhledným pozadím tu bohužel nefunguje
  • Škoda, tak to moje erbovní hyena holt musí odpočívat v inventáři :-(...
  • @Crocuta nemusí, stačí změnit barvu pozadí v některým z kreslících programů. Tak jsem to udělala třeba já (za spoustu nervů, bo jsem počítačový analfabet) :)
  • upraveno 11. dubna 2013
    Nahraj si to třeba na http://postimage.org/ a vlož jsem adresu. Jak vidíš, taky mám taky PNG s průhledným pozadím - vložené pomocí odkazu.
  • Díky za rady - po 3/4h co se tím neúspěšně zabývám a obrázek se mi sem umístit - ani změnit tak aby ho bylo umístit možné - nepodařilo mne to přestalo bavit, možná se mi to časem povede :-(.
  • Zatím jsem to vyřešil celkem adekvátní náhradou za fotografickou podobenku mého erbovního zvířete :-).
  • @Kolikokoli Kurňa jak se ti sem podařila ta adresa vložit? Mě to sem nechce pustit nic, co namám na disku.
  • No, já to mám teda na gravataru, tak možná je to tím.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 11. dubna 2013
    @Kolikokoli +1 gravatar je řešení toho problému s png obrázkama, úplně jsem na to zapomněl...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. dubna 2013
    Jo, tak jedna menší záhada vyřešena. Tohle mi občas dost zpomaluje načítání stránky. Já si říkala co to sakra je.
  • Mohl bych taky požádat o erb? :)

Byla by to kočičí hlava na zeleno-bílo pruhovaném pozadí. Díky!
  • upraveno 3. února 2014
    mohl bych poprosit o sovu s černým pozadím a na tom pozadí bílé vločky a ta sova prosím hnědá ,, mockrát děkuji za čas lorde Monte Karstark :-)
  • @Nurbis Mám dojem, že to bude spíš lord, ale nic proti :-D
  • sry :D opraveno
    Sorry ladies, ale heraldiku už jsem pověsil na hřebíček.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.