!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
17879818384243

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2013
    Vzal a pak ji získala zpět.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 31. května 2013
    Arya stratila Jehlu tým, že jej ju ukradol jeden Harrenhalčan, myslím, že Polliver, ktorý tam mal akurát - nie v tej chvíli, vtedy tam bol Tywin, Roose a neskôr Vargo myslím - vedenie a toho zabila - na wiki je uvedený ako jedna z obetí klatby - a práve Polliver mal pri sebe jej odobratú Jehlu, ktorú si po jeho zabití vzala späť. Následne ju skryla v Braavose pod tou tehlou.

Ak si teda dobre pamätám.
  • Nezískala meč nazad až po tej šarvátke v hostinci kde ju a Sándora prepadli?
  • Mi pořád není jasná jedna věc ze Střetu Králů. Theon obléhal Torhenovu Věž. Mezitím co tam vyrazil Ser Roddrick obsadil Zimohrad. Roddrick se vrátil s tím že rozbil kaatapultem hradbu a dobil hrad zpět do rukou seveřanů. A Pak ta mrdka Aša zase řešila, že na Torhenově Věži je opět Dagmer s nějakou posádkou.
    upraveno 1. června 2013
  • @Branislav_Gepeto Ale nebodala doňho jehlou pozor
  • hm, tak to, s ohledem na seriál, vypadá, že Jeyne asi moc těhotná nebude...
  • @Stark z hor
    tiez si tak hovorim, ze serial znova potvrdzuje/vyvracia teorie...pre toto sa tesim na manderlyho, kde sa dozviem, ci freyov zapiekol alebo nie :D
    Tohle je další z důvodů, proč přestávám po třetí sérii sledovat. Nepotřebuju, aby mi takhle blbým způsobem prozradili, co Martin chystá v dalších knihách.

Právě to teoretizování, spekulování a dohadování čí verze je pravděpodobnější, bývalo kdysi na těchto stránkách tak super.
  • no ja mam rad, ked mi odhalia nieco...no holt kazdy sme ini
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A to jsme tu byly všichni tehdy tak nadšení že ten seriál vznikne a všude jsme ho mocně propagovali a teď? Proklínáme že existuje. Dostali jsme lekci.
  • Čekal jsem, že se v seriálu dříve či později začne spoilerovat, ačkoli jsem to nečekal už ve třetí sérii. Zrovna teorie o Jeynině těhotenství byla má oblíbená. Teď je po :'-(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. června 2013
    Seriál je Joffrey a my jsme Sansa :-)
  • @Montezuma3 Aspoň ho přežijeme... :)
    Hlavně musíme včas přijít na to, který seriál je Malíček :D
  • Osobne... Take that.. you earned it... a ano viem _že to nie je správne... ja som preventivne pre serial nikdy nadšený nebol
  • Jestli myslíte že tohle skončí dobře, pak jste nedávali pozornost :)

Třeba je těhotnej Blackfish :D
  • upraveno 4. června 2013
    No Jeyne klidně v tom može být, jest-li to dobře chápu, odkráglovali přece Talisu :-)
  • @PrdeliNakopavac
    jasne, robb si spravil bastarda v riverrune este pred odchodom...ako poistku :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa V brotelu Winterfellu?
  • upraveno 4. června 2013
    Benioff je vytáhnul z klobouku. Díky za zmrvení pěkně teorie... I když i kdyby zdrhla s Blackfishem tak stejně nějakej dědic bude tak za 15 let. Do té doby figurka a další zavražděný dítě.
  • A: Jon snow is Targaryen his mom is lyana stark his father is the mad king's son not ned stark
    B: Guess what else, Bruce Wayne is Batman!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.