Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jinak palec nahoru pro šílence ramsayho je "zahranej" jak se patří
největší fail epizody asi stěží uvěřitelná scéna kdy jon zachraňuje ygritte během šplhu to snad ani nemysleli vážně
btw.. zeď se mi zdála nějak moc uzoučká jen na pár kroků )
1) Zpívající Sam? Vážně se snažil zpívat nebo jsem jen něco špatného snědl?
2) Meera Reed je prostě dokonalá(kde je slintající smajlík když ho člověk potřebuje)! Ale potyčka s Ošou opět mění knižní charakter a to se mi vůbec nelíbí! A Jojenův epileptický záchvat? :roll:
3) To co dělají s Ygritte se mi vůbec nelíbí. Dělají z ní takovou naivní kravku, což ona rozhodně není
4) Arya je skvělá jako vždycky (hlavně když chce Melisandře utrhnout hlavu :twisted: ) Berik i Thoros jsou skvělý ale Melisandra je nějaká pokažená a co měli sakra znamenat ty její bláboly k Arye?
5) Ramsay. Ramsay není knižní Ramsay ale úplně jiná postava. Je to zvrhlý sadistický úchylák ze kterého by mi mělo být špatně. Není. Jeho vojenský budíček, roztomilé šišlání (Šťájkové ňa mě byli žlí) a následná hra na Mlčení Jehňátek byli úžasné a Theon trpí jako blázen. Fuj, to jsem se zase jednou nechal unést, zapomeňte že jste tohle četli...
6) No, na Edmurově místě bych Robbovi asi rozbil hubu. Upřímně, tohle tvůrci absolutně nezvládli,
7) Brienne v žůžových šatech mě neskutečně pobavila a Jaimeho pitvání oběda taky. Bolton je nechutná svině. Ale skvěle zahraná nechutná svině.
8) V rozhovoru Olleny a Tywina už snad chyběl jen Barristan který by jim na místě vyjmenoval dalších deset problémů které přináší stáří :wall:
9) Plánování Cersei a Tyriona jak se zbavit svých drahých poloviček mě dostalo. Takhle mají vypadat Lannisteři.
10) Scéna Malíček x Varys přinesla jen jednu pozitivní věc.
11) No závěr byl naprosto příšerný :(
Celkově díl nic moc.
vidětslyšet jak šišlá když Theonovi říkal o Balonovi a o Starcích. To bylo pěkný :DTak když už, tak se vší parádou, ne?
Och, a to jeho šišlání je příjemná třešnička na dortu ;-) Takže jsou vlastně úplně vedle s tím, jaký by měl Ramsay být, ale zrovna v tomhle případě jsem jim to schopná s radostí odpustit. Zbytek stojí za ***** , co dělá sakra Mel v Říčních krajinách a z jakýho béčkovýho slaďáku vystřihli ten konec? :wall: Kvalita jde vážně dost dolů a přitom mají tak skvělej příběh jako předlohu, že nechápu, jak se do toho mohli takhle zamotat... Tak dneska nic moc,no :-?
No nic, měla bych se na to napřed podívat (ještě jsem neviděla ani 4. a 5. díl, tak bych to měla začít dohánět) a nemít tu nemístné poznámky.
Milujem dvojité zápory. Jasná zrozumiteľná angličtina....
Docela mě děsí, kolik lidí tady přeje Theonovi trpět :-? Když o něm byla zmínka v Bouři, ze které bylo jasné, že se mu nevede dvakrát nejlíp, tak jsem nad tím tak nějak pokrčila rameny a dál to neřešila, protože jsem na něj ještě byla naštvaná za to, co dělal ve Střetu králů a k tomu pak v Bouři chyběla jeho POV, ale ve 3. sérii ho lituju snad od doby, co se tam objevil ... jasně, udělal hned několik špatných věcí, ale že by mi ty jeho mučící scény dělaly nějak dobře se říct nedá ...
No a jinak Ramsík je sice možná trochu jinačí než jsem si ho představovala, ale nepřijde mi, že by se od své předlohy až tak odchyloval ... je to prostě hajzl, kterej si prostě s lidma hraje jen tak pro zábavu ... a dojem z něho mám nakonec v podstatě stejnej => doufám, že nás ho GRRM v příští knize zbaví :-D
A ten Bayovský závěr, no ten byl skoro dokonalý, chybělo už jen vyrovnání se s Orellem :-)
PS: Hru na porovnávání s knihou nehraju, já si to tím zkazit nenechám, sorry ;-)