The World of Ice and Fire – Svět ledu a ohně - Ice & Fire

upraveno 26. dubna 2013 v Svět ledu a ohně
1568101113

Komentáře

• Neptejte se me kde, ale nekde jsem slysela prodejce knih, ktery sam rikal, ze e-book neni vhodny napriklad u encyklopedii
  • @Jitka Talpress na facebooku říkali že to jako e-book nechtějí, ale jestli po tom bude poptávka tak nejspíš stejně nakonec bude.
  • Jako hrda majitelka kindla bych si to sama jako e-book nekoupila
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Nevada a čo to má byť? Dragonstone?
    Popisek tam není, ale řekla bych, že ano.
  • Vypadá to jako Minas Morgul :-D
  • Tak to je parádní obrázek Dragonstone, takhle měl vypadat ! :)))))
    I ta hlava draka v místě, kde je vchod je boží a ty "křídla" jako hradby... Opravdu to trocho připomíná zkamenělého draka...

HBO ať se de vycpat se svou animací, kde na Dragonstone člověk o draka nezakopne.
  • Mne se teda tenhle Dragonstone moc nelibi. Taky mi to pripomnelo MM z Pana prstenu. Ten serialovej se imho poved daleko lip
  • Jsem taky oddanej Kindlu a neexistence e-verze mě jen tenhle týden odradila od dvou knih, ale tohle si tam vážně neumím představit.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 24. října 2014
    Já ji mám předobjednanou už rok a půl na book depository. Dnes mi od nich přišel mail, že je uvolněná a do 7 dní ji mám doma , juchů :)))
    Pokud bydlíš v ČR, tak počítej s delší dodací lhůtou. V srpnu/září mi od nich kalendář dorazil téměř za tři týdny.
  • nu, hlavně že dorazí :)
  • @Nevada pořád lepší než kdyby přišel až za rok =D
  • ech, čakám dodanie netrpezlivo.....
  • upraveno 30. října 2014
  • upraveno 3. listopadu 2014
    dnes jsem objednala, tak snad ve středu :-)

@sveva Tak zrovna tyhle obrázky mě moc nenadchly. Aegon nic moc a ta dvojice je jak z nějaké pohádkové knížky o zlých elfech :(
  • @Nevada čekal jsem že Aegon dobyvatel bude vypadat...já nevím, co třeba starší?
  • jako Targaryen má být nadlidsky krásný a v době dobývání mu bylo asi 28, tak akorát
    upraveno 30. října 2014
    @Everett_Young Při invazi do Západozemí mu bylo 27, tohle by ještě šlo. Navíc ta pověstná dračí krev... Prostě s přimhouřenýma očima by to mohlo být.

Mimochodem, Martin opět při psaní dost přestřelil, když narození Aenyse a Maegora situoval až po dobytí. Rhaenys by tak rodila (možná dokonce poprvé) v cca 32 letech, Visenya dokonce (poprvé a naposled) téměř ve 40.
  • @Nevada No dost přestřelené jsou i velikosti a počty těch draků, ale o otm už se tu diskutovalo dříve.
    A na IF Wiki už se to plní hromadou nových faktů. Skoro se tam bojím podívat, abych zase nezjistil něco, co zboří základy mých další námětů na povídky :-k
    Na wiki teď platí do 27. listopadu zákaz přidávat věci z této knihy. Na můj vkus je to dost krátce, ale je to jejich boj.

Nicméně i tady bych chtěla požádat čtenáře anglické verze, aby s novými informacemi zacházeli opatrně.
  • Já se budu jenom vytahovat, že ji mám, ale nic nevyzdradím ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.