Pozeram, ze posledné dva dni to tu bolo zaujímave =D .. Tak v kratkosti - I believe :
1,Bran v strome nebude, pretože "Chajme" daroval Branovi letecký deň na Zimohrade a verím, že Bran sa s Kralokatom určite ešte raz stretne a tentokrat sa to Kralokatovi pačit nebude. Stark bude mať navrch..a tiež verím, čo písala, Nevada, že draci prijdu do zapadozemia..
2,Verím, že Dorn nemal absolutne nič spoločne s vraždou Joffa a verím, že o vražde Joffa vedela minimalne Olena Tyrrel ak nie viacerí Tyrrelovia.
3,Verím, že Theon ešte nejaku ulohu zohraje a že ho Martin necha žit pomerne dlho a to z dvoch dôvodov - a, lebo Theona už život nebaví b, lebo Theon je debil, ktorý si svoje sprostosti vyžerie dokonca. 4, Cat sa dozvie, že jej deti žiju, nestretne sa s nimi...a odíde spokojne do v§čných lovíšť.
5, Sansa sa naučí hrať Hru o trony lepšie ako Malíček s Varysom - (toto posledné je vtip samozrejme)
Promiňte, ale nevěřim, že by Cat, dobrovolně zemřela a to i kdyby věděla, že její zbývající děti žijou. V této chvíli žije už jen pro pomstu na Freyích. Souhlasím, že Theon bude žít, protože už si toho zažil dost a chce umřít, proto ho Martin nechá, aby ho ještě trochu potrápil. To bude jako něco s drahým Lorasem, ten taky jen tak nezemře.
Tak tady můj závěr série. Jako dobyvatel se vrátí do Západozemí na drakovi Victarion -> dobyje ho, ale na svatbě se Cercei bude otráven svým bratrem Vraním okem. Deny mezitím někde v zajetí (z důvodu ironie boje proti otroctví). Selmy zabit během bitvy u Meerenu. Poté korunování Vraního oka -> Aša jako princezna a nucena sloužit svému strýci. Jon mrtvý. Stannis přepaden Jinými a zabit. Mance ovládne spolu s Melisandrou hlídku a budou bojovat dál. Bran se vrátí na Zimohrad a stane se pánem Severu. Jaimie a Brienne někde zrazeni a zabiti. Tyrion najde Tyšu a zůstanou spolu v Braavosu. Dorne se opět stane neutrální po zkkrocení Vraním okem. Vysoká zahrada vyhlazena draky. Sam zůstane v Citadele jako vyučující misr, po skončení studia. UnCat, UnHora a UnOhař se tam snad již neobjeví a zůstou už mrtvý. Závěr -> Bran nucen jednat s Jinými (zjistí, že Jinými může mluvit - proto prohlášen za AA - vítězství po politicé stránce) Sansa lady Arryn. Malíček umře na infarkt xD Tohle jsem vymyslel, včera při cigaretě o půlnoci, poté co jsem tu četl zábavné teorie.
Řekotočí a Sever je stále z 85% Robba. A pokud Davos najde Rickona všeci opět pozvednou zbraně. A s nimi dobrá polovina Freyovi Army. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč by si část Freyů (myslím že mezi nima byl Pertwinn) na štíty mezi věže přikreslili duhu. Pokud Sansa zmákne Údolí.... A západ určitě neovládá Cersei, po smrti Tiwyna ho měl pod palcem jeho bratr.
Nechápu, že Sansu takhle podceňujete. Je pravda, že teď stále nemá nic, je nikým, od počátku to byla jen ta hloupá naivní Sansa (pro mě nenáviděná postava), která sebou nechá jen manipulovat a žije ve svých představách, že vše dopadne dobře... ale nedopadlo. Její útěk do Údolí s Malíčkem je to nejlepší, co ji mohlo potkat. Podle mě má velikej potenciál, aby se naučila hrát hru, od Nedovi smrti je neustále obklopená jen inktrikáři a rozhodně se má co a od koho učit a myslím, že už jí to pomalu dochází. Že by to pro ni právě díky inkrikám a podvodům mohlo dopadnout dobře, si nemyslím, protože díky tomu možná získá nějakou moc, ale už to nebude Stark, přímost a čest jdou se hrou stranou a ona se tak stane jednou z těch osob, které tolik nenávidí. Možná bude vládnout Údolí, zbaví se Malíčka a bude konečně žít svůj život nikým neotloukaná, třeba naopak obávaná, ale bude si stále uvědomovat, že to vše jen proto, že zradila vše, co bylo pro její rodinu důležité. Bude to tak právě spíš Sansa než Arya, kdo ztatí svou identitu...prostě hořkosladký konec pro sladkou zahořklou Sansu.
@Jay musíš mi sem hodit odkaz na tu povídku, ať si ji přečtu, protože to vysvětlení by mě vážně zajímalo :-) viz to, co psal vertas, nějak v tom nevidím logiku 8-)
@Branislav_Gepeto ...ved tie veci sa nevylučuju... nahoda ich zvedie a Bran sa na všetko rozpamatá a nejaký zaver snad len bude (proste je to moj nazor..Martin ukaže či ano/nie)...a pokial sa nemylim Bran už mal jeden konkretny sen o tom ako padal z veže a jasne v tom sne videl muža a ženu ...
Co je na Braavosu tolik důležitého, že tam přesunul Aryu? Stannis může dostat podporu Severu (Díky Rickonovi?) Řekotočí? Braavoská banka, tak bude mít peníze pro žoldáky, ale nejsem si jistý jak jsou mu loajální lordi z Bouřlivého konce ...
@Jay No opravdu šílená, ale zajímavá myšlenka, že Jiní jsou ve skutečnosti "potomci" starých bohů, kteří v dávných dobách plnili jejich vůli. Jen mi uniká, proč je staří bohové nevychovali jako své ostatní potomky, proč zmizeli na sever a odtud se vrátili jako ti Jiní, kteří už znali jen pomstu za padlé stromy :-k A jestli jejich život trval jen několik věků našeho života, tak mezi Dlouhou nocí a jejich nynějším příchodem uběhla již taková doba, že Jiní měli také zakořenit a stát se tak z nich zlé čarostromy :-). No ta teorie se mi líbí, i když má několik děr a není možné jí uvěřit, ale bylo by to zajímavé, vlastně s nalezením Joramundova rohu by mohli povstat další Jiní, tentokrát ti dobří, kteří by mohli v boji proti těm zlým pomoci =D
Komentáře
Tak v kratkosti - I believe :
1,Bran v strome nebude, pretože "Chajme" daroval Branovi letecký deň na Zimohrade a verím, že Bran sa s Kralokatom určite ešte raz stretne a tentokrat sa to Kralokatovi pačit nebude. Stark bude mať navrch..a tiež verím, čo písala, Nevada, že draci prijdu do zapadozemia..
2,Verím, že Dorn nemal absolutne nič spoločne s vraždou Joffa a verím, že o vražde Joffa vedela minimalne Olena Tyrrel ak nie viacerí Tyrrelovia.
3,Verím, že Theon ešte nejaku ulohu zohraje a že ho Martin necha žit pomerne dlho a to z dvoch dôvodov - a, lebo Theona už život nebaví
b, lebo Theon je debil, ktorý si svoje
sprostosti vyžerie dokonca.
4, Cat sa dozvie, že jej deti žiju, nestretne sa s nimi...a odíde spokojne do v§čných lovíšť.
5, Sansa sa naučí hrať Hru o trony lepšie ako Malíček s Varysom - (toto posledné je vtip samozrejme)
=D
Souhlasím, že Theon bude žít, protože už si toho zažil dost a chce umřít, proto ho Martin nechá, aby ho ještě trochu potrápil. To bude jako něco s drahým Lorasem, ten taky jen tak nezemře.
Poté korunování Vraního oka -> Aša jako princezna a nucena sloužit svému strýci. Jon mrtvý. Stannis přepaden Jinými a zabit. Mance ovládne spolu s Melisandrou hlídku a budou bojovat dál. Bran se vrátí na Zimohrad a stane se pánem Severu. Jaimie a Brienne někde zrazeni a zabiti. Tyrion najde Tyšu a zůstanou spolu v Braavosu. Dorne se opět stane neutrální po zkkrocení Vraním okem. Vysoká zahrada vyhlazena draky.
Sam zůstane v Citadele jako vyučující misr, po skončení studia. UnCat, UnHora a UnOhař se tam snad již neobjeví a zůstou už mrtvý.
Závěr -> Bran nucen jednat s Jinými (zjistí, že Jinými může mluvit - proto prohlášen za AA - vítězství po politicé stránce)
Sansa lady Arryn. Malíček umře na infarkt xD
Tohle jsem vymyslel, včera při cigaretě o půlnoci, poté co jsem tu četl zábavné teorie.
Zooey Deschanel - http://www.imdb.com/name/nm0221046/
@Krisa Díky. Obom.
Nicméně, jestli to dáš, asi budeš první kdo to kdy četl... :o)