Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Mellien ten Zéland bych ti ze srdce přál můj milovaný tatíček :P tam byl měsíc a jen ty fotky jsou úžasný :)
A ten Island a Norsko Vám ze srdce přeji sám bych jednou chtěl...
A ono i když je deštivo tak to má něco do sebe. Pokud není vyloženě slejvák a člověku nevadí trochu deště, tak je v přírodě hned lepší nálada.
@brbr ty jo tak to závidím
@Gepeto to se nepočítá :D :P
U Ariane si už tak jistá nejsem. Zrovna ona je jedna z postav, která by šla v pohodě nějak nahradit.
A ještě by mě zajímalo, co mají v plánu se Sansou, protože v knížkách její kapitoly končí tím, že schází z Orlího Hnízda...
Možná seriál ukáže, jak Malíček k té dohodě dospěl... Myslím, že ve své poslední epizodě říkali něco jako "Robin by měl poznat Údolí", takže třeba vyrobí Toulavou kameru se Sansou a Petyrem. :-s
To zní jako pěkně nudnej matroš...
Arianne bych zrovna neodepsával ale ... já vím bavíme se o záměrech GRRM :D
Beru to tak, že volba Dr. Bashira je supr a uvidíme, co D'n'D spatlají s dějem,... prosím, berte mě klidně jako idealistu, ale poté, co jsem viděl Davosovu scénu v Braavoské bance začínám věřit, že se jim sem tam podaří napsat neknižní smysluplnou scénu a povedené dialogy...
Ostatně několik příspěvků tu počítá s tím, že seriál bude mít 7 sérií jako má mít knih,... je to něco s čím se vážně počítá, nebo to je jen spekulace? (osobně to vidím spíš na 8-9,... pokud to tedy má pokrýt děj i těch nedopsaných knih...)
Pořád si myyslím, že tam bude, jen na něj nechtějí moc upozorňovat, protože by to byl pro všechny super-mega-spoiler. Podle mě je to stejný, jako když nikdo nevěděl, že herečka co hrála Lysu znova točí... (Alespoň doufám, že to tak bylo.) Prostě by to úplně všechno vyzradilo...
Sám jsem se divil jak hodlají vyřešit tu souběžnost Hostiny a Tance a vyřeší to zdá se pomocí Dorne a ještě víc Dorne. Arya snad bude mít taky hodně prostoru a z Brana udělají ještě víc komparzistu jak jsme to viděli už v s04.
To že píseční hadi vypadají jinak ba dokonce mají i jiné barvy mi ani neva, tak nějak je mi celé Dorne jedno. Podle mě vypustí Arianne, její funkci zastoupí jedna z těch Oberynových zákeřnic, Trystan nahradí Quentyna. Jsem zvědav jak hlavně fanoušci-nečtenáři ohodnotí 5.sérii, která vlastně nenabízí žádný wtf momenty.
Jsem zvědav jestli ty prsa budou opravdu "její" :D :D