Irsko je jedním slovem awesome to ti prostě vyrazí dech, počasí se tam sice dělí na mizerné a to horší ale to vůbec nevadí ani tě to nenapadne jen budeš zírat :)
@Mellien ten Zéland bych ti ze srdce přál můj milovaný tatíček :P tam byl měsíc a jen ty fotky jsou úžasný :)
A ten Island a Norsko Vám ze srdce přeji sám bych jednou chtěl...
Podle mě tam Ariannne dají až v 6. sérii protože s celým Dorne jsou furt pozadu tak vynachají to Myrcelino useklé ucho a útěk nebo ho tam dají až v příští sérii..
Arianne bych zrovna neodepsával ale ... já vím bavíme se o záměrech GRRM :D
Nepřeceňujme, nepodceňujme, nespoilujme. Beru to tak, že volba Dr. Bashira je supr a uvidíme, co D'n'D spatlají s dějem,... prosím, berte mě klidně jako idealistu, ale poté, co jsem viděl Davosovu scénu v Braavoské bance začínám věřit, že se jim sem tam podaří napsat neknižní smysluplnou scénu a povedené dialogy... Ostatně několik příspěvků tu počítá s tím, že seriál bude mít 7 sérií jako má mít knih,... je to něco s čím se vážně počítá, nebo to je jen spekulace? (osobně to vidím spíš na 8-9,... pokud to tedy má pokrýt děj i těch nedopsaných knih...)
@Jay Podle posledního vyjádření HBO i D&D to vypadá spíš na těch 7 řad. To ale neznamená, že ta poslední nemůže být delší a rozdělená třeba na dvě půlky :-) (např. 6-7 dílů na jaře, 7 dílů na podzim/v zimě)
Komentáře
@Mellien ten Zéland bych ti ze srdce přál můj milovaný tatíček :P tam byl měsíc a jen ty fotky jsou úžasný :)
A ten Island a Norsko Vám ze srdce přeji sám bych jednou chtěl...
A ono i když je deštivo tak to má něco do sebe. Pokud není vyloženě slejvák a člověku nevadí trochu deště, tak je v přírodě hned lepší nálada.
@brbr ty jo tak to závidím
@Gepeto to se nepočítá :D :P
To zní jako pěkně nudnej matroš...
Arianne bych zrovna neodepsával ale ... já vím bavíme se o záměrech GRRM :D
Beru to tak, že volba Dr. Bashira je supr a uvidíme, co D'n'D spatlají s dějem,... prosím, berte mě klidně jako idealistu, ale poté, co jsem viděl Davosovu scénu v Braavoské bance začínám věřit, že se jim sem tam podaří napsat neknižní smysluplnou scénu a povedené dialogy...
Ostatně několik příspěvků tu počítá s tím, že seriál bude mít 7 sérií jako má mít knih,... je to něco s čím se vážně počítá, nebo to je jen spekulace? (osobně to vidím spíš na 8-9,... pokud to tedy má pokrýt děj i těch nedopsaných knih...)