No jsem zvědav jestli to bude ještě horší než čtvrtá řada a jestli něco překoná Jon vs. kovadlina a ještě k těm pískovým sestrám. Neměly by být totálně hot? Tak proč jsou absolutně cold...
Myslite si, ze v 5. serii predbehnu Branovo POV z tanca? Lebo jeho dejova sa mi zda, ze zasla v serialy najdalej (vlastne aj Sansa je dost daleko) a takyto stav, by bol pre mna moment, kedy by som prestal pozerat show, aspon kym budu vichry... :-?
Já bych si přál, aby se seriál oddělil od předlohy a šel svou vlastní cestou. Zní to jako klišé, ale kdyby se jim povedlo udělat dobrý a trochu odlišný příběh, byl bych moc rád. Je asi jasné, že dřív nebo později Martina předeženou a nerad bych si dopredu prozrazoval děj. Naopak taková moznost dvou odlišných příběhů z oblíbeného zapadozemi, to zní dobře. Ať už s Arianne nebo bez ni :)
@flanker.27 Protože je to fajn námět, přiáhne to plno lidí, už to má kvalitní fanouškovskou základku, je to atraktivní a nemusí to vymýšlet od znova :D To, že je to adaptace, ještě neznamená že se musí řídit doslova tím, co je tam napsáno... to už záleží na tom, jak to mezi sebou mají pošachované atd.
Tobě by to třeba vadilo, ale já bych byl za druhý "pohled" na svět ledu a ohně rád, klidně bych se rád koukl i na upravé llinky, alternativní konce... třeba i štastné? :)
Pane světla, ochraňuj nás, protože noc je temná a plná failů.
Lidi jenom podle té logiky, že je Arianne zbytečná, protože ji může nahradit Trystane. V tom případě já jsem zbytečný, protože mě může nahradit Shireen. Cersei a Jaime jsou zbyteční, protože je můžou nahradit Myrcella a Tommen. Euorn je zbytečný může ho nahradit jeden z těch jeho bastardů. Mace Tyrell je zbytečný může ho nahradit Willas.
Já lidi nevím, ale podle vaší logiky je zbytečný v knihách snad úplně každý. Jinak, že by Aegon neměl mít v sáze důležitou roli. Neřekl snad Rhaegar, že on sám je PÍSNÍ LEDU A OHNĚ. Mě přijde, že v tom případě, by nějakou roli mít měl(poměrně významnou).
Co tu zas vsichni plasi :D vzdyt to je jen cast toho castu :) zbytek se objevi casem... jako to bylo uz driv... taky tu driv byl chaos a bes, ale nakonec vetsina dulezitych postav byla... Chlapec s modryma vlasama bude tak klid :) Bez tak to delaj jen, proto aby se mohli smat jak vetsina nerdu nadava na forech :D
Na jaře jsem byl v Irsku i na místech kde se natáčela AGoT, na podzim pojedu do Španělska a podívám se i do Alcazáru v Andalusii a kdyby se mi povedlo přemluvit rodiče abychom, když jsme byli před týdnem v Chorvatsku, jeli do Dubrovniku byl bych na všech natáčecích místech! :-D:-?:-(
Komentáře
http://kultura.idnes.cz/nove-tvare-hry-o-truny-0bi-/filmvideo.aspx?c=A140729_130235_filmvideo_spm
Tobě by to třeba vadilo, ale já bych byl za druhý "pohled" na svět ledu a ohně rád, klidně bych se rád koukl i na upravé llinky, alternativní konce... třeba i štastné? :)
a z toho, co jsme zatím viděli, nechápu, že by vyškrtli takovou divošku jako Arianne
Lidi jenom podle té logiky, že je Arianne zbytečná, protože ji může nahradit Trystane.
V tom případě já jsem zbytečný, protože mě může nahradit Shireen.
Cersei a Jaime jsou zbyteční, protože je můžou nahradit Myrcella a Tommen.
Euorn je zbytečný může ho nahradit jeden z těch jeho bastardů.
Mace Tyrell je zbytečný může ho nahradit Willas.
Já lidi nevím, ale podle vaší logiky je zbytečný v knihách snad úplně každý.
Jinak, že by Aegon neměl mít v sáze důležitou roli. Neřekl snad Rhaegar, že on sám je PÍSNÍ LEDU A OHNĚ. Mě přijde, že v tom případě, by nějakou roli mít měl(poměrně významnou).
kde to muzu podepsat? :-)
Na jaře jsem byl v Irsku i na místech kde se natáčela AGoT, na podzim pojedu do Španělska a podívám se i do Alcazáru v Andalusii a kdyby se mi povedlo přemluvit rodiče abychom, když jsme byli před týdnem v Chorvatsku, jeli do Dubrovniku byl bych na všech natáčecích místech! :-D :-? :-(
@_Já_ Je to v Irsku pěkný. Je tam na co koukat? Byl jsi pobytově, poznávací, nebo něco víc trekového?