Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

1356712

Komentáře

• Já bych rád vyrazil na Nový Zélenad, ale z finančních možností je to zatím dost v nedohlednu :D
  • upraveno 31. července 2014
    Irsko je jedním slovem awesome to ti prostě vyrazí dech, počasí se tam sice dělí na mizerné a to horší ale to vůbec nevadí ani tě to nenapadne jen budeš zírat :)

@Mellien ten Zéland bych ti ze srdce přál můj milovaný tatíček :P tam byl měsíc a jen ty fotky jsou úžasný :)

A ten Island a Norsko Vám ze srdce přeji sám bych jednou chtěl...
  • Irsko a Island už mám v merku taky dlouho :D

A ono i když je deštivo tak to má něco do sebe. Pokud není vyloženě slejvák a člověku nevadí trochu deště, tak je v přírodě hned lepší nálada.
  • My jsme za týden v Irsku nezažili déšť snad ani jednou. Ale je to už par roků nazad, třeba to byla vyjímka. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @_Já_ A čo Island :D Tam si ešte nebol...
  • @Oops ten déšť je úplně jedno Irsko tě tak uchvátí že ho ani nevnímáš :)

@brbr ty jo tak to závidím

@Gepeto to se nepočítá :D :P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @_Já_ Žiadne výnimky... Ak chceš ačívment, musíš aj tam :P
  • Já mylel, že to dítě, které je PÍSNÍ LEDU A OHNĚ je Jon Snížek...?
  • @Gepeto :D tak to řekni mé mamince :-P :-D
  • Já myslím, že Aegon bude, protože jinak nemají vůbec žádnou dějovou linku pro Tyriona...
    U Ariane si už tak jistá nejsem. Zrovna ona je jedna z postav, která by šla v pohodě nějak nahradit.
    A ještě by mě zajímalo, co mají v plánu se Sansou, protože v knížkách její kapitoly končí tím, že schází z Orlího Hnízda...
  • @Nobody4U
    Ba ne, Sansa se ještě dozví, že se bude vdávat. To ale moc materiálu nedá.
    Možná seriál ukáže, jak Malíček k té dohodě dospěl... Myslím, že ve své poslední epizodě říkali něco jako "Robin by měl poznat Údolí", takže třeba vyrobí Toulavou kameru se Sansou a Petyrem. :-s
  • @CervenKa
    To zní jako pěkně nudnej matroš...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @CervenKa @Nobody4U
    vzhledem k tomu jak celou tu linku změnili (např. lordi zatím v knize vůbec neví že Sansa je Sansa) bych se nedivil kdyby tam vymýšleli co je napadne, nebo použili materiál z Vichrů (k čemuž u Brana dojde na 100%)
  • Podle mě tam Ariannne dají až v 6. sérii protože s celým Dorne jsou furt pozadu tak vynachají to Myrcelino useklé ucho a útěk nebo ho tam dají až v příští sérii..

Arianne bych zrovna neodepsával ale ... já vím bavíme se o záměrech GRRM :D
  • Ale vůbec mě nenapadá, o čem by mohl být zlomový devátý díl téhle řady...
  • @Henky Cerseiina procházka, Danyin výlet, Theonův výlet, Jonovo bolení břicha... je toho dost. :-)
  • Jon by byl OK, ale že by se až tak moc přiblížili konci Tance s draky? Ty ostatní mi nepříjdou jako wow efekt pro devátý díl. Podle mě to bude ještě nudnější série, než byla ta třetí.
    Ještě mě napadá, že by Temnohvězda (nebo nějaká náhrada za něj) mohl Myrcellu rovnou setnout
  • @Henky
    Já si tipuju Drogonovo představení :) a v 6. sérii by Dany bloudila a Selmy by se snažil zabránit Hizdarovýmu převratu.
  • A co takhle železní ... třeba zvolení Vraního oka nebo útok na rovinu a poslání Viciho do Meerenu :-k
  • Já bych to viděl na
    Joníka
    Ideální závěr, zlom sérky :D
  • Nepřeceňujme, nepodceňujme, nespoilujme.
    Beru to tak, že volba Dr. Bashira je supr a uvidíme, co D'n'D spatlají s dějem,... prosím, berte mě klidně jako idealistu, ale poté, co jsem viděl Davosovu scénu v Braavoské bance začínám věřit, že se jim sem tam podaří napsat neknižní smysluplnou scénu a povedené dialogy...
    Ostatně několik příspěvků tu počítá s tím, že seriál bude mít 7 sérií jako má mít knih,... je to něco s čím se vážně počítá, nebo to je jen spekulace? (osobně to vidím spíš na 8-9,... pokud to tedy má pokrýt děj i těch nedopsaných knih...)
    @Jay D&D potvrdili že budou dělat 8 sérií a údajně už je mají odklepnuté.
  • @Jay Podle posledního vyjádření HBO i D&D to vypadá spíš na těch 7 řad. To ale neznamená, že ta poslední nemůže být delší a rozdělená třeba na dvě půlky :-) (např. 6-7 dílů na jaře, 7 dílů na podzim/v zimě)
  • Nechceli to zakončiť celovečerným filmom? Alebo to bol len Martinov sen?
  • Ještě k Aegonovi:
    Pořád si myyslím, že tam bude, jen na něj nechtějí moc upozorňovat, protože by to byl pro všechny super-mega-spoiler. Podle mě je to stejný, jako když nikdo nevěděl, že herečka co hrála Lysu znova točí... (Alespoň doufám, že to tak bylo.) Prostě by to úplně všechno vyzradilo...
  • Já si myslím že tahle série bude víceméně nudnější než předchozí to je jasný, ale nehažme vinu na scénáristy... Mě osobně Hostina skoro vůbec nebavila. Kdyby tam nebyla Arya jako POV, tak bych to snad nedal. Na její kapitoly jsem se vždycky těšil. Strašně mě ubíjelo Dorne, protože jediný co mě na Dorne bavilo skončilo jako protlak pod rukama Hory.

Vypuštění/náhradu Arianne bych snad s povděkem kvitoval.. A když už o tom tweetla i bývalá představitelka Myrcelly, která teď někde brečí v pangejtu u silnice, tak to asi pravda bude :D .

Sám jsem se divil jak hodlají vyřešit tu souběžnost Hostiny a Tance a vyřeší to zdá se pomocí Dorne a ještě víc Dorne. Arya snad bude mít taky hodně prostoru a z Brana udělají ještě víc komparzistu jak jsme to viděli už v s04.

To že píseční hadi vypadají jinak ba dokonce mají i jiné barvy mi ani neva, tak nějak je mi celé Dorne jedno. Podle mě vypustí Arianne, její funkci zastoupí jedna z těch Oberynových zákeřnic, Trystan nahradí Quentyna. Jsem zvědav jak hlavně fanoušci-nečtenáři ohodnotí 5.sérii, která vlastně nenabízí žádný wtf momenty.

Jsem zvědav jestli ty prsa budou opravdu "její" :D :D
    @pavel
    V první sérii to byla komparzistka ale k pochodu městem se herečka vyjádřila v tom smyslu že kdyby to bylo nutné tak by se svlékla. Ale to asi ještě netušila co jí čeká...
  • @pavel Nechápu, jak by Tristan mohl nahradit Quentina.
    To jako, že by byl zasnoubený s Myrcellou a souběžně by si odskočil vzít Dany? Vynechání bych ještě pochopila, nahrazení ne.
  • @brbr
    Nahradí ho ve smyslu dědice. Za Dany nemusí jezdit osobně..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nebo taky může.

Trystane se pokusí unést Myrcellu a korunovat ji královnou, Hotah mu to zatrhne, Doran Trystanovi udělá kázání, aby přestal blbnout, protože ho potřebuje pověřit úkolem, který ho skutečně posadí na trůn a pošle ho za Daenerys.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.