Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
btw. GRRM píše strašně pomalu... Grrrrr
Benji: Někdy se to tak prostě stane, že ti někdo není sympatický.... Nemusíš proti němu vůbec něco mít, nemusíš si o něm myslet, že je hajzl, nemusí udělat něco špatného, můžeš ho chápat, uznávat, ale prostě ti nesedí. Já Cat uznávám, chápu ji, je to určitě dobrá matka, charakterní žena, výborná literární postava, ale nesedí mi. To se stává přece i v běžném životě, teda mě určitě:-) Asi jsem strašně nenávistná:-)))
EDIT: V reálném životě bych si dala tu práci a snažila bych se ji poznat a možná bych na ni změnila názor, ale tady to jaksi už nepůjde:-)
Cat ráda nemám, přiznávám, že to je ode mne naprosto neracionální a hlavně povrchní.
To je tak strašně laciné označit někoho kdo nesouhlasí nedospělým, nerozumným, atd... :-)