Já jsem nad tím přemýšlela, ale tak nějak jsem si zvykla na Jonův ksicht u svého jména... Můj erb byl rozhodně měl uprostřed rozkožnou krysičku (akorát barvy jsem nějak nedořešila) :)
Ahoj, jestli máš čas a mohl bych tedy taky poprosit: barevná kombinace stejná jako současný, disposice stejné jako současný s několika drobnými úpravami: aby ti gryfové byli víc vycentrovaní a protažení nasvislo (třeba jako tady ti lvi) pokud by byl potřeba originál toho gryfíka, pak je to tenhle Předem moc děkuji
Jé, ty erby jsou opravdu krásný! Neudělal bys mi taky jeden, prosím, prosím? :)
Byl by to erb rodu Blackfyre, jako mám teď (černý tříhlavý drak na rudém poli), ale poměrově upravený pro zdejší avatar. :D Ten drak nemusí být tak "do kolečka" jako na té HBO-verzi... Díky moc!
Komentáře
:-)
Nojoo, starej barák a banda potkanů - naštěstí teda těch domácích.
jestli máš čas a mohl bych tedy taky poprosit:
barevná kombinace stejná jako současný, disposice stejné jako současný s několika drobnými úpravami:
aby ti gryfové byli víc vycentrovaní a protažení nasvislo (třeba jako tady ti lvi)
pokud by byl potřeba originál toho gryfíka, pak je to tenhle
Předem moc děkuji
Byl by to erb rodu Blackfyre, jako mám teď (černý tříhlavý drak na rudém poli), ale poměrově upravený pro zdejší avatar. :D Ten drak nemusí být tak "do kolečka" jako na té HBO-verzi...
Díky moc!