Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire
Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ohledně epizody moc jsem nerozuměl kam odjela Mellisandra, protože v některém z krátkých trailerů jsem jí viděl v jeskyni Bratrstva....
- Pokud se nemýlím, to v knížce taky nebylo, že?
Nejhezčí moment byl při schůzce Malé rady - vlezdoprdelka královna a vzdorující trpaslík..
Ohledně kozích kvót.. Nepřijde mi že by ty knížky byly puritánské a že by tam tvůrci seriálu dávali nahotu nějak záměrně navíc. Možná že když se v knížkách objevovaly prostitutky, tak nebylo napsáno že jsou nahatý ale prostě byly, navíc v knížkách bylo i hodně semene vylitého na břiše apod. - zaplať pánbůh za to seriálové nadělení :-D
Já zase nechápu lidi, kteří vystupují stylem "jestli se vám něco nelíbí, tak se kliďte z tohoto pískoviště, protože to je vyhrazené jen pro chválu"...
Skoro bych myslel že vám to musí brát životní energii, ale je pravda že jsem zjistil že lidi jsou všeobecně neradi šťastní, ale radši budou stále dokola opakovat co je špatně..
Můžu se tedy zeptat (a teď bez jakýkoliv ironie nebo nadsázky), líbí se vám na tom seriálu aspoň něco? Když už postavy stojí za prd a příběh znáte z knížek..?
Jestli tomu dobře rozumim tak se na to díváš, protože první série byla celkem slušná.. musím říct že jsi vytrvalý... :-D Každopádně spát půjdu až v 7 ráno, ale nechci tady už spamovat topic.
Navíc pořád čekám na odpověď, kam a proč asi jela Mellisandra :-)
@Nevada - děkuju za odpověď, na to jsem se ptal.. :-)
Podle mě je Melisandra oslí můstek mezi Thorosem a jeho mystickými silami, což se mi zdá zbytečné, ale tak uvidíme.
Jo, to máš pravdu, ale tohle je určitě děláno kvůli postelovým scénám. 17-letého herce by v televizi nemohli nechat souložit.
Nu nevrav, ale to teda mali rovno zmeniť vek a aj systém zmýšľania alebo tie posteľové scény vynechať. Pri Dany to ešte chápem, tam mi posteľové scény nevadili, pretože mali akú-takú pointu. U Robba to mohli uhrať na zmienku ako v knihe. Ale to by asi naštvali fanúšičky, aby Maddena nevyzliekli.
chtělo by to víc posletových scén s nabušenýma bojovníkama nad 18 (ale raději nad 30 let) - jako v seriálu Spartakus...
HBO to totiž berie tak... Všeobecne...
Spíš by mě bavilo, kdyby se v HBO Sandor vyspal se Sansou. Většina skalních fandů by si rvala vlasy a házeli by dlažební kostky na B+W, ale mě by to náramně bavilo :twisted: