Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

145791012

Komentáře

• @Jay Promrhaný čas určitě ne, spíš je to matoucí, člověk si z těch mnoha knih už přesně nepamatuje posloupnosti a když se tam dějí nějaké jiné věci, tak jsem se sám sebe ptal, jestli jsem proboha přeskočil nějaké stránky? Od kdy se Arya takhle bavila v Harrenu s Tywinem a tak...:)
  • JayJay
    upraveno 2. října 2014
    @Damocles: No, tak to je bohužel někdy nutnost, že něco řekne někdo jiný než v knize (zvláště když je to důležité a daná postava v seriálu není), ale to pouštím z hlavy, citovat knihy nazpaměť se neučím :o). Ano stane se, že míchám knihu a seriál dohromady,... ale tak nějak s tím prostě počítám, že se můžu utnout... :o)
    Víc štve, když někdo oznámí něco, co se stalo jinde a on o tom nemá vědět a podobné nonsensy... Ale jak říkám, podle mě druhá série byla zatím dnem, takže jestli jsi ustál tu, tak u 3 a 4 se nemáš čeho bát... :o)
  • @Jay já na ni koukám průběžně na ČT:)
  • @Damocles počkej, 3 a čtvrtá série, to je teprve seznam nesmyslů.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Šepká sa o návrate Seana do 5. série. Zrejme teda spolu s Tywinom budú mať flashbacky.
  • @Gepeto Sean Connery?
    @Everett_Young Bean :P
  • Potvrdené že Ned prežil.
  • Jůůů, chceme Neda zpět !!!!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No já jsem tuhle narazil na takový zajímavý obrázek:
    image

A tu ještě jedna fotka z natáčení:
    image
  • @Montezuma3 Cat a Ned príliš pekní, toho herca čo hraje Neda skôr za Rhaegara
    upraveno 17. října 2014
    @pavel Ako úvodná scéna by to malo dokonca dobrý efekt ak je to ten s
    Maggy Žabou.
    @DanielSvatoš A evidentne prišiel vzdať Oberynovi hold tým, že mu vykradol šatník...
  • @DanielSvatoš Další scénáristická prodloušťka nic novýho.
  • A Ellaria je nějaká veselá, na to jak vřeštila na konci souboje, nojo, ženský... =D
  • @pavel Mě zas zarazil živě vykládající Areo (co by si tak mohli povídat?), ale to spíš budou obrázky mimo kameru, nenatáčené.
  • @pavel Protože si to bude rozdávat s Jaimem, dej na moje slova.
  • @svoa00 Ježišmarjá, nestraš! :spike:
  • @brbr
    image

Teď upřímně - nedělám si iluze, co tak asi v seriálu bude Jaime dělat v Dorne. Spíš to ale bude s jedním z Písečných hadů.
  • @svoa00 Myslíš že proto mají casting jen na tři hady? Že by jich Jaime 8 najednou nezvládl? =D
  • @svoa00 To že bude Jaime v Dorne je sice divný (ne tak divný jako jeho česká výslovnost chajme), ale to že by se vyspal s Ellarií by mi asi vadilo na tom všem nejméně.. Ellaria by se dostávala ze stresu spojeného s Oberynovou smrtí (Doran jí může uklidňovat slovy "udělej to co by na tvém místě udělal Oberyn"), a ten pohled Cersei, kdyby se to dozvěděla :twisted:

Cersei bych to řekl ve chvíli kdy by doběhla Run KingsLanding Meeting z Baelorova septa do Rudé bašty :D

@Everett_Young 8 by jich nezvládnul.. už má jenom jednu ruku.. pamatuj na to...
  • @pavel Právě proto je casting jen na 3 :-D
  • @pavel: "udělej to co by na tvém místě udělal Oberyn"
    ... myslíš jako, že kdyby zabili Ellarii, tak že Oberyn vojede Jaimeho? :o)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Arutha napsal(a):
    V Dorne musí být fakt děsná klendra =D
    @Arutha Vyzerajú ako predstaviteľky nejakej sekty :D
  • DanielSvatoš napsal(a):
    Итак, в этой сцене Джейме и Бронн в поисках Мирцеллы пробираются во дворец, переодевшись в дорнийских стражников. Здесь они застигают принцессу в объятьях Тристана. Девушка удивленно спрашивает, что «дядя» тут делает, а Тристан протягивает руку для рукопожатия. Возникает неловкий момент — ведь Джейме может протянуть ему в ответ только левую руку. После короткого разговора Тристан игнорирует предупреждение Бронна и пытается достать меч. Бронн оглушает его, и в комнату врываются три Песчаные Змейки. Боевую сцену прерывает Арео Хотах.

V této scéně Jaimie a Bronn hledají v paláci Mirellu, převlečeni za dornské stráže. Zde zastihnou princeznu v objětí Tristana. Dívka se udiveně ptá, co tam strýček dělá a Tristan podává pravou ruku na potřesení. Vzniká nelehký moment - vždyť Jaimie mu může podat jen levou. Po krátkém rozhovoru Tristan ignoruje varování Bronna a žádá si meč. Bronn ho omráčí a do místnosti vstupují tři Písečné zmije. Bojovou scénu přerušuje Areo Hotah.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.