Lady Catelyn Tully Stark

upraveno 18. října 2012 v Postavy a bytosti
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
1356718

Komentáře

• upraveno 18. října 2012
    Iracionální antipatie jsou zdravé a životu prospěšné! :-)
    Miss Utahraptor napsal(a):

Thorar napsal(a):

... To je tak strašně laciné označit někoho kdo nesouhlasí nedospělým, nerozumným, atd... :-)

Ja, ja. Tak trochu mi připadá, že se do tohohle topicu nahrnuli zastánci a "odpůrci"/nepodporovatelé nejsou sice kamenováni, ale jejich názory jsou souhrnně špatné/divné/nevyspělé... ;)

Kdo, prosím tě? :-)
    Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Thorar napsal(a):

... To je tak strašně laciné označit někoho kdo nesouhlasí nedospělým, nerozumným, atd... :-)

Ja, ja. Tak trochu mi připadá, že se do tohohle topicu nahrnuli zastánci a "odpůrci"/nepodporovatelé nejsou sice kamenováni, ale jejich názory jsou souhrnně špatné/divné/nevyspělé... ;)
    Proč mi to připomíná cokoli o Sanse...:)

Proč, prosím tě? :-)
    heavy_head napsal(a):

Iracionální antipatie jsou zdravé a životu prospěšné! :-)

Díky,skoro jsem se začínala bát, že nejsem normální. Už, už jsem se chystala vyhledat odbornou lékařskou pomoc... :D
    Thorar napsal(a):

To je tak strašně laciné označit někoho kdo nesouhlasí nedospělým, nerozumným, atd... :-)

To bylo na mě? Já jsem psala, že jsem ji coby teenager nesnášela a teď ji coby stará bréca chápu. A domnívám se, že podobným procesem může projít víc lidí... není to o "nerozumu", spíš o životních zkušenostech, či ještě lépe, životní situaci.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. října 2012
    thoran-pár lidí primo píše že ji nenávidí.to miss dinosaurus: sem na tom stejně
    Tyno a kdy co čteš. :-)
    Tyna napsal(a):

Thorar napsal(a):

To je tak strašně laciné označit někoho kdo nesouhlasí nedospělým, nerozumným, atd... :-)

To bylo na mě? Já jsem psala, že jsem ji coby teenager nesnášela a teď ji coby stará bréca chápu. A domnívám se, že podobným procesem může projít víc lidí... není to o "nerozumu", spíš o životních zkušenostech, či ještě lépe, životní situaci.

Né, to byla jen laciná demagogie. To tady přece nikdo neřekl, to jen někdo vymyslel, vložil někomu do úst a nyní se s tím operuje na všech frontách jako s nezvratným faktem. :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. října 2012
    Proč mi to připomíná cokoli o Sanse...:)
    Nejsou ony čistě náhodou příbuzné? :)
    Jo, to bude tím. :-)
    upraveno 18. října 2012
    heavy_head napsal(a):

Jo, to bude tím. :-)

ale proč se například Joff nechová vůbec jako Robert? a proč má tak zlaté vlasy? a proč mne teď odváďejí rudé pláště?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. října 2012
    ale proč se například Joff nechová vůbec jako Robert? a proč má tak zlaté vlasy? a proč mne teď odváďejí rudé pláště?
    A proč máš Benji tak velké zuby? :-)
    upraveno 18. října 2012
    Everett Young napsal(a):

tak ted mne ovalily mdloby. já MÁM o něco větší zuby (pozustatek po gantlemanske rvacce v 9 letech.
    upraveno 18. října 2012
    Everett Young napsal(a):

Chovám dost iracionální a pár racionálních antipatií ke Catelyn.
    Thorar napsal(a):

Benji Stark: Nenávist si schovávám jen pro SKUTEČNÉ lidi. Pokud bych nenávist choval k fiktivní postavě, okamžitě bych vyhledal odbornou pomoc.

Nenavist si neschovavam ani pre skutocne lidi. Je to velmi energeticky narocne a ziaden uzitok z toho :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. října 2012
    Benji Stark napsal(a):

tak ted mne ovalily mdloby. já MÁM o něco větší zuby (pozustatek po gantlemanske rvacce v 9 letech.

Je to sice OT, ale nedá mi to - JAK se rvačkou zvětší zuby?
    Umele? Teda tak skoncil spoluziak...
    upraveno 18. října 2012
    Krisa napsal(a):

Benji Stark napsal(a):

Je to sice OT, ale nedá mi to - JAK se rvačkou zvětší zuby?
    no to kdyz se ti ulomi jen cast a k tomu je zubarka nesikovna :) ale muzu si za to sam. mel sem tu ránu vykrýt. jo byla zakerna. ale vyhral bych.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 18. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Nenavist si neschovavam ani pre skutocne lidi. Je to velmi energeticky narocne a ziaden uzitok z toho :)

Kdepak, je to velmi prospěšné, hýčkáš si jí, mazlíš se s ní, těšíš se z ní, nabíjí tě a posiluje tě :-)

Tyno: potrefená husa? :-) ne ty ne, ty jen naznačíš málo zkušeností :-)
    A zase vŠetko o ničom.. odporci si hudru svoje zastanci si nehudru a nikto sa nema k tomu aby si priznal že niečo je zle...
    upraveno 18. října 2012
    Něco je zle s Martinem :-D Chovám už k němu velmi rozporuplné city :-)
    upraveno 18. října 2012
    Hildegarda, Benji Stark: Aha, tak to mě vůbec nenapadlo. Já měla na zubařku asi štěstí - kamarád mi "vyrazil" zub a skoro to není poznat :)
    upraveno 18. října 2012
    Krisa napsal(a):

Hildegarda, Benji Stark: Aha, tak to mě vůbec nenapadlo. Já měla na zubařku asi štěstí - kamarád mi "vyrazil" zub a skoro to není poznat :)

tak kamarad jo?ja mu dam ublizovat krys..e holkám! do strehu! srabe! ja mam se rvackami zkusenosti! kum na moje zuby! za krisu! au
    upraveno 18. října 2012
    Benji Stark napsal(a):

Krisa napsal(a):

tak kamarad jo?ja mu dam ublizovat krys..e holkám! do strehu! srabe! ja mam se rvackami zkusenosti! kum na moje zuby! za krisu! au
    To nebyla rvačka - já jsem dělala holubičku na indiánce (kanoe) a on plovoucí před lodí do ní šťouchnul. No a co se asi tak mohlo stát - letěla jsem dopředu a o předek lodi si vyrazila zub :D
    Thorar napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Kdepak, je to velmi prospěšné, hýčkáš si jí, mazlíš se s ní, těšíš se z ní, nabíjí tě a posiluje tě :-)
    Tak ja si na to drzim dieta :)
    upraveno 19. října 2012
    zajmave.Dostali jsme se od Cat pres psychyatra a moje zuby az k diete. Ja sem smutny, ze Young odhalil mou slabinu :) jinak, vratme se k tematu: co mate proti Pstruhům?
  • upraveno 19. října 2012
    Gardien napsal(a):

A zase vŠetko o ničom.. odporci si hudru svoje zastanci si nehudru a nikto sa nema k tomu aby si priznal že niečo je zle...

Co je zle?
  • upraveno 19. října 2012
    Benji Stark napsal(a):

zajmave.Dostali jsme se od Cat pres psychyatra a moje zuby az k diete. Ja sem smutny, ze Young odhalil mou slabinu :) jinak, vratme se k tematu: co mate proti Pstruhům?

Asi nejhorší světlo na ně vrhá Lysa, ta je vážně divná. Catelyn zpacká, na co sáhne, což je opět vina (stejně jako u Daenerys) Martina, který se řídí očividně poučkou "cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly". Pro mne dělá hodně i představitelka v seriálu, která mi z nějakého důvodu není moc sympatická. Navíc měla nudné POV. A jako Kamenosrdce je už úplně marná, neboť se stará o úbytek již tak ohrožených kladných postav /tím nemyslím Freye/.
    upraveno 19. října 2012
    No, představitelka Cat v seriálu mi je taky silně nesympatická, asi to taky dělá hodně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.