@Jay Promrhaný čas určitě ne, spíš je to matoucí, člověk si z těch mnoha knih už přesně nepamatuje posloupnosti a když se tam dějí nějaké jiné věci, tak jsem se sám sebe ptal, jestli jsem proboha přeskočil nějaké stránky? Od kdy se Arya takhle bavila v Harrenu s Tywinem a tak...:)
@Damocles: No, tak to je bohužel někdy nutnost, že něco řekne někdo jiný než v knize (zvláště když je to důležité a daná postava v seriálu není), ale to pouštím z hlavy, citovat knihy nazpaměť se neučím :o). Ano stane se, že míchám knihu a seriál dohromady,... ale tak nějak s tím prostě počítám, že se můžu utnout... :o) Víc štve, když někdo oznámí něco, co se stalo jinde a on o tom nemá vědět a podobné nonsensy... Ale jak říkám, podle mě druhá série byla zatím dnem, takže jestli jsi ustál tu, tak u 3 a 4 se nemáš čeho bát... :o)
Komentáře
Víc štve, když někdo oznámí něco, co se stalo jinde a on o tom nemá vědět a podobné nonsensy... Ale jak říkám, podle mě druhá série byla zatím dnem, takže jestli jsi ustál tu, tak u 3 a 4 se nemáš čeho bát... :o)
Flashback (minimálně jeden) potvrzen...
Jaime v Dorne ? wut ?
... myslíš jako, že kdyby zabili Ellarii, tak že Oberyn vojede Jaimeho? :o)
http://www.novinky.cz/zena/styl/348194-lena-headeyova-hra-o-truny-je-neobvykly-serial.html