@Achileus: Dle obecného mínění spíše ne, ale pravda může být hodně odlišná od představ a vzpomínek jednotlivých aktérů... třeba vůbec neumřela. @Nevada: Skrze "krvavé lože" to tam de facto zaznělo vs. nezaznělo tam exaktně "Lyanna umřela při porodu", to je tak trochu slovíčkaření... Chápal jsem to od @Phoebea trochu jako provokaci, trochu jako fakt, že o tom, JESTLI Lya porodila se víceméně nediskutuje, mnohem víc o tom, kdo je otec a kdo potomek/potomci. :o)
Trochu se odkloním od Lyanniného lože.. Myslíte že když zabijou obra, že ho musí taky spálit aby se z něj nestal nemrtvý? Ještě nikde nebyl viděn, ale i tak je to pravděpodobné.
Co když se na Severu objeví někdo, kdo pomocí magie dá Theona dohromady...
Aša se přidá ke Stannisovi proti Boltonům (na Zimohradě vypukne vzpoura a Manderlyové a Freyové se navzájem povraždí, Martin nás chce překvapit částí, kterou nezveřejnil a to že Davos přivede Rickona (bez Oši, ta se obětuje pro jejich bezpečný návrat), to sjednotí Starkovic vazali a obklíčí Zimohrad. Roose a Aša padnou. Ašu by mohl zabít Ramsay, zatímco Ramsay nemůže vědět, že je Theon zase pohromadě, Theon se pokusí hrát věrného Smraďocha, jakmile tomu Ramsay uvěří, bodne ho a začne ho dlouho mučit.
Všichni si totiž myslí, že Theon musí zemřít ve stavu, do jakého ho Ramsay dostal, ale postavy jako (Sansa,Theon,Tyrion,Bran) několikrát se počítalo s tím že mohou zemřít, Sansa s Tyrionem byli taky i když v mnohem menším měřítku týráni a zesměšňováni někým...
Já si také myslím, že Theon nám toho ještě hodně ukáže... minimálně na severu a Martin na něm podle něj ukáže pravou vizi Železných a to What is dead may never die but rises again harder and stronger. Theon bude jednou klíčovou postavou pro získání Zimohradu a jestli se teda Davosovi podaří získat Rickona, tak Stannis bude mít k dispozici celý Sever, ale stále si myslím, že než nějaké obléhání směrem na Jih neuskuteční a vrátí se s posilami na Zeď i díky tomu, že podle mě vypukne na Zdi ať už menší nebo větší bitva mezi Tormundem a Noční hlídkou, kvůli tomu, co udělali Jonovi. Ale Stannis podle mě minimálně porazí Freye na tom zamrzlém jezeře a pak pošle Manderlye spolu s Theonem na Zimohrad, kde bude muset zabít Ramsaye, zda se to podaří ví jen Martin :D
@JoffreyWater On Sen píše paralelne s Vichrami, takže tam by som moc negatívne nemyslel. Hoci, aj pri Vichroch to vyzeralo, že peknú časť knihy mal už s Tancom a beztak budeme čakať asi štyri roky...
Komentáře
@Nevada: Skrze "krvavé lože" to tam de facto zaznělo vs. nezaznělo tam exaktně "Lyanna umřela při porodu", to je tak trochu slovíčkaření...
Chápal jsem to od @Phoebea trochu jako provokaci, trochu jako fakt, že o tom, JESTLI Lya porodila se víceméně nediskutuje, mnohem víc o tom, kdo je otec a kdo potomek/potomci. :o)
Myslíte že když zabijou obra, že ho musí taky spálit aby se z něj nestal nemrtvý? Ještě nikde nebyl viděn, ale i tak je to pravděpodobné.
,,Neboli vo vašej armáde aj nemŕtvi obri?"
,,CGI is expensive, you know!!!"
A taky buďte tak laskaví a používejte tlačítko spoiler pro spoilery a ne ptákoviny, pěkně prosím, smutně koukám.
Aša se přidá ke Stannisovi proti Boltonům (na Zimohradě vypukne vzpoura a Manderlyové a Freyové se navzájem povraždí, Martin nás chce překvapit částí, kterou nezveřejnil a to že Davos přivede Rickona (bez Oši, ta se obětuje pro jejich bezpečný návrat), to sjednotí Starkovic vazali a obklíčí Zimohrad. Roose a Aša padnou. Ašu by mohl zabít Ramsay, zatímco Ramsay nemůže vědět, že je Theon zase pohromadě, Theon se pokusí hrát věrného Smraďocha, jakmile tomu Ramsay uvěří, bodne ho a začne ho dlouho mučit.
Všichni si totiž myslí, že Theon musí zemřít ve stavu, do jakého ho Ramsay dostal, ale postavy jako (Sansa,Theon,Tyrion,Bran) několikrát se počítalo s tím že mohou zemřít, Sansa s Tyrionem byli taky i když v mnohem menším měřítku týráni a zesměšňováni někým...
Pěkné shrnutí avšak asi nic nového o Jonovi: