Hra o trůny 2x10 - Valar Morghulis
Je to tu. Po nejlepším dílu druhé série je tu finále druhé řady a po něm nás čeká další rok čekání na třetí řadu. Pro nečtenáře záhadně nazvaný díl napsali scénář Benioff a Weiss. Režijně se vrací muž, který grandiózně ukončil první řadu. Ať se to tedy Alanu Taylorovi podaří i tentokrát!
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT : Aha, tak nic. Nebrat v potaz prosím.
Jo Tyenne (pamatovala jsme si, že na T). Nevím z čeho mi to přirozeně vyplynulo, že to je zjevně jedna z nich. Taky by nedělala řadovou septu "šel tudy měl dudy".
Kam že jedu? jsem Benjen Stark a dávno před tím, než jsem se stal přísahajícím bratrem Noční hlídky jsem se tajně oženil a inu, abych to zkrátil, moje dcera je Rosamund Lannister, určitě ji znáte, v Dorne předstírala, že je princezna Myrcella. Jedeme na Zimohrad.
To asi těžko, strýčku, řekne Žena bez tváře, protože já jsem tadá Arya.
Možná bych do toho taky měla co mluvit, podotkne Alayne kámen, protože já jsem tadááá Sansa.
Trhněte si obě, křikne panoš Manderlyů, protože já jsem tadááá Rickon
Všichni jste vedle, prohlásí čarostrom, protože já jsem Bran a nedělejte, že neslyšíte, jak šustím listím.
Nechci vám do toho mluvit, praneteře a prasynovci, upozorní je Brynden Tully, ale my tady s Jeyne máme Robbova syna v povianu.
A můžete si ho strčit někam, utře je jon Sníh, neboť R-Chrchel mi prozradil, že jsem synem Brandona a Ašary Dayne, kteří se tajně vzali a Zimohrad je můj. A ta rána, co slyšíte, je jak vaši nemrtvou matku ranila mrtvice.
Ha, Tyene! jak to, že jsem ji přehlídla? Musím se na to mrknout znova.
A nedělejte, že neslyšíte, jak šustím listím :-D
Tyno - bravurně ukočírovaná scénka :-D
chtěl jsem poprosit zda někdoz vás neví kde by mohl být poslední díl druhé série online s titulama? úspěšně odstrańují. poslední díl jsem nestihl. díky
Add kritizování seriálu... Nelíbí se mi jednotlivosti a to, co udělali s některými dějovými liniemi a postavami. Stejně tak mám ale problém s některými dějovými liniemi a detaily u Martinových knížek a nemám problém to kritizovat.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Google je veliký, a Haladdin je jeho prorok ! :-D
Myslíš, že taky tak skončím ? ;-P
To se mi nezdá ! ;-)
Obvykle chodí Mohamed k hoře, občas na ni vyleze, občas ne :-) Naopak to nefunguje :-)
Prostě Mohamed čekal marně, nakonec musel do Palestiny sám !