Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
imageNovinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

V uplynulém týdnu se v San Diegu konal festival Comic Con a nechyběl ani tradiční panel se seriálem Hra o trůny. Fanoušci se dočkali slušné porce novinek ohledně natáčení páté řady, které vám teď přinášíme v krátkém shrnutí. Nejočekávanější bylo … celý článek

Read the full story here

168101112

Komentáře

• Damocles napsal(a):
    Zajímavé - hlavní charakterový znak Cersei přebrala - Cersei přesvědčená o své inteligenci je blbá jak troky... a pro porovnání Lena "Tuto roli krásné, prohnané a ambiciózní ženy přímo miluji." - Jako Cersei a prohnaná? Dobrej vtip, ale pokud to Leně pomáhá vžít se do role, tak proč ne, že?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Damocles Takže z Tristana bude vôl, z Piesočných zmijí Čarliho anjeli a z Area mierotvorca :D
  • Jay napsal(a):

@pavel: "udělej to co by na tvém místě udělal Oberyn"
    ... myslíš jako, že kdyby zabili Ellarii, tak že Oberyn vojede Jaimeho? :o)

Ne tak doslova... Jen že by i Oberyn byl rád v roli utěšovaného. Navíc v seriálu ho udělali trochu bisex... tak by bral třeba i toho Jaimeho :D

Jsem zvědavej, jak bude to "vloupání" děsně nenápadný.. Mrzák a řezník, kteří se nestřeženě někam vloupou.. Možná se tomu zasměju (tím nelichotivým způsobem vůči scénáristům), ale možná mě to bude bavit víc než nesnesitelný kapitoly Ariane a toho Kingsguarda...
    S ich farbou pleti budú na nerozoznanie :D
  • Některé záležitosti zkrátka berou hopem, to se jim musí nechat :D

SPOILER:
    http://www.edna.cz/game-of-thrones/fotky/spoilerova-fotografie-z-nataceni/
  • @pavel

image

:evil: :roll: :-@ :wall:
  • Dobrá zpráva je, že tam nebude Grešle, HURÁ!
  • @pavel Co máš proti Grešli? Pro mě vždycky byla vítaným oživením Tyrionovy linie...
  • @Mikjan Nejradši bych jí předhodil psům a Tyriona Daenerys.. takže mě to asi bude vyhovovat :D
  • upraveno 21. října 2014
    Koukám s timhle se nepáraj. Ta diskuze na edně je na popcorn
  • TeĎ už tomu k dokonalé debilitě chybí jen Steven Moffat. image
    image
    M1on napsal(a):

Koukám s timhle se nepáraj. Ta diskuze na edně je na popcorn

Říkal jsem si že bych tam trochu pomohl flamu :D :D a Gepeto to nevydržel...
  • Ty jo, Gepeto to má strašně načtený, já to celé četl jednou a vůbec nevím, o čem mluví. Ale je fakt, že seriál sleduju jen v televizi, takže jsem viděl dvě série. Kdy sakra dají tu třetí?
  • @Damocles Za rok? Pokud vůbec.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Gepeto, do nich :)
    Já to už vzdal, prostě kniha byla úplně debilní, ještě že se toho chopilo duo Červánek a udělali z toho něco smysluplného :D
  • Zdá se, že D+D rozmotali Meerenský uzel :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. listopadu 2014
  • @Nevada
    Takže nám MADR OF DRAGNS odletí už v této sérii? To jo úplně geni... né počkej, vlastně to není vůbec geniální, je to pěkná hovadina
    :wall:
    A už je fuč
    upraveno 7. listopadu 2014
    Tak z jiného soudku, ohledně osudu stálé postavy:

Hm, tak že by nakonec
    přece jen bez Brana?
    odkaz

Na jednu stranu dobře, že nechtějí předbíhat, na druhou stranu mizí diákům naděje na flashbacky při jeho výuce.

upraveno 6. listopadu 2014
    Ako odkaz máš
    Game of Thrones' showrunner explains why Bran is not in season 5

hodí to sem. Asi preklik.
    Predpokladám, že to asi malo byť
  • No, já asi zas pro tentokrát přeskočím celou 5. sérii. :-D
    Bez Griffů, s Jaimem v Dorne, s románkem Trystana a Myrcelly místo Arianne a teď bez Brana... V podstatě už mě tam tím pádem zajímá jen Jonova linka. :-/
    @Gepeto Ano, překlik. Díky za upozornění.
  • upraveno 7. listopadu 2014
    @sveva Jak to můžeš napsat zajímavá jen
    Jonova linka

Ještě nevíš co si pro nás připravý scénaristé z HBO. To bude teprve zajímavý . :dance:
  • Snad spravny topic...chci se zeptat.V jake casti knih je dej Brana na konci 4.řady? Jde o to, že jsem na netu četl, že tato dějová linka o hodně předbíhá ostatní.Tak chci vedet kolik kapitol z hostiny/tance uz vyplytvali v tv a kolik jim zbyva?
    Prosim bez spoileru,cetl jsem jen do boure. :)
  • @TheWhiteWalker Až v Tanci - zbývají jim tak stěží 2 kapitoly. Ale oni se toho stejně nedrží, s tím si nelam hlavu ;)
  • Norvos97 napsal(a):

@TheWhiteWalker Až v Tanci - zbývají jim tak stěží 2 kapitoly. Ale oni se toho stejně nedrží, s tím si nelam hlavu ;)

Praveze asi chtej (coz je asi dobre),jelikoz Branova linka vubec nema byt v 5.rade :)

Ja osobne povazuji prvni tri knihy za hodne dobre filmove zpracovane , akorat z Boure tam chybi nekolik postav,coz se k delce knihy da pochopit no.Mozna to meli roztahnout jeste na dalsi radu (ikdyz zase takhle ma kniha porad velke kouzlo oproti TV) ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.