@M1on Veď ja nikoho nekameňujem, len mi príde divné, že ten príspevok sa začínal "Lidi uvažujte", pokračoval tým, čo tu padlo už v dvadsiatich rôznych interpretáciách, následne nás upozornil, že je to aby sa nevyzradil WTF moment čitateľov, pričom ten samotný fakt rozvetvený ešte umeleckým prívlastkom dávno zesnulý sám spomenul v topicu pre seriálovcov :D No divné.
Ale chyby sa stávajú, to som neriešil. Len som dopĺňal, že keď bude zaspoileruvávať, tak rovno aj ostatné, pretože tie dve ďalšie veci sú tiež spoileroidné. Inak vieš, že mne spoilery nevadia. Len raz ma vytočilo, keď v synopse pre SPN bol spoiler. Áno, spoiler z prvej epizódy, áno, drobný spoiler objasňujúci od čoho sa odvíja ostatok príbehu, ale dalo sa to naznačiť ako "Napokon sa udeje tragédia, ktorá donúti *toho, ktorého meno si už nepamätám* spolupracovať s bratom" namiesto toho, čo, predpokladám, mohol byť WTF emocionálny moment na konci úvodného dielu. Takto mi to znechutilo a ešte som sa k tomu nedostal .P
Já se jen vrátím k debatě ohledně Aemona a Mallistera...mějte na paměti, že Aemon není člen Hlídky....prakticky je to Mistr Citadely....a ti slouží...a on slouží Hlídce :-)
@Mikjan tak ja som dal presne na tú minútu kde prezradil že v seriály budu 3 piesočné hady (dopovedať na otázku na čo sa divák môže tešiť), potom sa ho niekto pýtal aké 3 veci by si zobral na opustený ostrov a to som už vypol :D
@Gepeto Já teda pořád doufám, že jen trochu mlží. :-) Třeba tam Bran bude, ale jen okrajově, pár scén s tím, jak ho Bloodraven zaučuje (+flashbacky?). Jestli Tříokou vránu "nakousli" na konci čtvrté řady a k celé lince se vrátí až v šesté, tak je to podle mě fatální scénáristická chyba. Nehledě na to, že vím o minimálně několika nečtenářích, které právě Branova linka dost zajímá, takže bych nebyla dost zklamaná sama. :wall:
Komentáře
Ale chyby sa stávajú, to som neriešil. Len som dopĺňal, že keď bude zaspoileruvávať, tak rovno aj ostatné, pretože tie dve ďalšie veci sú tiež spoileroidné. Inak vieš, že mne spoilery nevadia. Len raz ma vytočilo, keď v synopse pre SPN bol spoiler. Áno, spoiler z prvej epizódy, áno, drobný spoiler objasňujúci od čoho sa odvíja ostatok príbehu, ale dalo sa to naznačiť ako "Napokon sa udeje tragédia, ktorá donúti *toho, ktorého meno si už nepamätám* spolupracovať s bratom" namiesto toho, čo, predpokladám, mohol byť WTF emocionálny moment na konci úvodného dielu. Takto mi to znechutilo a ešte som sa k tomu nedostal .P
takže budu len 3 Piesočné hady