Arya stratila Jehlu tým, že jej ju ukradol jeden Harrenhalčan, myslím, že Polliver, ktorý tam mal akurát - nie v tej chvíli, vtedy tam bol Tywin, Roose a neskôr Vargo myslím - vedenie a toho zabila - na wiki je uvedený ako jedna z obetí klatby - a práve Polliver mal pri sebe jej odobratú Jehlu, ktorú si po jeho zabití vzala späť. Následne ju skryla v Braavose pod tou tehlou.
Mi pořád není jasná jedna věc ze Střetu Králů. Theon obléhal Torhenovu Věž. Mezitím co tam vyrazil Ser Roddrick obsadil Zimohrad. Roddrick se vrátil s tím že rozbil kaatapultem hradbu a dobil hrad zpět do rukou seveřanů. A Pak ta mrdka Aša zase řešila, že na Torhenově Věži je opět Dagmer s nějakou posádkou.
@Stark z hor tiez si tak hovorim, ze serial znova potvrdzuje/vyvracia teorie...pre toto sa tesim na manderlyho, kde sa dozviem, ci freyov zapiekol alebo nie :D
Tohle je další z důvodů, proč přestávám po třetí sérii sledovat. Nepotřebuju, aby mi takhle blbým způsobem prozradili, co Martin chystá v dalších knihách.
Právě to teoretizování, spekulování a dohadování čí verze je pravděpodobnější, bývalo kdysi na těchto stránkách tak super.
Čekal jsem, že se v seriálu dříve či později začne spoilerovat, ačkoli jsem to nečekal už ve třetí sérii. Zrovna teorie o Jeynině těhotenství byla má oblíbená. Teď je po :'-(
Benioff je vytáhnul z klobouku. Díky za zmrvení pěkně teorie... I když i kdyby zdrhla s Blackfishem tak stejně nějakej dědic bude tak za 15 let. Do té doby figurka a další zavražděný dítě.
Komentáře
Ak si teda dobre pamätám.
tiez si tak hovorim, ze serial znova potvrdzuje/vyvracia teorie...pre toto sa tesim na manderlyho, kde sa dozviem, ci freyov zapiekol alebo nie :D
Právě to teoretizování, spekulování a dohadování čí verze je pravděpodobnější, bývalo kdysi na těchto stránkách tak super.
Třeba je těhotnej Blackfish :D
jasne, robb si spravil bastarda v riverrune este pred odchodom...ako poistku :)
B: Guess what else, Bruce Wayne is Batman!