Hra o trůny 2x10 - Valar Morghulis
Je to tu. Po nejlepším dílu druhé série je tu finále druhé řady a po něm nás čeká další rok čekání na třetí řadu. Pro nečtenáře záhadně nazvaný díl napsali scénář Benioff a Weiss. Režijně se vrací muž, který grandiózně ukončil první řadu. Ať se to tedy Alanu Taylorovi podaří i tentokrát!
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Epizoda bude o přibližně 10 minut delší než jindy, tentokrát se toho do ní musí vejít opravdu mnoho. Bude vám to jasno z popisu níže (nečtěte...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(Až se mi z té představy udělalo špatně.)
No ale věštby být měly....
A taky draci už mohli za tu dobu trochu porůst, něco už pojedli, ne? To chrleníčko bylo na ně trochu moc.
To přece na cenu efektů nemá vliv, ne? Prostě digidraka vynásobím 1,5 a je to
3x (ještěrka x 1,5) = 3 draci použitelní na čaroděje.
Snad už v Astaporu budou mít aspoň 30 kilo každý.
Tak si to můžete přečíst i u černovody, ale tu jsem si odbyla o víkendu, tak se omlouvám a prosím o odkazy na díl valar morghulis.
Čo je vlastne aj dôvod, prečo ju mnohí nemajú radi, lebo je všade. Môžte len závidieť mne, ktorý ju stále nespoznáva a až tu na fóre sa dozvie, že to bola ona v tej scéne. Takto mám pekný zážitok zo seriálu :D
a nechte chudinku Ros na pokoji, ona nemůže za to, že je tak ošklivá :-/ jo, super okamžik, jak sáhla Varysovi do rozkroku a ten jeho úšklebek.. fakt jsem se zasmála..
jo, a u čeho jsem vyprskla smíchy, bylo Standovo You don't know.. vzpomněla jsem si na You know nothing, it is known a teď se přidal ještě on.. nechcete někdo vážně udělat remix? :-D
Na ASoIaFwiki píšou, že má předlohu v nějaké rudovlasé děvce ve Hře. Jediná, kterou jsem našla halekala z okna v Bleším zadku před Nedovou popravou.
A "příjemná" zpráva pro její "obdivovatele" (opět z ASoIaFwiki):
A jak ji asi může zabít, když ji nemá v knížce? :-)
Stejně tak mění Ošu, protože Tena je prostě úžasná. No, teď tam šupne Ros... nedá se svítit. Ale takové změny, jako že "chachá, chtěl jsem Brana zabít tehdy a tehdy, ale ten herec je super, tak ho nechám žít dál a udělám z něj krále všech králů", tak to si myslím, že nehrozí.