Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

1678911

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Téměř půlhodinový dokument z natáčení 5. řady (s českými titulky).
    http://www.hbogo.cz/content/game-of-thrones-a-day-in-the-life-1999119890
  • upraveno 10. února 2015
    @Nevada Tak to jsem vzděvaj. Vsadim se, že se vyzdvihují do nebes a buší do hrudi, jak jsou dobří.
  • Ale bylo to alespon zajímavý.
  • Hm, Tvrdodomov... A
    Joník v Tvrdodomově? :-k

Líbí se mi sevillské lokace.
  • Jak to do prdele, že to nejde .. silverlight nainštalovaný aj povolený a furt nič ...
  • @Montezuma3 ...dík pekne, akurat nie som až taký zdatný v angličtine, takže to budem musieť pri pozeraní niekedy stopnuť,aby sa informacie dostali do spravneho centra v hlave .. :-k
  • @Depresor Mně to taky nejdřív psalo že "nepovolená operace" či co, párkrát jsem to aktualizovala, vyjela ze stránky, vrátila se a pak to jelo. No, vlastně nevím, čím jsem to spravila :D
  • upraveno 10. února 2015
    @CervenKa ..za poslednu polhodinu nič ine nerobím..ale furt nic...sama voda

...ale teraz som to oje-trt-kabatil ...(stiahol cez torrent a bsplayer našiel titulky) :-)

(o 30 min . neskôr)

Uprimne... Foreshadowing z pred roka bol lepší
  • @Depresor Předzvěst byla taková víc okolo děje seriálu,možná proto...
  • @Depresor Musíš si v prohlížeči povolit aktualizace silverlightu.
  • @Tarin ano..asi preto. Snazili sa poukazat na komplikovanost natacania a nebolo to venovane rozhovorom a drbom ako to bolo v lani
    @M1on dik ..uz som to rozbehal
  • @Depresor Nějake silverlighty si muzou strcit nekam. Jsem si to stahnul z torentu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Game of Thrones season 5: Sansa Stark actress Sophie Turner says new series will be 'more shocking' than Red Wedding
    Tak to nevim, jestli na to mám být zvědavý, nebo se mám spíš bát toho co vymysleli. :-k
  • Třeba jí jen scénáristi předepsali, že se má ukázat "v celé své kráse" a trochu přehání v tom, že byla-li z toho šokovaná ona, že z toho budou šokovaní i diváci... :o)
  • Mozno nejde o nu a mozno nacru aj do Vichrov, alebo ide o "ved vieme koho", kto bude mat trosku problemy s rozpravanim. :)
    Lena Headey je těhotná. Předvedou D+D opět svou výjimečnou invenci a zakomponují to do seriálu? :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. února 2015
    @Nevada a ještě řekni že s Pedrem Pascalem 8-O To by bylo pro ty dva něco. Oberyn zemřel a zanechal po sobě poslední nemanželské dítě s Cersei :wall:
  • upraveno 16. února 2015
    http://www.gorilla.cz/2015/02/hra-o-truny-autor-knizni-predlohy.html

Takže scénáristé sundají některou z postav.. Tak nějak přemýšlím koho asi. A typuju že
    se Bron nevrátí z Dorne. Je to známá postava, která už je pro příběh naprosto zbytečná a Areo bude potřebovat protivníka :D (pokud teda ten kdo umře není Jaime :D )
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nebo to vezmou hodně hopem a ten mrtvý bude Jon.
  • To ne, to by HBO vážně vyhořelo do základů :D
  • @Montezuma3 Souhlasím podle traileru to tak vypadá. Celá ta jeho linka je nějaká překopaná nebo jsem zapoměl jak to bylo v knize.
  • upraveno 16. února 2015
    V knize si
    vzal nějakou tu ošklivku, které se pak stala "nehoda" a on dědil, narodil se mu mezitím tuším i dědic jménem Tyrion :D
    teda nevím jestli si to pamatuju dobře..
    @Everett_Young To netuším. Ale nebyly řeči o těch dvou jen fáma? Pascal během rozhovorů zmiňoval manželku a rodinu v kontextu, kde to nevypadalo, že by měl nějaký románek.

@pavel Dej si prosím pozor, knižní spoilery sem nepatří. Díky.
    (Jinak M1on reagoval na Monteho a jeho domněnku.)

Osobně tipuju
    buď taky Jona, nebo už dřív v jednom rozhovoru Sophie Turner prozradila, že natáčela scénu, která pro ni byla hodně těžká. Takže buď sex s Malíčkem, nebo smrt malého Arryna.
    ;)
  • Nebo se zbaví Leny. Co s těhotnou, že. :twisted:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. února 2015
    @pavel Hovoril asi o
    Jonovej linke, nie Bronnovej
    :)
  • Omluvuju se za spoilery, začnu je víc užívat v praxi ;) Každopádně
    Jon, Tyrion a Daenerys jsou podle mě trojka, která dojde do finále knih a možná umřou až tam

Ve zkratce, scénáristi nezabijou pro Martina důležitý postavy. Prostě dostali seznam jmen, která už do děje nezasáhnou nebo v knihách úplně zmizela a rázem získají maso na splnění kvóty "litrů krve/epizoda"
    Myslím že další kandidátkou, kterou uvidíme umřít možná bude Meera, možná Hodor, ostatně co s ním když bude Bran "létat"..
  • upraveno 17. února 2015
    @pavel
    Bron je mezi
    diváky prý hodně oblíbenej, nejsem si jistej jestli by se zrovna jeho chtěli zbavit, je to taková univerzalní postava, které mohou dát v poctatě jakejkoliv úkol/roli ... s tím jak už se serial odklonil od knížek,
    by mohl Bron klidně dělat člena královské gardy
    a nikomu by to nepřišlo divný ... i když zrovna tohle je docela zvlaštní představa :-#
  • JayJay
    upraveno 17. února 2015
    @pavel: Když už zmiňuješ jména jako
    Meera a Hodor,
    tak smrt je jen jedna z variant, co by s nimi HBO mohli dělat... :o) Jako, ne snad, že právě tohle bych chtěl vidět, ale "THIS IS EJDŽ - BÍ - OU"...
  • upraveno 17. února 2015
    Právě že jsou populární a i když já patřím spíš k zastáncům seriálu, tak se bojím nějakýho prvoplánovýho šokování..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.