Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale chyby sa stávajú, to som neriešil. Len som dopĺňal, že keď bude zaspoileruvávať, tak rovno aj ostatné, pretože tie dve ďalšie veci sú tiež spoileroidné. Inak vieš, že mne spoilery nevadia. Len raz ma vytočilo, keď v synopse pre SPN bol spoiler. Áno, spoiler z prvej epizódy, áno, drobný spoiler objasňujúci od čoho sa odvíja ostatok príbehu, ale dalo sa to naznačiť ako "Napokon sa udeje tragédia, ktorá donúti *toho, ktorého meno si už nepamätám* spolupracovať s bratom" namiesto toho, čo, predpokladám, mohol byť WTF emocionálny moment na konci úvodného dielu. Takto mi to znechutilo a ešte som sa k tomu nedostal .P
alebo
I don't want to spoil you anything, but dragon's return is here
Ale určite som si ho predstavoval staršieho a škaredšieho heh
http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-season-5-filming-lough-shore-antrim/ :(
Asi z toho,
Navíc plno scén netočí chronologicky. Myslím, že jsem někde četl, že Pedrova první scéna byla před božím soudem v cele, kde oznámil, že bude Tyrinovým šampionem.
takže budu len 3 Piesočné hady
V tom rozhovoru použil "we're not in season 5", ale doufám, že tím myslel jen Ellie Kendrick (Meeru) a ne Brana?!
Vypadá to, že pátá série se pro mě (jako fanouška Griffa a Brana) stává čím dál "lepší". :-?
O TEJ scene s Cersei