Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

13468912

Komentáře

• @M1on

Natáčecí den Meery Reed - 5 000kč
    Den natáčení na Islandu - 20 000kč
    Nahá Lena Heady - k nezaplacení

Na všechno ostatní je tu mastercard =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Fascinuje mě, jak každý automaticky počítá s tím,
    že ta nahá bude opravdu Lena Headey.
  • @Nevada Sama v rozhovoru říkala, že pokud to bude pro postavu důležité, tak do toho půjde. Ale vyměnit jí za celou linku Brana? No nevim nevim....
  • Nějakou dublérku už jí hledají, bylo to na netu (resp. nějakou herečku,
    která je ochotná jít do "full frontal/back nudity" před stovkama komparzistů), ale imho to bude jen pro určité scény a Lena se asi taky svlékne. Alespoň podle toho, co kdysi říkala (jak psal EY).
  • @sveva
    doufám, že Lena mimo to půjde i dohola!!!
  • @nikdo spíše ne, Daenerys taky na konci první řady vlasy zůstaly.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nakoniec Dormer bude jediná odvážna, že sa oholila kvôli roli :D
  • Tak jestli vynechají Arianne, Griffy i Brana, tak se na seriál přestanu koukat. Tyhle tři dějový linie byly ty jediný, co mě v Hostině/Tanci fakt bavily (ještě tak možná Davos a Theon...)
  • Arianne mě je jedno, Griffové jsou mi jedno (ale typuji to tak že Arianne vyškrtnou, ale Griffa nechávají jako překvápko), ale vynechání Brana by mě zamrzelo, hlavně kvůli nečtenářům, kterým by vypadla postava na 2 roky z hlav..

Nejdůležitější je ale dění kolem Leny/Cersei
    Podle mě Lena ukáže jenom prsa, od pupíku dolů budou mít komparzistku, rozdíl pozná stejně jenom Pedro Pascal :D
  • @Nevada Díky. :-) Aspoň nějaká dobrá zpráva...
    Fotky z natáčení.

Další tady a tady.

Kostýmy IMO vypadají čím dál hůř.
    Pre kristove vrany, étot Arya?!
    To je Tycho Nestoris s Macem?

Inak tie kostými vyzerajú divne, ale aspoň budú odlišovacím faktorom Braavosu od zbytku sveta.
  • upraveno 19. září 2014
    @Gepeto
    Jo, jsou to oni. Nejdřív mě napadlo, že Tycho přece jen pojede požadovat peníze do KL - ale když jsou kolem (převážně) Braavosani?

Baví mě, že braavoští muži a ženy nosí stejné sukně :D
    @CervenKa Nemali peniaze pre zaplatenie návrhu dvoch verzií :D
  • @Gepeto Přesně to mě taky napadlo :D
  • upraveno 19. září 2014
    Odchod Gemmy Jackson zdá se mi být tou největší chybou celého seriálu... Prokrista ty kostýmy vypadají jak z nějaký český pohádky, kterou nás ČT uctí na Vánoce... (a to rozhodně není poklona)

Tam kde musí "ta nová ženská" využívat zavedený styl z předchozích sérií je to OK (záliv otrokářů, mace tyrell), ale její vlastní invence se mi vůbec nezamlouvá. Uvidíme jak to bude fungovat až se ty fotky rozpohybují.. Divný to bylo už když udělala ze Sansy Katniss Everdeen :D
  • Nenajali oni jako výtvarného poradce Zdeňka Trošku? image
    Dance sa má vraj vrátiť pre 5 sériu. Zrejme skôr ako mŕtvola, pravdepodobný je flashback. Ako prejavy debility by som považoval, ak fakt bude hrať inú postavu. Ak by ale hral Kevana, mohlo by to byť vtipné...
    upraveno 25. září 2014
    Že by hrál jinou postavu, to jsou šílené spekulace. Vzhledem k tomu, že se obsazuje mladá Cersei, tak to budou nejspíš flashbacky.
    A třeba
    si neodpustí ani zavánějícího nebožtíka. Ve stylu Hostera Tullyho, kde ohlásili obsazení role a pak ho ukázali jen jako mrtvolu při pohřbu.
    Keď povedali, že tam bude, mi napadlo, že nakoniec tú kušu prežije. Bol to taký dvojsekundový skrat, ale vôbec by som sa nedivil.
  • Já teda koukám, co se seriálu týče, na tu klasickou druhou sérii v televizi (knížky mám přečtený všechny), a nestačím zírat, jak to tam mění oproti předloze...:-(
  • @Damocles Sladké dítě léta, nech mě tě obejmout =D Obrň se, protože to teprve začíná.
  • Everett_Young napsal(a):

Nenajali oni jako výtvarného poradce Zdeňka Trošku? image

Třeba se česká kinematografie rozhodla řešit svůj největší nedostatek...
    ... že režisérů má o Trošku víc, než by bylo vhodné.
  • @svoa00 Povídej, přeháněj...nevím, jestli mám být rád, jakože uvidím trošku jiný příběh a nebo být naštvaný, že jsou věci jinak... možná bych měl být ten optimista a dívat se na to jako na alterntivní realitu? Není tu někde nějaké forum, kde jsou změny všechny zhrnutý?
  • @Damocles Jestli se chceš dívat dál, tak se připrav na to, že budeš čím dál tím víc poznávat jenom záchytné body. Jak mění postavy jsi ostatně už viděl. A budeš asi ještě dost kroutit hlavou nad tím, co ze ságy nezahrnuli, i když to bylo možné, a nahradili něčím, co IMO působí o dost hůř a není to ani příběhová zkratka. Některé klíčové momenty vyznívají jinak. Třeba od Rudé svatby (hej, ta scéna, kterou taaaak moc chtěli předvést na orazovce) nic moc nečekej, na rozdíl od předlohy je takový Oberynův souboj emotivně působivější.
  • @svoa00 Ach jo... psalo se někde o důvodech?
  • @Damocles Myslíš kromě mantry "seriál a kniha jsou jiná média"? =D Já už ten seriál před nečtenáři nekritizuju, protože se to vždycky zvrhlo v debatu o právě o tomhle a jak čtenáři chtějí přesnou kopii. Aby bylo jasno, on je to pořád jeden z lepších amerických seriálů, co se vysílají, a jsou věci, za které tvůrce můžu chválit - třeba dějová linka Danny mi v seriálu přijde stravitelnější.
  • @Damocles: Být tebou bych to nebral tragicky :o)... Jestli jsi přežil druhou sérii, tak horší to (snad) nebude, myslím, že druhá se (zbytečně a nesmyslně) odchylovala nejvíc, zatímco první byla nejčistší převedení... ty dvě zbylé zatím lavírují někde mezi tím.
    Můj názor je takový, že místy člověk nechápe, místy by člověk nad nesmyslností scény brečel, ale na druhou stranu čtvrtá série přidala proti předloze minimálně jednu smysluplnou a povedenou scénu (Davos a Stannis v Braavosu), takže ano, jsou to různá média a nepovažuji seriál za promrhaný čas...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.