TANEC CZ
pre tých čo práve čítajú v češtine a boja sa ísť do pôvodného topiku, aby tam nenarazili na niektoré informácie z konca knihy. Tu sa diskutuje k tancu priebežne. vždy dajte na úvod názov kapitoly (napr Jon II.) aby ostatní vedeli, či to už čítali a nehrozí spoil.
pekné tancovanie všetkým!!!
pekné tancovanie všetkým!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Durexxx: sám jsem moc nezkoumal o čem ty kapitoly jsou. Theona jsem si přečetl teprve nedávno a to už mám tanec přečtený skoro rok.
Kniha má proste svoje tempo a nepotrebujem hneď vedieť koniec. Chcem byť v Martinovom svete tak dlho, ako to len ide. V Hostine ma väčšina postav nebavila. V Tanci je to pravý opak. Síce sa napätím Búrke mečou nevyrovná, ale zato nám poskytne viac informácií o svete a histórií Piesne. Tyrion na prasati pobavil :D
Tak ja sa idem opäť začítať... :)
nicméně doufám, že v další knize se už začne hrát!
Boleynová Jindřicha chtěla, v podstatě ho rozvedla, porodit syna mu taky chtěla, jak by taky ne, když na tom závisel její život...
Spíš systém státního zřízeni, vlasně jakási federace, v písni království, ve Farseerovi vévodství.
A ještě pár věcí, ale momentálně nemám čas.
Ale více méně to nejsou až tak zásadní věci, aby se tomu dalo říkat plagiát.
Oba cykly mají zcela jinou stavbu
Sočástí byl suspenzor obřích rozměrů :-))))
Dotaz: co se tady v topiku musí začerňovat? Já měla za to, že nic... Jsem z toho nějaká zmatená. :)
jednak každej nečte stejně rychle, a jednak těžko můžeš chtít po někom, kdo (třeba) má zkouškové období, aby nad tím seděl imrvére.
Takže beru na vědomí, že když je v nadpisu spoiler, nemusím spoilerovat.
Ale pokud jsi změnil názor a uznal, že černění i ve spoilerovém topiku je prima kratochvíle - užívej a volně dýchej :-)
No, nebyl jsem si jistej, jestli jsem pravidla správně pochopil, a spoler navíc se dá odstranit
A abych ti ušetřil psaní - Jo, jsem trochu natvrdlej obyčejnej sekáček trávy, školy nemám, a chápu pomalejc - zabiješ mě kvůli tomu ? ;-)
Brienne... Kam to vedla jednorukého lannistera ? A ke komu ? Arya by měla být v zámoří, Sanza s Malíčkem.