Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

1235712

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on Veď ja nikoho nekameňujem, len mi príde divné, že ten príspevok sa začínal "Lidi uvažujte", pokračoval tým, čo tu padlo už v dvadsiatich rôznych interpretáciách, následne nás upozornil, že je to aby sa nevyzradil WTF moment čitateľov, pričom ten samotný fakt rozvetvený ešte umeleckým prívlastkom dávno zesnulý sám spomenul v topicu pre seriálovcov :D No divné.

Ale chyby sa stávajú, to som neriešil. Len som dopĺňal, že keď bude zaspoileruvávať, tak rovno aj ostatné, pretože tie dve ďalšie veci sú tiež spoileroidné. Inak vieš, že mne spoilery nevadia. Len raz ma vytočilo, keď v synopse pre SPN bol spoiler. Áno, spoiler z prvej epizódy, áno, drobný spoiler objasňujúci od čoho sa odvíja ostatok príbehu, ale dalo sa to naznačiť ako "Napokon sa udeje tragédia, ktorá donúti *toho, ktorého meno si už nepamätám* spolupracovať s bratom" namiesto toho, čo, predpokladám, mohol byť WTF emocionálny moment na konci úvodného dielu. Takto mi to znechutilo a ešte som sa k tomu nedostal .P
  • @Edmund

Tak kdyby postavu označili za Mladého Griffa a ne Aegona, tak pro ně bude hrát asi takovou roli jako Yezzan.
    upraveno 13. srpna 2014
    @Oops Zase vieš, v diskusiách by sa objavili príspevky typu
    Oh my gosh, Aegon Reborn is coming...
    alebo
    I don't want to spoil you anything, but dragon's return is here

a podobné žvásty, takže aj s Mladým Griffom by sa to vypustilo.
    Takto ak to ignorujú, je šanca menšia.
  • Já prostě pořád doufám, že Aegonje tak velký spoiler, že o něm nebudou roztrubovat do světa... Mám pocit, že je to podobný případ jako s Leaf, o jejíž představitelce se někdy kolem sedmého dílu na oficialních stránkách GoT objevilo, že tam hraje, ale nebylo tam koho hraje...
    upraveno 18. srpna 2014
    @Nobody4U Ech? Ak myslíš dieťa lesa o nej a o Trojokom sa vedelo ešte pred začiatkom série :)
  • Bowen je zaujímavá postava, doteraz nechápem či
    to urobil kvôli Nočnej Hliadke alebo ho už fakt hnevali Jonove rozhodnutia a chcel sa ho len zbaviť

Ale určite som si ho predstavoval staršieho a škaredšieho heh
    upraveno 23. srpna 2014
    @JoeGyry
    Pokiaľ viem, Bowen bol strachopud, čo chcel zavaliť tunel a dištancovať sa od vecí na Severe. Nech sa vyhovorí na čokoľvek, v skutočnosti sa mu len nepáčilo, že Jon niečo riešil. A áno, ešte by som mu trochu veril nedôveru voči Divokým.
  • Tak, a vypadá to, že
    Gryf (mladší ani starší) v seriálu nebudou...

http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-season-5-filming-lough-shore-antrim/ :(
  • Já na cast obvykle nenadávám, ale ten Bowen je vážně nějakej mlaďák... až moc teda..
    upraveno 29. srpna 2014
    Tyrionov nový kostým je rozkošný. Ako pravý trpaslík. Už len krompáš a je to hotový Grumpy.
  • @Nobody4U Z čeho v tom článku usuzuješ,
    že tam nebudou? Že nejsou vyfocení? Že je tam Jorah?
    Nic jiného, co by tomu nasvědčovalo, tam nevidím...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @CervenKa
    Asi z toho,
    že se Tyrion zřejmě potká rovnou s Jorahem.
  • Dokud to nebude hotové, jsou tohle jen nepodložené teorie...
    Kromě toho to neznamená,
    že tam Griffové nemůžou být o sérii později, přímo při invazi, bez dlouhého putování na lodi.
  • Taky si myslím, že se může objevit až v další sérii a ani se nemusí potkat s
    Tyrionem
    .

Navíc plno scén netočí chronologicky. Myslím, že jsem někde četl, že Pedrova první scéna byla před božím soudem v cele, kde oznámil, že bude Tyrinovým šampionem.
  • Já se jen vrátím k debatě ohledně Aemona a Mallistera...mějte na paměti, že Aemon není člen Hlídky....prakticky je to Mistr Citadely....a ti slouží...a on slouží Hlídce :-)
  • @Bekosh To mi nikdy nedošlo. :D...Ale furt to nemění nic na tom, že se vzdal mnoha nároků.
    Mistr Aemon je členem Noční hlídky.

• takže budu len 3 Piesočné hady
  • upraveno 30. srpna 2014
    Chudák George ty nepohodlný židle/křesla mu dávaj snad naschvál
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co to má sakra na hlavě? To ho předtím někdo přepadl a ukradl mu věci?
  • Mohli byste prosím někdo zkráceně shrnout to, co Martin prozradil v tom videu? Nevím, jak daleko bych se se svou angličtiinou dostal...
  • @Mikjan tak ja som dal presne na tú minútu kde prezradil že v seriály budu 3 piesočné hady (dopovedať na otázku na čo sa divák môže tešiť), potom sa ho niekto pýtal aké 3 veci by si zobral na opustený ostrov a to som už vypol :D
  • Kristian Nairn (Hodor) nebude v páté sérii.
    V tom rozhovoru použil "we're not in season 5", ale doufám, že tím myslel jen Ellie Kendrick (Meeru) a ne Brana?!
    Vypadá to, že pátá série se pro mě (jako fanouška Griffa a Brana) stává čím dál "lepší". :-?
    Tak vzhľadom na:
    Solely because, I imagine, our storyline is up to the end of the books.
    Si myslím, že hovorí o celej Branovej linke.
  • upraveno 3. září 2014
  • Prostě museli celej tým z Branovi linky na rok vyhodit aby si mohly dovolit zaplatit
    nahou Lenu Headey
    =D
    Snáď len nemajú problém s tým, že by sa tam zjavila ako ju pánboh stvoril
  • upraveno 3. září 2014
    @Gepeto Já teda pořád doufám, že jen trochu mlží. :-) Třeba tam Bran bude, ale jen okrajově, pár scén s tím, jak ho Bloodraven zaučuje (+flashbacky?). Jestli Tříokou vránu "nakousli" na konci čtvrté řady a k celé lince se vrátí až v šesté, tak je to podle mě fatální scénáristická chyba. Nehledě na to, že vím o minimálně několika nečtenářích, které právě Branova linka dost zajímá, takže bych nebyla dost zklamaná sama. :wall:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.