Koukam že všichni už neco mají,takže jestli bych mohl taky poprosit :).............Dvě siluety vlků stojící proti sobě čelem a mezi nimi meč zapíchlí v kameni a nad nimi hvězda. Barvy asi necham na tobě ,ale jestli nějaký návrhy chceš tak možná dolni pulka erbu včetně kamene a vlků černá, meč asi šedý ,horní půlka erbu "nebe" modré (tmavě) a hvězda zlatá ..........Předem děkuju moc alespoň za snahu ... jednou ti to určitě všichni splatíme ;)
Můj erb (a mé jméno) souvisí se světem v této povídce: http://www.mfantasy.cz/2007/11/die-trismegistos-die-14/ Ani tam žádné gaye nemám (možná bych je tam měl připsat - prodávají?). Dneska už si člověk nemůže ani vytvořit symbol, všechno už něco znamená :D
Smiem mať to privlégium - len ak máš naozaj čas - mať dva erby? Ten druhý by mal azúrové pozadie a vnútri by bol zelený plameň, cez ktorý prechádza reťaz z piatich článkov... Jeden by bol bronzový, druhý strieborný, tretí zlatý, štvrtý sklovito-červený a posledný čierny. :)
Smiem mať to privlégium - len ak máš naozaj čas - mať dva erby? Ten druhý by mal azúrové pozadie a vnútri by bol zelený plameň, cez ktorý prechádza reťaz z piatich článkov... Jeden by bol bronzový, druhý strieborný, tretí zlatý, štvrtý sklovito-červený a posledný čierny. :)
Gepeto, hodláš se jako nejmladší syn upsat životu bez ženy ? :-))
Ako vieš, že som najmladší? A prečo životu bez ženy? :D 1. Majstri z Citadely hostili myslím Rhaegara a ten nazbieral pár článkov a nič, žiadny sľub, prosto sa trošku vyučil... 2. To neznamená Citadelu, ich články ma nezaujímajú, toto sú špeciálne články z troch rôznych kovo, World of WarCraftského obsidánu z Obsidian Sanctum a zhmotnená temnota .D
Že jsi poslední číslo slepého kouzelníka ses holedbal sám :-)) A v citadele ženy nepěstovali, ale jestli měli nějaká pravidla jako odsud pocud a jak to je se slibem nevím, jentak odvozuji - nic víc. Ovšem, že ty to máš z wowka jsme nemohla ňufat :-))
Že jsi poslední číslo slepého kouzelníka ses holedbal sám :-)) A v citadele ženy nepěstovali, ale jestli měli nějaká pravidla jako odsud pocud a jak to je se slibem nevím, jentak odvozuji - nic víc. Ovšem, že ty to máš z wowka jsme nemohla ňufat :-))
Celé z wowka nie je, len ten červenkastý obsidián, keďže tie spálené popolné kusy naplaveného dreva čo v seriáli označili za obsidián sa mi nepáčia...
:D A je divno, že si to dobre pamätáš :D To má u mňa plus... A inak je to pravda... Som jediný a najmladší syn.. Dedič LOL :D
Jarla: No ono... Povedzme, že to bol vtípek, ak by som to bral vážne, tak skôr na strana Dorne alebo Ironmen, keďže moje sestry sú všetky schopnejšie, a čo je natrápnejšie, tak aj mužnejšie (hrajú hádzanú, no.. ./) než ja, takže by dedili jednoznačne oni.. Ale ja som ako tyrion (nie som devkař to nie), prsto sa spolieham na zmysel pre humor, zlaté reči, nejaká tá pokornosť Sansi musím priznať vo mne je a tak... :)
V jednom kvíze mi to vyšlo :D Ale Sam sa až príliš nazýva zbabelcom, ja by som sa to aspoň snažil skrývať takým spôsobom, že by som prijal tu prezývku a nechal si tu dýku.. A vstúpil do dejím ako Sam Bílobijec :)))
Komentáře
Kolikokoli:
BlackAdder:
Gorgloj:
mj. GemSignor - no, mě teda taky jako první napadlo, že svou příslušnost k "duhovému hnutí" dáváš dost jasně najevo :-)))
http://www.mfantasy.cz/2007/11/die-trismegistos-die-14/
Ani tam žádné gaye nemám (možná bych je tam měl připsat - prodávají?). Dneska už si člověk nemůže ani vytvořit symbol, všechno už něco znamená :D
Tyrkysové pozadí, nahoře černou krysu (něco takového http://www.colourbox.com/preview/1744304-356704-vector-silhouette-of-the-rat-on-white-background.jpg), dole čarostrom.
Díííík :)
A v citadele ženy nepěstovali, ale jestli měli nějaká pravidla jako odsud pocud a jak to je se slibem nevím, jentak odvozuji - nic víc. Ovšem, že ty to máš z wowka jsme nemohla ňufat :-))
:D A je divno, že si to dobre pamätáš :D To má u mňa plus... A inak je to pravda... Som jediný a najmladší syn.. Dedič LOL :D
Díky díky díky!!!