nepovedal, ale ved ja som kocka, viem vsetko :) inak odtial pochadza najvacsia kocka z cias matfyzu otec priniesol rodinke novinku po 2 tyzdnoch, ze padli dvojicky, so synom som studovala vzdy sa tesil na prazdniny, lebo mal vela skript k dizpozicii - do kniznic sa vsetko povracalo
Montezuma3: vidím tvoje výtvory a paráda.........nespravil by si aj mne jeden erb??? detail: biely strom (listnatý, breza, lipa, čarostrom) s koreňmi na čiernom pozadí, nad ním mesiac a dve hviezdy a pod ním slova: do not root (klidne aj bez tých slov)...dik
Možná v budoucnu udělám. Ale zatím ne. Protože brzo bude nové IceFire fórum a tam mají avatary jiný rozměry a jsou hlavně o dost menší. A některé ty erby tam budou špatně čitelné a budou ztrácet efekt. Takže očekávám, že většina lidí, co ten erb aktuálně tady požívají, tak na novém webu si dají něco jiného. Tak další erby budu dělat když tak až na novém IceFire ;-)
Odkdy můžu začít otravovat s žádostí o úpravu stávajícího erbu? A půjde i teď udělat ten pošoupávací se dvěma střídajícími se obrázky? Zkoušela jsem dát ten původní a krom špatných rozměrů se ani neposouvá... :-?
Jo to animování nefunguje, a asi ani fungovat nebude. Protože obrázek je v každé části fóra jinak velké a to je asi důvod, proč to nefunguje. Takže si z těch dvou asi budeš muset vybrat jen jeden. :-/
Pokud to půjde, tak bych poprosil taky o erb. Černý a v něm červená (nebo stříbrná či zlatá - nevím, co bude hezčí) hlava Baphometa - taková ta kozlí hlava, co vytbáří pentagram.
Nespravil by si aj mne jeden erb??? detail: biely strom (listnatý, breza, lipa, čarostrom) s koreňmi na čiernom pozadí, nad ním mesiac a dve hviezdy ...dik
Trochu mě znervoznuje to používání béžové na pozadí, páč mám už pár dní pocit, že tuhle barvu budu muset lehce upravit - na ipadu mám pocit, že se ta barva nějak tluče s trochu jinou béžovou která je u těch varhánků u sidebaru :-)
@Alek: mne to na ipade pripada docela v pohode. Ale to je predsa znamo, ze muzi maju vseobecne problem s nazvom RGB. Len maloktory si vie predstavit farby ako terakotova, okrova, lososova... Minule ma jeden prekvapil, ale to sa nepocita, lebo ako architekt robi farebny navrh fasad :)
Komentáře
Alebo inak, odkiaľ to vieš?
inak odtial pochadza najvacsia kocka z cias matfyzu
otec priniesol rodinke novinku po 2 tyzdnoch, ze padli dvojicky, so synom som studovala
vzdy sa tesil na prazdniny, lebo mal vela skript k dizpozicii - do kniznic sa vsetko povracalo
biely strom (listnatý, breza, lipa, čarostrom) s koreňmi na čiernom pozadí, nad ním mesiac a dve hviezdy a pod ním slova: do not root (klidne aj bez tých slov)...dik
Ale zatím ne. Protože brzo bude nové IceFire fórum a tam mají avatary jiný rozměry a jsou hlavně o dost menší. A některé ty erby tam budou špatně čitelné a budou ztrácet efekt. Takže očekávám, že většina lidí, co ten erb aktuálně tady požívají, tak na novém webu si dají něco jiného.
Tak další erby budu dělat když tak až na novém IceFire ;-)
Takže si z těch dvou asi budeš muset vybrat jen jeden. :-/
A upravil bys mi oba? Já bych si je aspoň průběžně měnila... :-/
http://3.bp.blogspot.com/_Z7iYed5vwJU/TQSp-yQRRnI/AAAAAAAAAic/_l6iOUf56cc/s1600/bleeding+rose.png toto(pripadne niečo podobné) na čiernom pozadí... a pokiaľ by šlo do pozadia mierne iným odtieňom dať toto : http://fc02.deviantart.net/fs48/f/2009/200/d/f/Quick_Wolf_Drawing_by_xXCrazyxXxPancakeXx.jpg
zn: nesúri
biely strom (listnatý, breza, lipa, čarostrom) s koreňmi na čiernom pozadí, nad ním mesiac a dve hviezdy ...dik