Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Válka by později zřejmě byla. Kdyby Ned dal Cersei a Joffreyho (a Tommena a Myrcellu) pod zámek, tak by to Tywin asi nezkousl a kvůli pověsti rodu by šel do války. Ale zůstal by nejspíš osamocený a Stannis s Nedem by ho poměrně rychle zpacifikovali. Jestli by situace v říši využil někdo jiný, a pokusil se zaútočit na trůn ve chvíli, kdy by Stannis byl oslabený, to už je na další dohadování.
Nicméně tyhle války už by Malíček přímo na svědomí neměl.
Takisto neustále spomínaš, že Malíčkovi verila aj keď ho dlho nevidela. Ech, a Tyrion bol jej brat? Malíčka možno dlho nevidela, ale Tyriona poznala ešte menej. Malíček s ňou vyrastal a Tyrion bol Lannister. Holt, smola, že Cat nečítala Tyrionove kapitoly, aby vedela, že mu možno veriť viac ako Malíčkovi.
Jinak za mě - když srovnáváte s historickýma postavama ź 2. sv.v., tak Malíčka vidím spíš někoho jako Speer či Goebbels - bez vojenské síly, ale zatraceně dobří, schopní a efektivní ve svém oboru. Ohledně rozpoutání války - narozdíl od dvojice Varys - Mopatis (?) mám pocit, že pro něj válka nebyla cílem, ale uvažuje o ní spíše jako o prostředku.
Keď už sme prišli k Hitlerovým zamestnancom... Ned vyzerá na Rommela - schopný vojak a šialene čestná osoba. A myslím, že Varys by si mohol podať ruku s Canarisom. Špiónstvo, dobro ríše a tak... Ale Canaris dopadol veľmi smutne, obesili ho na strune z klavíra, alebo tak nejak a to si ešte predtým posedel v koncentráku. To by som Varysovi nepriala.
Mňa by zujímalo, čo ju čaká ako Lady Stoneheart. Vieme, že dostala sadistické chúťky, rada vešia Freyov a podobné bandy a Brienne jej pravdepodobne vedie Jaimeho. Máte nejaké teórie o tom, čo by sa mohlo stať ďalej?
A kam teda Brienne Jaimeho vedie?
Možností je spousta. Nezbývá než doufat, že Martin aspoň jednu z nich využije.
Sansa by bola ako tá scéna zo Scary Movie 3
,,Mami? Není ti něco? Nevypadáš dobře."
:D
V SM3 tam akurát nebola Mami, ale jej kamarátka. :) Po dotyku tej kamarátke odpadla hlava. Lenže tá blondína začala kričať až keď odpadla, pritom tá kamarátka mal pretiahnutý ksicht.