Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1. Lysa měla velmi dobré důvody ke zmagoření a nevrhá na rod horší světlo než spousta jiných postav na ten svůj
2. O tom, co Catelyn zpackala, jsem už psala výš a nebudu to opakovat. Dodám jenom, že se dopouští chyb jako všechny ostatní postavy.
3. Ano, v seriálu obsadili sympatickými herci hlavně původně ne moc sympatické postavy.
4. Tak to jsem žila v omylu, že o úbytek kladných postav by postarali hlavně někteří Lannisterové, Freyové, Malíček a Boltonové. Brienne žije. A jestli chce někdo brečet kvůli Podrickovi, tak by si měl vzpomenout na další postavy s podobným nefér osudem. Catelyn je ostatně jedna z nich.
Ked sa tak na to terazndivam... Chudak GRRM...
je pravda, že pro GRRM je to u ženy základní motivace k čemukoliv (mateřství) :-) na druhou stranu, málokdy je tomu v reálném světě jinak.
Mimochodem, knihu jsem přečetl vícekrát, tvou úvodní řeč taky, protože jsem tomu nemohl uvěřit. Každopádně jsem si pozorně přečetl i celé vlákno ze kterého se dá zjistit i to, že jsi absolutně nekritický obdivovatel Cat a netoleruješ jakoukoliv negatitní kritiku, tudíž se s tebou nedá rozumně diskutovat.
:-D