Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@sveva Byl to pro mě ořech, ale nakonec jsem ho rozlouskla :D
Pokud tam Trystanovu sestru budou v následujícím ději potřebovat, tak si ji tam prostě dosadí. Nebude to poprvé, co představí postavu podstatně později a ne moc logicky oproti knihám.
http://kultura.idnes.cz/nove-tvare-hry-o-truny-0bi-/filmvideo.aspx?c=A140729_130235_filmvideo_spm
Myslela jsem svatba jakože předpokládaný sňatek. Čekám, že Doran bude chtít využít příležitosti a přece jen zkusí Arianne posadit na trůn. Ovšem plány jsou jedna věc, jejich naplnění věc druhá :) Ale není bez zajímavosti, že tím by se z Trystana stal opravdu Doranův dědic.
Tobě by to třeba vadilo, ale já bych byl za druhý "pohled" na svět ledu a ohně rád, klidně bych se rád koukl i na upravé llinky, alternativní konce... třeba i štastné? :)
a z toho, co jsme zatím viděli, nechápu, že by vyškrtli takovou divošku jako Arianne
Lidi jenom podle té logiky, že je Arianne zbytečná, protože ji může nahradit Trystane.
V tom případě já jsem zbytečný, protože mě může nahradit Shireen.
Cersei a Jaime jsou zbyteční, protože je můžou nahradit Myrcella a Tommen.
Euorn je zbytečný může ho nahradit jeden z těch jeho bastardů.
Mace Tyrell je zbytečný může ho nahradit Willas.
Já lidi nevím, ale podle vaší logiky je zbytečný v knihách snad úplně každý.
Jinak, že by Aegon neměl mít v sáze důležitou roli. Neřekl snad Rhaegar, že on sám je PÍSNÍ LEDU A OHNĚ. Mě přijde, že v tom případě, by nějakou roli mít měl(poměrně významnou).
kde to muzu podepsat? :-)
Dokonce i ten Mace s Euronem jsou porzatím důležitější a méně nahraditelní...
EDIT: Navíc jelikož příběh Arianne ještě neskončil tak můžeš těžko posoudit jestli zastupitelná je, nebo není. Klidně může skončit na Iron Throne s
nebo taky ne. Nebo může skončit na Iron Throne s
Jak říkám, dokud ta příběhová linka není uzavřená, těžko poznáš, jestli zastupitelná je, nebo není.
Na jaře jsem byl v Irsku i na místech kde se natáčela AGoT, na podzim pojedu do Španělska a podívám se i do Alcazáru v Andalusii a kdyby se mi povedlo přemluvit rodiče abychom, když jsme byli před týdnem v Chorvatsku, jeli do Dubrovniku byl bych na všech natáčecích místech! :-D :-? :-(
@_Já_ Je to v Irsku pěkný. Je tam na co koukat? Byl jsi pobytově, poznávací, nebo něco víc trekového?