Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

upraveno 15. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

Tyrion přijímá nový úděl. Jon se vrací na Pěst Prvních lidí. Daenerys se setkává s otrokáři. Jaime uzavírá dohodu se svými vězniteli.

Read the full story here

1678911

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. dubna 2013
    Phoebea napsal(a):

no jistě, každý ať má kousek. A ne Renly s Lorasem by mi nestačili.
    Spíš by mě bavilo, kdyby se v HBO Sandor vyspal se Sansou. Většina skalních fandů by si rvala vlasy a házeli by dlažební kostky na B+W, ale mě by to náramně bavilo :twisted:

A čo takto rovno trojka s Aryou :)
    HBO sa o tomto nesmie nikdy dozvedieť
    :-$
  • @MissUtahraptor Už si to tak dobře nepamatuji, můžeš mi to upřesnit prosím?
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 21. dubna 2013
    @Branislav_Gepeto Ne s Aryou ne, ta je moc malá. Trochu úchylná jsem, ale pedofilní ne.
  • @Anvil no mě příjde, že to v knížkách tak jasné nebylo - Sandor říká něco, Sansa něco jinýho....
    Spooousta prostoru si něco dalšího domyslet... Divím se, že se toho HBO nechytla...
  • @Phoebea No já si právě myslím, ale když dva lidi okamžitě zareagovali, tak se radši zeptám :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Phoebea napsal(a):

no jistě, každý ať má kousek. A ne Renly s Lorasem by mi nestačili.
    Spíš by mě bavilo, kdyby se v HBO Sandor vyspal se Sansou. Většina skalních fandů by si rvala vlasy a házeli by dlažební kostky na B+W, ale mě by to náramně bavilo :twisted:

A čo takto rovno trojka s Aryou :)
    HBO sa o tomto nesmie nikdy dozvedieť
    :-$
    Tady zas někdo pojedl vtipné kaše...
    @Anvil @Phoebea
    Sandor v závěru Bouře:
    Vydal zvláštní zvuk, a chvíli trvalo, než si Arya uvědomila, že vzlyká. „A ten malý ptáček, tvoje hezká sestřička, stál jsem tam ve svém bílém plášti a nechal je, aby ji bili. A tu proklatou píseň jsem si od ní vzal, nikdy mi ji sama nedala. Chtěl jsem si vzít taky ji. Měl jsem. Měl jsem ji ošoustat dokrvava a vyrvat jí srdce z těla, než bych ji tam nechal pro toho zakrslíka.“
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Branislav_Gepeto Pak by jim nezbylo nic jiného než se modlit k Ros aby je nepřišel zlynčovat moc velký dav.
  • @Nevada Děkuji uctivě ;)
  • Já opravdu doufám (jako fanynka Sansy), že udělají drobnou změnu oproti knize a Sansa dá Tyrionovi najevo aspoň malinkou náklonnost. Aspoň... aby se usmála nebo něco.
    upraveno 21. dubna 2013
    ach ne, hlavně doufám, že ji nenechaj vyspat se s Tyrionem ... :onfire:
    upraveno 21. dubna 2013
    @Phoebea Tyrion skóruje. :dance: :twisted:
  • sorry že decentně odbiham od tematu, to že rocková verze The Bear and the Maiden Fair nemela v zaverečce co dělat, s tim se shodnu se spoustou lidí, myslim že Deště Castameru by tam seděli možna ještě lip než v díle s Černovodou
  • A mně se tahle verze na konci docela líbila. Posunulo to WTF- a OMG-faktor ještě o level výš.
    Působilo to skoro jako černý humor... :D
  • mě to totálně posr... atmosféru. Když jsem na to koukala podruhé, tak při 2. akordu vypnula zvuk.
  • @sveva jop, mně se to taky líbilo, přesně jak říkáš :)
  • někdo už sem dával odkaz tušim na "lidovější" verzi Medvěda, ta by tam taky docela šla
  • Mimochodem až ve spojitosti s tou debatou kolem třetího dílu jsem se dozvěděla, o čem ta písnička nejspíš doopravdy je. :anxious: =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. dubna 2013
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Pak by jim nezbylo nic jiného než se modlit k Ros aby je nepřišel zlynčovat moc velký dav.

Na čele s tebou? :)
    sveva napsal(a):

A mně se tahle verze na konci docela líbila. Posunulo to WTF- a OMG-faktor ještě o level výš.
    Působilo to skoro jako černý humor... :D

Čierny humor? Skôr grotesku. Stačí si do toho pedstaviť Jaimeho ako s Brienne a Lockem tancujú labutie jazero s vysmiatymi tváričkami a Jaime robí ksichty na svoju ruku.
    Marek napsal(a):

někdo už sem dával odkaz tušim na "lidovější" verzi Medvěda, ta by tam taky docela šla

Ak myslíš toto, to som bol ja.
  • @Phoebea
    To snad ne. Ale nevadilo by mi, kdyby poklekla. Aspoň to. Nebo se usmála... poděkovala mu s úsměvem za něco. Opravdu mě mrzelo, jak ho v knize skoro ignorovala. Tvořili by určitě dobrý pár a kdyby Tyrionovi nehráblo a Sansa se aspoň trochu otevřela, tak spolu mohli být šťastní.
    @Branislav_Gepeto Vejdu do historie jako člověk který provedl první HBO defenestraci :twisted:
    @Kolikokoli
    Na základě čeho soudíš, že spolu mohli být šťastní? Já sice nejsem odpůrce pokračování toho manželství (za předpokladu, že bude Tyrion omilostněn), ale šťastné ani spokojené to manželství nikdy nebude. Z její strany to bude vždycky maximálně povinnost.
  • Písnička by spíš seděla na závěr sedmého dílu.
  • @Nevada
    Protože Tyrion je v srdci rytíř, po kterém Sansa vždy toužila (ale jak říkám - do té osudné chvíle, než mu ruplo v bedně). Ale tento můj názor neber jako objektivní, jsem silně zaujatá, protože Sansu i Tyriona mám moc ráda chtěla bych je spolu :D.
    @Kolikokoli To už by spíš fungovalo spojení
    Sansa + Sandor
  • @Everett_Young
    S tím bych se taky dokázala smířit :D.
    upraveno 22. dubna 2013
    To bych ze všeho nejvíc chtěla
  • Přestaňte s těmi hrůzo plány,
    chudák Sansa, nejdřív Skřet a potom zohyzděný psychopat, to je sakra daleko k vysněnému rytíři na bílém koni (prase se nepočítá) =D
  • no jo, svět GRRM je tvrdý, něco se musí přestát...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.