TANEC CZ
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.
pekné tancovanie všetkým!!!
pekné tancovanie všetkým!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pokud ty bodný rány přežije, tak to bude skoro zázrak, imo. (dostal pokud vím čtyři, do břicha, do zad (do plic?) :(...)
Zvolání Duchu bylo dle mého názoru spíš přivolání nejvěrnějšího přítele ve chvíli strachu/bolesti/umírání než převtělování...
Edit: nebo ho zabili dřív (zlovlka)? Už si to moc nepamatuju.
Ale Bran, Arya a Jon berú zlovlkov ako spriaznené duše....
sakra já chci další díl :)
John: no snad neumře, byla by to velka škoda ...
Pokud jde o Jona tak si myslím, že neumře, protože by tím spekulace o jeho rodičích vyšuměli do prázdna...spíš by mě zajímal ten dopis od Boltonova bastarda, protože když jsem četl kapitolu Theona z Vichrů tak tam nebylo nic o uvěznění...teda pokud se ta kapitola neděla ještě před Jonovou....
Každopádně Vichry budou mega...Martellové v KL, Mladý drak útočí na Dračí kámen, šedá eminence Varys, Jaime vs unCat, Victorian vs Euron, Stannis army vs Bolton army (konečně by se už mohl objevit Great Jon), těším se až bude Daenerys hromadně znásilňována koňáky a jejich koňmi xDDD
Jasný že to nemusí bejt tak nabitý jak se zdá ale určitě by to nebylo na škodu xD
Arianne četl GRRM tuším na WorldConu
Theon je na jeho webu
Victariona četl tady na konci videa
o dalších nevím