Mimochodem, ve druhé řadě říká Tyrion, že Myrcella se zasnoubí s "nejmaldším synem Martellů", jsem zvědavá, jestli to nějak okecají nebo ne. A Benioff teď taky někde říkal, že v páté řadě zjistíme, o co Varysovi skutečně jde. No nemůžu se dočkat. :-)
EDIT: @Madelin Jj, já jsem plašan. No dobře, nadávat budu až to bude definitivní... :-)
@Gepeto No když má být Trystan dědic, podle informací, tak se bojím, že Arianne vážně nebude. Přijde mi, že jí budou nahrazovat Nym, tam kde bude potřeba. Jsem zvědavá, co řeknou o zbylých písečných hadech, protože pokud si pamatuji, Oberyn řekl Cersei, že má osm dcer.
@Krisa Jakto že není? :D Myrcella je domnělá dcera Roberta a snoubenka Trystana... Jak píše Hildegarda někdo by si to mohl špatně vyložit, ale tady je asi každému jasné jak to je. Jinak kdyby si to chápala takto, znamenalo by to, že Myrcella je svoje vlastní dcera. :D
Komentáře
A Benioff teď taky někde říkal, že v páté řadě zjistíme, o co Varysovi skutečně jde. No nemůžu se dočkat. :-)
EDIT:
@Madelin Jj, já jsem plašan. No dobře, nadávat budu až to bude definitivní... :-)
Ta veta sa totiz da pochopit ako "dcery rodica A a rodica B"
Jak píše Hildegarda někdo by si to mohl špatně vyložit, ale tady je asi každému jasné jak to je. Jinak kdyby si to chápala takto, znamenalo by to, že Myrcella je svoje vlastní dcera. :D