Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire
V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
...no dobrá... :D
Je možné, že vypustí i Arianne? Jsem zvědavá jak vyřeší tu vazbu Martellů na Targaryeny, kdyby měl Doran pouze jednoho potomka, pokud jí tedy nebudou ignorovat - to snad ne. No pokud Arianne nebude, bude to zase nemilý spoiler pro knihu. :(
No na Aegona jsem úplně zapomněla, že by se vlastně měl objevit už v téhle sérii. :(
A nebo je možná obsazení Aegona utajené, přeci jenom by to byl docela spoiler, lidé by se začali ptát kdo to je a tak - to je takové moje zbožné přání. :)
A Benioff teď taky někde říkal, že v páté řadě zjistíme, o co Varysovi skutečně jde. No nemůžu se dočkat. :-)
EDIT:
@Madelin Jj, já jsem plašan. No dobře, nadávat budu až to bude definitivní... :-)
Ta veta sa totiz da pochopit ako "dcery rodica A a rodica B"
Jak píše Hildegarda někdo by si to mohl špatně vyložit, ale tady je asi každému jasné jak to je. Jinak kdyby si to chápala takto, znamenalo by to, že Myrcella je svoje vlastní dcera. :D
@duny
Na pár celkem důvěryhodných serverech se objevil popis, kde byl Trystane označen jako dědic Dorana. Doufám, že je to chyba.
Důležité bude, jestli ta neteř, původně nemanželská bude nebo nebude dědičkou Dorne.