Coat of Arms for You

Erby na zakázku.
Přijímám jen časově méně náročné zakázky.

ukázka:
house mullendore avatarmilotice avatarfaster and fasterjarla avatarhidlegarda avatarGepeto avatarsarven avatarbird avatarstark z hor avatarmiss raptorkadeer avatarchmur hammervahy avatarwolf avatarZoiDavatarcatkrossmountain avatartree avatarpentagramwave 2brbrgems avataragátdragon star avatarmegan foxviper avatarsnow flowers black uroboroseyekrysostromwolfswordbloodravenMormogaryenoo canadoevenstar
Západozemské erby:
connigtontullyblackfishblackfyre
1246789

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. května 2012
    Vevericka.eva napsal(a):

Ahoj, jestli budeš mít čas líbil by se mi erb s okem něco takového http://files.drokultis.webnode.cz/200000059-43d7f44d20/Eye.jpg
    Pozadí oranžové. Díky.

Impossible. Jiné oko. Nějaké ilustrované. Nebo ti musí stačit toto:
    eyeeye
    Kolikokoli:
    snow flowers black uroborossnow flowers black uroboros
    BlackAdder:
    viperviper avatar
    Gorgloj:
    firefoxmegan fox
  • upraveno 26. května 2012
    Páni... děkuji, to je vážně krása! :-O
    Posílám velké díky Montezumovi :)
    Krásne, ďakujem!
    Dík moc jsi fakt frajer :-)
    Koukam že všichni už neco mají,takže jestli bych mohl taky poprosit :).............Dvě siluety vlků stojící proti sobě čelem a mezi nimi meč zapíchlí v kameni a nad nimi hvězda. Barvy asi necham na tobě ,ale jestli nějaký návrhy chceš tak možná dolni pulka erbu včetně kamene a vlků černá, meč asi šedý ,horní půlka erbu "nebe" modré (tmavě) a hvězda zlatá ..........Předem děkuju moc alespoň za snahu ... jednou ti to určitě všichni splatíme ;)
    A já Ti ještě jednou, tentokrát veřejně, taky děkuji!

mj. GemSignor - no, mě teda taky jako první napadlo, že svou příslušnost k "duhovému hnutí" dáváš dost jasně najevo :-)))
  • upraveno 27. května 2012
    Můj erb (a mé jméno) souvisí se světem v této povídce:
    http://www.mfantasy.cz/2007/11/die-trismegistos-die-14/
    Ani tam žádné gaye nemám (možná bych je tam měl připsat - prodávají?). Dneska už si člověk nemůže ani vytvořit symbol, všechno už něco znamená :D
  • upraveno 28. května 2012
    Ty erby jsou super!!! Montezumo, jestli ještě přijímáš objednávky, můžu taky poprosit?
    Tyrkysové pozadí, nahoře černou krysu (něco takového http://www.colourbox.com/preview/1744304-356704-vector-silhouette-of-the-rat-on-white-background.jpg), dole čarostrom.
    Díííík :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. května 2012
    Smiem mať to privlégium - len ak máš naozaj čas - mať dva erby? Ten druhý by mal azúrové pozadie a vnútri by bol zelený plameň, cez ktorý prechádza reťaz z piatich článkov... Jeden by bol bronzový, druhý strieborný, tretí zlatý, štvrtý sklovito-červený a posledný čierny. :)

Smiem mať to privlégium - len ak máš naozaj čas - mať dva erby? Ten druhý by mal azúrové pozadie a vnútri by bol zelený plameň, cez ktorý prechádza reťaz z piatich článkov... Jeden by bol bronzový, druhý strieborný, tretí zlatý, štvrtý sklovito-červený a posledný čierny. :)

Gepeto, hodláš se jako nejmladší syn upsat životu bez ženy ? :-))
    upraveno 28. května 2012
    Ako vieš, že som najmladší? A prečo životu bez ženy? :D 1. Majstri z Citadely hostili myslím Rhaegara a ten nazbieral pár článkov a nič, žiadny sľub, prosto sa trošku vyučil... 2. To neznamená Citadelu, ich články ma nezaujímajú, toto sú špeciálne články z troch rôznych kovo, World of WarCraftského obsidánu z Obsidian Sanctum a zhmotnená temnota .D
    Že jsi poslední číslo slepého kouzelníka ses holedbal sám :-))
    A v citadele ženy nepěstovali, ale jestli měli nějaká pravidla jako odsud pocud a jak to je se slibem nevím, jentak odvozuji - nic víc. Ovšem, že ty to máš z wowka jsme nemohla ňufat :-))
    Nebuďte rozežraní, Monte už teď lituje, že si s něčím takovým začínal. :-)
    upraveno 28. května 2012
    Jarla napsal(a):

Že jsi poslední číslo slepého kouzelníka ses holedbal sám :-))
    A v citadele ženy nepěstovali, ale jestli měli nějaká pravidla jako odsud pocud a jak to je se slibem nevím, jentak odvozuji - nic víc. Ovšem, že ty to máš z wowka jsme nemohla ňufat :-))

Celé z wowka nie je, len ten červenkastý obsidián, keďže tie spálené popolné kusy naplaveného dreva čo v seriáli označili za obsidián sa mi nepáčia...

:D A je divno, že si to dobre pamätáš :D To má u mňa plus... A inak je to pravda... Som jediný a najmladší syn.. Dedič LOL :D
    Pche! Dědic jen proto, že nejsi z Dorne:-D
    upraveno 28. května 2012
    Jarla: No ono... Povedzme, že to bol vtípek, ak by som to bral vážne, tak skôr na strana Dorne alebo Ironmen, keďže moje sestry sú všetky schopnejšie, a čo je natrápnejšie, tak aj mužnejšie (hrajú hádzanú, no.. ./) než ja, takže by dedili jednoznačne oni.. Ale ja som ako tyrion (nie som devkař to nie), prsto sa spolieham na zmysel pre humor, zlaté reči, nejaká tá pokornosť Sansi musím priznať vo mne je a tak... :)
    Jsi Sam Tarly? :)
    upraveno 28. května 2012
    V jednom kvíze mi to vyšlo :D Ale Sam sa až príliš nazýva zbabelcom, ja by som sa to aspoň snažil skrývať takým spôsobom, že by som prijal tu prezývku a nechal si tu dýku.. A vstúpil do dejím ako Sam Bílobijec :)))
  • upraveno 30. května 2012
    MOntezumo, prosím tě, já bych taky chtěl erb. Pleaeaease. Javorový list na modrým pozadí.
    V tom krásném výčtu chybí Theresino tyrkysové očko a kovářovy vrány na kovadlině :-)
    upraveno 30. května 2012
    Tak ma napadá, pár názvov rodov, hradov, slová a máme krásny fanfic :)))
    Lord Gepeto Illar: taky mě to napadlo :-)
  • upraveno 31. května 2012
    Mohl bych poprosit taky o erb? Havrana sedícího na větvy v červeném poli. děkuji.
  • upraveno 2. června 2012
    Mohla bych též. Jak má vypadat erb jsem poslala ve zprávě.předem děkuji
  • upraveno 3. června 2012
    Čumte, čumte, jakej mám krásnej erb! Montezumo, díky moc! Strašně se mi to líbí! (Já už na starý kolena ale blbnu, co?)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. června 2012
    Je moc pěkný :)
  • upraveno 4. června 2012
    Lady Lewandule z Krysokamene už má taky vlastní erb :)

Díky díky díky!!!
    Supr taky moc děkuju !!!! :-)
    montezumu povýšime na lorda štítonoša, pravda musíme mu zakázať ľudské obete :) nech je radšej westerosi ako azték :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.