ja sa fakt niektorym diskutujucim divim ze ten serial este pozeraju ked k nemu maju tolko vyhrad. mne keby sa tak nepacil tak ho uz davno nepozeram. sam som prekvapeny kolko ludi sa nevie odosobnit a brat knihy a serial ako samostatne diela. neviem ako to funguje u vas ale na mna by vypychovanie chyb a prehliadanie celku malo presne tento efekt. vlastne aj malo, prestal som citat diskusie pred tym ako som si diel pozrel :-) peace, je to len moj nazor
zdravím chtěl jsem poprosit zda někdoz vás neví kde by mohl být poslední díl druhé série online s titulama? úspěšně odstrańují. poslední díl jsem nestihl. díky
A nějaká lady z Lysu nebo bůhví odkud jménem Talisa "něco co si nepamatuju" se jen tka připlete mezi Robbovy vojáky, pár jim uřeže nohu a stihne okouzlit vrchní velitele armády není až moc velký vsuvka místo Jeyne, která by tam mohla být i normálně dějově opodstatněná, třeba by Robbovo vojsko mohlo zkusit pochodovat a ne stále tábořit nebo obsadit nějakej ten hrádek a bum máme Westerlingy na scéně.
Komentáře
EDIT : Aha, tak nic. Nebrat v potaz prosím.
A nedělejte, že neslyšíte, jak šustím listím :-D
Tyno - bravurně ukočírovaná scénka :-D
chtěl jsem poprosit zda někdoz vás neví kde by mohl být poslední díl druhé série online s titulama? úspěšně odstrańují. poslední díl jsem nestihl. díky
Obvykle chodí Mohamed k hoře, občas na ni vyleze, občas ne :-) Naopak to nefunguje :-)
Prostě Mohamed čekal marně, nakonec musel do Palestiny sám !