TANEC CZ

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.

pekné tancovanie všetkým!!!
11113151617

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
  • upraveno 12. června 2012
    No jo Ilithyia a Licinie by mohli vyprávět, teda ta druhá moc ne.
    upraveno 12. června 2012
    Kriso - tím bych tě právě děsit nechtěla teď na večer :-D
    co Hadriánův val ?
    poslední kapitolu Jona jsem zatím četla jen v AJ, takže jsem ji zase úplně nemusela pochopit. a tak se ptám, oni ho píchli kvůli tomu, že chce zachraňovat Aryu? myslela jsem, že kvůli tomu, že jim tahá hladové krky divoké za Zeď (resp. před Zeď) a semlelo se to tak dost nešikovně kvůli tomu, že se Bowen a spol. báli, že jim Jon odjede.
    jinak taky myslím, že přežije, ale doufám, že nebude nutné nějaké oživování a vznik UnJona.
    upraveno 12. června 2012
    Tak a je to za mnou... Jsem zvědavá na spoilerovou diskusi Tance AJ i CZ :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. června 2012
    Pan Manderlay asi zaměstnává jako dvorního kuchaře pana Babicu. Nemáme limetu, dáme tam cotrón a když nemáme citrón, dáme tam Freye. :)
  • upraveno 13. června 2012
    potvrdila se mi teorie, že tanec do zkouškového nepatří
    styl ještě jednu kapilotu není efektivní
    Já jsem si kvůli němu odložila zkoušku :D
    Teď mě napadlo, Lemore coby matka Tyene. Obě jsou blondýny, víme o Tyene že je dcera septy, Lemore rodila, věkově by to odpovídalo.
    upraveno 13. června 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. června 2012
    upraveno 13. června 2012
    Blackfish: jj, to jsem tu někde už psala
    nicméně v Hostině stojí, že aby ji mohly Arianne a Tyene navštívit, musely přejet klikatici a to je z Dorne na sever...
    Ovšem nikde nenířečeno, jak dlouho Lemore s princem je
    Krisa: A co vlastně studuješ?
    upraveno 13. června 2012
    Čtu teď tanec podruhé a furt přemýšlím nad tím jak bude jon oživen...tak nějak předpokládám že Jiní jsou už dost blízko zdi (vzhledem k tomu že na konci střetu, či začátku brouže byli u Pěsti a na začátku tance v prologu je o nich zmínka když je vidí Varamyr), tak se nabízí varianta buď že z něj bude unJon nebo, se mi zdá taky velice možné že fyzicky prostě zemře ale zůstane v Duchovi? něco jako Varamyr když se pokoušel dostat do té ženské co ho opatrovala, ale nepovedlo se, oba zemřeli a on zůstal v jednom vlkovi. tato varianta by byla velice zajímavá a celkem se mi líbí. ale už asi moc fantazíruju
    upraveno 13. června 2012
    frostV: Mně se nelíbí ani jedna z těch variant - UnJon by byl peklo a přetahování s Duchem o vládu nad tělem taky není hezký (v podstatě by zemřel Duch, aby mohl Jon žít)
    frostV: Takže a) Jon by zůstal v podobě vlka nebo b) přeskočil by z něj jako nějaká blecha do jinýho lidskýho těla. V obou případech mi uniká, jakej by to mělo mít pro příběh obohacující smysl. Ta oživení je trochu lepší možnost, ale už přece máme Studenorukýho. Budu optimistka a věřím v Melisandru a v to, že ho zachrání.
    upraveno 13. června 2012
    No a co kdyby ho vůbec nemusela oživovat a Jon prostě neumřel - píchli ho, on ztratil vědomí, po chvíli se probral a nakopal Bowena Marsche :) Vždyť pak už nebylo nic o jeho těle ne, ani že vlítl do Ducha?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.